TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
αν τα 2 ρούτερ σου έχουν συνδεθεί μέσω της θύρας lan εννοείται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά ο 2ος ρούτερ θα παίξει το ρόλο του hub...

Paidia hello to all! eimai noobaki sto forum kai xairomai polu pou vrika epitelous ena plires forum gia ta dika mas thematakia :P

Exw ena provlima-aporia me ton tecview 2051. Ton pira apo enan gnwsto na ton dokimasw, ton sundesa kanonika, pira ip, eixa full sima kai poiotita, ekana tis ruthmiseis gia ta lnb mou klp klp, kai eida eida fws mono se merika apo avon!! paratirisa oti osa epaizan, itan tis suxnotitas 10930. ola ta upoloipa mavro skotadi. Einai genika aksiopistos dektis ??Yparxei autin ti stigmi stin agora kati san auton i kati san βυζιονετ? Tha xarw poly na akousw tis empeires apopseis sas kai gnwmes. Euxaristw, kai kalws sas vrika!

Ps: sorry an grafw se asxeto topic..twra sas mathainw :P

εγω φιλε τον εχω απο τον απριλιο και ειμαι ευχαριστημενος οσο τον ψαχνεις τοσο βρισκεις.......το μονο σπαστικο ειναι καποιες διακοπες......αλλα αυτη την στιγμη τον θεωρω κορυφαιο ενα προβλημα υπηρχε με την ταχυτητα αλλαγης καναλιων και ρυθμισεων αλλα με την τελευταια αναβαθμιση λυθηκε.....τον προτεινω.

δωστε μου τα φωτα σας παιδια υπαρχει περιπτωση να παρω σημα κεραιας ασυρματα γιατι η κεραια ειναι στο σαλονι και το μηχανημα το 2ο στην κρεβατοκαμαρα? ευχαριστω.

Paidia hello to all! eimai noobaki sto forum kai xairomai polu pou vrika epitelous ena plires forum gia ta dika mas thematakia :P

Exw ena provlima-aporia me ton tecview 2051. Ton pira apo enan gnwsto na ton dokimasw, ton sundesa kanonika, pira ip, eixa full sima kai poiotita, ekana tis ruthmiseis gia ta lnb mou klp klp, kai eida eida fws mono se merika apo avon!! paratirisa oti osa epaizan, itan tis suxnotitas 10930. ola ta upoloipa mavro skotadi. Einai genika aksiopistos dektis ??Yparxei autin ti stigmi stin agora kati san auton i kati san βυζιονετ? Tha xarw poly na akousw tis empeires apopseis sas kai gnwmes. Euxaristw, kai kalws sas vrika!

Ps: sorry an grafw se asxeto topic..twra sas mathainw :P

Πήρα πριν ένα χρόνο 4 δέκτες (ας είναι καλά ο Afam. Antoine ζεις εσύ μας οδηγείς). Μπορώ να σου πω απλά ότι θα στα βγάλουν τα λεφτά τους. Αλλά είναι για νέους στο χώρο (όπως είμουν κι εγώ όταν τον πήρα). Δεν προβληματίζεσαι. Τον βάζεις και παίζει.
Αν έπαιρνα σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικές οι επιλογές μου. Θα έπαιρνα κάτι που δεν θα εξαρτιόμουν από internet ή κάποιον...

δωστε μου τα φωτα σας παιδια υπαρχει περιπτωση να παρω σημα κεραιας ασυρματα γιατι η κεραια ειναι στο σαλονι και το μηχανημα το 2ο στην κρεβατοκαμαρα? ευχαριστω.
Υπάρχει αλλά όχι ακριβώς έτσι όπως το λες. Βάζεις το receiver εκεί που είναι η κεραία και στέλνεις το σήμα με μηχάνημα στην τηλεόραση. Η επικοινωνία είναι αμφίδρομη και επιτρέπει πλήρη χρήση του receiver από απόσταση (αλλάζεις κανάλια και γενικά κάνεις ότι θα έκανες αν τον είχες κάτω από την τηλεόρασή σου). Ψάξε να πάρεις όμως κάτι ποιοτικό για να μην έχεις απώλειες και εφόσον δεν φοβάσαι ακτινοβολίες που μπορεί να εκπέμουν τέτοιου είδους συσκευές. Εγώ πάντως επειδή τις ψιλοφοβάμαι δεν θα έβαζα. Α και θα σου κοστίσει αρκετούτσικα ειδικά αν πάρεις κάτι ποιοτικό (πάνω από 100 ). Το Lidl είχε βγάλει κάτι στα 60 πριν κάμποσο καιρό είχαν πει εδώ τα παιδιά του φόρουμ αλλά δεν γνωρίζω πόσο καλή ποιότητα ήταν και τι έκανε τελικά.

Last edited:
Μπορείς να προσδιορίσεις αυτό που θα έπαιρνες και δεν θα εξαρτιόσουν απο net και θα μπορούσες να βλέπεις τα "πάντα"??

Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα λοιπον εχω ενα dreambox και την κεραια την εχω στο αλλο δωματιο με αλλο δεκτη, υπαρχει περιπτωση να παρω σημα της δορυφορικης στο dreambox?

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα λοιπον εχω ενα dreambox και την κεραια την εχω στο αλλο δωματιο με αλλο δεκτη, υπαρχει περιπτωση να παρω σημα της δορυφορικης στο dreambox?

Η απάντησή μου σε καλύπτει αλλά δεν το έχεις καταλάβει.
Κοίτα ταυτόχρονα να παίζουν και οι δύο με μάτι με μία έξοδο δεν γίνεται. Πρέπει να βάλεις μάτι με διπλή έξοδο στο πιάτο. Από κει και πέρα όπως στα είπα, δηλαδή βάζεις και τον Dreambox στο δωμάτιο και στέλνεις το σήμα του στο δωμάτιο που θέλεις με το μηχανάκι που σου είπα. Άλλον τρόπο εγώ δεν ξέρω αλλά αν ξέρει κάποιος ή έχει καλύτερη ιδέα ας μας πει να μαθαίνουμε.

Γεια σας φίλοι.

Έχω εδώ και τρεις μήνες τον 2051 αλλά έχω πελαγώσει. Δεν έχω αλλάξει κάτι από το setup του, απλά τον συνέδεσα με το adsl.

Κάποιες φορές παίζει απρόσκοπτα, κάποιες άλλες κάνει σταματήματα μεγάλα. Για παράδειγμα, μόλις τελείωσε εχθές το γουέστερν των δικέφαλων (χωρίς καμμία διακοπή κατά τη διάρκεια), μου έκανε μία διακοπή τουλάχιστον μισή ώρα (τότε τον έκλεισα, δεν ξέρω πότε έφτιαξε - το πρωί ήταν οκ).

Καμμία γνώμη;

Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Η μόνη γνώμη σ αυτό που ρωτάς είναι...πως όταν σου χαρίζουν γάιδαρο δεν πρέπει να τον κοιτάς στα δόντια!

Καλώς σας βρήκα...

Απλά δεν κατάλαβα, είναι φυσιολογικό να κόβεται για πολλή ώρα; Έχω παρατηρήσει ότι σε κρίσιμα προγράμματα, οι διακοπές είναι πιο συχνές.

Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ.

Αλλά τότε γιατί κόπηκε εχθές μετά το τέλος...λογικά η τηλεθέαση έπεσε.

Δεν είναι δούλεμα φίλε Αντώνη....δώσε λίγη προσοχή στην απάντηση του Voreios...δεν υπάρχει απάντηση στην απορία σου...:grinning-smiley-043

'Πάτερ ηµών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνοµα σου. Ελθετω η βασιλεία σου. Γενηθήτω το θέληµα σου, ως εν ουρανώ, και επί της γης. ....Αμήν'.....-bye-

Το όποιο δούλεμα δεν πηγάζει από τις απαντήσεις που δίδονται εδώ. Αυτό είναι σίγουρο.
Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές (ή κάπως έτσι) έλεγε μια διαφήμιση για τις επενδύσεις σε ομόλογα.
Αυτό ισχύει σε αυτή την περίπτωση, και κάποια στιγμή θα σταματήσει να αποδίδει η επένδυση.

Status
Not open for further replies.