TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Και μια παράκληση παιδιά, δεν γράφουμε για σέρβερ εδώ μέσα.... δεν είναι νόμιμο !!!!

Γειά σας, έχω ένα πρόβλημα με τον σερ......Λανσελοτ:flipout:
Παιδιά είναι θα μάθουν... :grandpa:

Γεια σας,Ειμαι νεος στο forum και χρηστης tecview 2051fae εχω παρα πολες
διακοπες και συνεχομενες ολη την ημερα δεν μπορεις να δεις τηποτα.
Ο Δεκτης μου ειναι αχρηστος.
Μπορει καποιος να με βοηθησει ΠΑΡΑΚΑΛΟ........
Ευχαριστω.

κάνε restart τον ρουτερ σου και περίμενε 5 λεπτά. Μετά άνοιξε και τον δέκτη.....

Εκανα restart το router αλλα το προβλημα παραμενει. Tο firmware του δεκτη ειναι το 2.71. Μηπως εχει προβλημα ο server?

Μήπως για κάποιο λόγο μπλοκάρει το router σου τον δεκτη να επικοινωνεί προς τα έξω; Εγώ πάντως καλού κακού, μέσω των ρυθμίσεων του router, έχω κάνει DMZ (πλήρες απελευθέρωση) την IP του δέκτη για να τον αφήνει στην ησυχία του.

Επίσης, του Tecview, δεν του αρέσει να μοιράζεται την γραμμή με torrent client. Θα σε συμβούλευα, όταν θέλεις να παρακολουθήσεις κάτι στην τηλεόραση, να κλέινεις οποιονδήποτε torrent client μπορει να έχεις ανοικτό.

Γεια σας και καλως σας βρηκα!
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου λυσετε μια μεγαλη απορια, καθως μονο σε αυτο το forum βλεπω οτι γινεται εκτενη και ουσιαστικη συζητηση πανω στον itecview 2051.

Ενδιαφερομαι να αγορασω τον εν λογω δεκτη με την προυποθεση οτι θα βλεπω δωρεαν τα ..γνωστα καναλια. Σας παρακαλω ιδιαιτερα θα μπορουσε καποιος να μου πει σε ποες κινησεις πρεπει να προβω ωστε να μπορεσω να παρακολουθησω τα γνωστα καναλια?

Μπορειτε να μου στειλετε ενα pm, μιας και ειδα οτι δημοσια δεν επιτρεπεται, με οδηγιες του στυλ how to βημα βημα?

Θα ηθελα την βοηθεια σας προκειμενου να αποφυγω μια μη 'αποτελεσματικη αγορα' δηλαδη να αγορασω τον δεκτη με σκοπο αυτο που περιγραφω παραπανω και να μην δουλεψει. Τον δεκτη θα τον αγορασω μονο και μονο γιαυτο το σκοπο. Αν υπαρχει πχ περιπτωση να μην δουλευε δεν θα προχωρουσα στην αγορα αυτη

Σας ευχαριστω θερμα εκ των προτερων για οποιον ασχοληθει με το ζητημα μου :)

:violent-smiley-030:Αρκετα διαβασα συλλαμβανεσαι.
Η μαλλον αστο για αργοτερα γιατι εχω την αισθηση οτι θα μας οδηγησεις στους υπολοιπους τσαμπατζηδες.
Τσαμπα καναλια ? Μα τζαμπα καναλια δεν εχει ουτε η Ερτ καθως μας χρεωνει καθε διμηνο στον λογαριασμο της Δεη την συνδρομη μας :flipout:

Μήπως για κάποιο λόγο μπλοκάρει το router σου τον δεκτη να επικοινωνεί προς τα έξω; Εγώ πάντως καλού κακού, μέσω των ρυθμίσεων του router, έχω κάνει DMZ (πλήρες απελευθέρωση) την IP του δέκτη για να τον αφήνει στην ησυχία του.

Επίσης, του Tecview, δεν του αρέσει να μοιράζεται την γραμμή με torrent client. Θα σε συμβούλευα, όταν θέλεις να παρακολουθήσεις κάτι στην τηλεόραση, να κλέινεις οποιονδήποτε torrent client μπορει να έχεις ανοικτό.

Δηστυχως εκανα τις ρυθμισεις στο router αλλα το προβλημα παραμενει. Δεν εχω καποιον torrent client ενεργο. Επισης να αναφερω πως στο ιδio router εχω και εναν αλλο δεκτη τον nano 9600, ο οποιος παιζει μια χαρα. Τι πιστευετε οτι φταιει και μονο ο tecview παρουσιαζει καλληματα;

Θα παρακαλούσα λίγο προσοχή στο τι γράφετε εδώ μέσα.

Το θέμα αυτό δεν έχει ανοιχτεί για την όποια μη νόμιμη λειτουργία του δέκτη με παράνομα λογισμικά !!!!

Τόσες φορές το έχουμε πει.........

καλη χρονια σε ολους !!!
το 2051 ειναι πολλη καλο δεκτακι. το εχω ενα χρονο...του εβαλα και μοτερ στο πιατο και εχει πολλη γρηγορο στη ληψη,4 δορυφορους επιασε ευκολα

Καλησπερα παιδια!
Καταπληκτικη προσπαθεια για να ξεστραβωθουμε εμεις οι ασχετοι μπορω να πω...
Γραφτηκα και μετα τις προτροπες σας και στο εξειδικευμενο σαιτ για παραπανω βοηθεια σε θεματα που δεν πρεπει να κουβεντιαζονται εδω και ειδα καποια παραπανω πραγματα εκει αλλα ομολογουμενως δεν εβγαλα ακρη σε μια δυο αποριες που εχω ακομα.
Εχω εναν 2051 εδω και 6 μηνες και εχει βγαλει τα λεφτα του σιγουρα!
Ζηλεψανε και αλλοι φιλοι ομως και θελουν να εχουν εναν ιδιο! Τωρα πια ομως κυκλοφορει με αλλο ονομα. Το ονομα μονο αλλαξε; Το software του tecview ειναι ιδιο με του PremiumQ αρα και τα update ειναι τα ιδια;
Μεσα στο μενου εχει μια επιλογη για κλωνοποιηση αν δεν κανω λαθος. Μπορω να κλωνοποιησω τον tecview σε εναν καινουριο PremiumQ με τα "γνωστα" αριστα αποτελεσματα ή πρεπει να κατεβασω software απο την αρχη και να το περασω μεσω σειριακης για να παιξει;
Ευχαριστω και συγχαρητηρια στον ΑΦΑΜ για την υπομονη του!!!!!

Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα "χαμηλο σημα"που βγαζει σε μερικες συχνοτητες ελευθερες η μη

ειναι θεμα τρανσπορντερ, αλλα τα πιανεις πιο καλα, αλλα οχι, αναλογα πως βλεπει η καιραια σου

αν προσεξεις δεν ειναι ολα τα καναλια στην ιδια συχνοτητα..ασχετα αν ειναι στον ιδιο δορυφορο..καποιοα καναλια ειναι στη χ' συχνοτητα αρα ειναι στον ιδιο τρανσπονερ που πιθανο να τα πιανεις με καλητερο σημα

παιδια χωρις παρεξηγησει δε το παιζω επιστημονας,απλα λεω την αποψη μου επειδη εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα

ευχαριστώ για την βοήθεια.
Η αλήθεια είναι οτι με κακό καιρό εχω περισσότερα προβλήματα παρα το καλοκαίρι .
μπορούν να γίνουν αλλαγές στις ρυθμίσεις στο tecview ?

δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ο καιρος..οσο αναφορα για τις ριθμισεις
αυτο θα σου το απαντησει καποιος αλλος κυριος

Status
Not open for further replies.