TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
κοιτα να δεις για τωρα την κανει την δουλεια του για το μελλον δεν ξερω ολα παιζονται το θεμα ειναι να σου βγαλει τα λεφτα του...........οσον αφορα για μεταχειρο καλυτερα να παρεις το φρεσκο.........και κανε κανα παζαρι να τον παρεις φθηνα γιατι εχει γεμισει ο τοπος

efxaristw polu Satmaniac.. ksereis peripou times kai pou mporw na ton vrw kapws ftinotera? eime kai asxetos gmt apo doryforika kai den sou kryvw pws me oti diavazw exw xasei kapws thn mpala (eidos katoptrou, doryforoi, ktl) pou xriazome gia na exw ena oso to kalytero dynato apotelesma.

Last edited:
στο κεντρο αθηνα υπαρχουνε.......στα παζαρια πεσε, τωρα πιατο αναλογα ποσους δορυφορους θελεις να βλεπεις συνηθως πιανουνε hotbird........για ευνοητους λογους και μετα astra...... και παει λεγοντας αν θελεις να πιανεις 2 δορυφορους θα χρειαστεις 2 lnb και ενα πιατο αντιστοιχης διαμετρου τωρα αν θελεις να πιανεις περισσοτερους δορυφορους μπορεις να βαλεις μηχανακι περιστρεφομενο στο πιατο με 1 lnb αλλα δεν θα εχεις την αποδοση που εχεις με τα σταθερα και μπορει να τζογαρει το πιατο αυτα για αρχη.......

Να προσέξεις όμως να είναι γνήσιος και όχι μαϊμού ο δέκτης, το πως μπορείς να το δεις αυτό θα στο πει ο εισαγωγέας του στην Ελλάδα....

Για να σας προλάβω, γκρινιάρηδες.....:BDGBGDB55: η ψησταριά από νωρίς το μεσημέρι κάνει αναβάθμιση.....

μάλλον θα ψήνουμε και θαλασσινά σε λίγο.......

Παιδιά από οτι διάβασα στο γνωστό forum οτι οι servers σε λίγο καιρό θα σταματήσουν να είναι free για μερικα κανάλια και θα γίνουν επι πληρωμή:bigcry::bigcry:.Τώρα σε πόσο καιρό θα γίνει αυτο δεν γνωρίζω....

Last edited:
Παιδιά από οτι διάβασα στο γνωστό forum οτι οι servers σε λίγο καιρό θα σταματήσουν να είναι free για μερικα κανάλια και θα γίνουν επι πληρωμή:bigcry::bigcry:.Τώρα σε πόσο καιρό θα γίνει αυτο δεν γνωρίζω....

1ον, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι σέρβερς .....
2ον, μιλάς για παράνομη λειτουργία.....

και 3ον και κυριότερον.....αν αυτό κατάλαβες από την όλη κουβέντα ......πρέπει να ξεσκονίσεις λίγο τα Αγγλικά σου !!!!!!

1ον, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι σέρβερς .....
2ον, μιλάς για παράνομη λειτουργία.....

και 3ον και κυριότερον.....αν αυτό κατάλαβες από την όλη κουβέντα ......πρέπει να ξεσκονίσεις λίγο τα Αγγλικά σου !!!!!!

1ον, Τους περισσοτερους που εχουν αγοράσει αυτόν τον δέκτη τους ενδιαφέρει.(Μην σου πω τους καίει)
2ον. όντως έχω ξεφύγει λίγο αλλά απλός ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο.
3ον, Τα αγγλικά μου είναι μια χαρά.Το λέει Ξεκάθαρα οτι σκέφτονται να εφαρμόσουν αυτό το σύστημα που έχει εφαρμοσθεί και σε άλλους δέκτες.

1ον, Τους περισσοτερους που εχουν αγοράσει αυτόν τον δέκτη τους ενδιαφέρει.(Μην σου πω τους καίει)
2ον. όντως έχω ξεφύγει λίγο αλλά απλός ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο.
3ον, Τα αγγλικά μου είναι μια χαρά.Το λέει Ξεκάθαρα οτι σκέφτονται να εφαρμόσουν αυτό το σύστημα που έχει εφαρμοσθεί και σε άλλους δέκτες.

δεν θα αναλύσουμε το τι λέγεται σε άλλο φόρουμ, απλά στο ξαναλέω και επιμένω... διάβασε προσεκτικότερα τι ακριβώς λέει o pxf .....

Και καλά θα κάνετε να μην σας καίει, ότι κάνει ο δέκτης το κάνει just for fun....., τώρα αν εσάς σας υποσχέθηκαν άλλα πράγματα, τότε sorry φίλε μου θα σου επαναλάβω κάτι που συχνά πυκνά γράφεται και στο άλλο φόρουμ !!!!! buy a subscription......

με όλο το σεβασμό, δεν θέλω να σε χλευάσω......

back on topic τώρα γιατί το κάναμε μούτι το θέμα....-bye-

συγνωμη ρε παιδια αλλα απο δορυφορικα δεν γνωριζω κ πολλά αλλα τι αλλο μπορει να κανει ο 2051 εκτος απο το να σπαζει καναλια;
τι αλλο δηλαδη μπορω να αξιοποιήσω;

αν είσαι ευχαριστημένος από αυτά που κάνει ο δέκτης και δεδομένου ότι δεν γνωρίζεις και πολλά, τότε μια χαρά είσαι !!!!!

φιλική συμβουλή : αποφεύγουμε να λέμε ότι :smash: κανάλια ...... :chinese:

οτι πληρωνεις παιρνεις.......αλλα για καβα εχω ενα μπουκαλακι βαζελινη ετοιμο για τον μαγαζατορα:behead:

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

οτι πληρωνεις παιρνεις.......αλλα για καβα εχω ενα μπουκαλακι βαζελινη ετοιμο για τον μαγαζατορα:behead:

στείλε μου pm ποιος είναι, έχε υπόψη σου όμως ότι δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα, όλοι ψάχνουν το εύκολο χρήμα....-bye-

στείλε μου pm ποιος είναι, έχε υπόψη σου όμως ότι δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα, όλοι ψάχνουν το εύκολο χρήμα....-bye-
Δεν θέλει να του κάνει τίποτα... απλά περιστασιακό σεξ (και γκόλ και ξύλο στον π... το θρύλο που λέει και το τραγούδι :flipout:).

πχ εβλεπα χθες και με τρελλανε στις διακοπες τον ξηλωνω και κοτσαρω τον dreambox και δεν ειχα τπτ οποτε εδω κολαει η παροιμια το φθηνο το κρεας ουτε τα σκυλια δεν το τρωνε.......

Ξέρω ένα φόρουμ που ασχολείται.Θα σου το στείλω σε πμ.Όποιος άλλος θέλει μόνο με πμ θα του το πω.
Αν μπορέις φίλε μου στείλε και σε εμένα...

πχ εβλεπα χθες και με τρελλανε στις διακοπες τον ξηλωνω και κοτσαρω τον dreambox και δεν ειχα τπτ οποτε εδω κολαει η παροιμια το φθηνο το κρεας ουτε τα σκυλια δεν το τρωνε.......

μάλλον μόνο εσύ είχες το πρόβλημα !!!!!

νεράκι τρέχει σε μένα....

Status
Not open for further replies.