Hotbird.
Τίποτα άλλο.
Καλησπερα εχω τον 2050 και δεν μου κανει συνδεση με το ΝΕΤ ανοιγω το menu και απο το net status μου βγαζει failed και στα 2 steps.
συνδεση στο internet εχω κανονικα ξερει καποιος φιλος να μου πει τι φταιει?
το μεσημερι δουλευε κανονικα.
Δηλαδή ο tecview δεν μπορεί να συνεργαστεί με μοτέρ;Ο συγκεκριμενος δεν κανει για την κινηση μοτερ.
Καλησπερα εχω τον 2050 και δεν μου κανει συνδεση με το ΝΕΤ ανοιγω το menu και απο το net status μου βγαζει failed και στα 2 steps.
συνδεση στο internet εχω κανονικα ξερει καποιος φιλος να μου πει τι φταιει?
το μεσημερι δουλευε κανονικα.
Δηλαδή ο tecview δεν μπορεί να συνεργαστεί με μοτέρ;
Αν εννοείς τον 2051 δεν ξέρω ...
Ο 2050 που είχα 3 χρόνια κινούσε μια χαρά το μοτερ από την αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα κ. Gianniko... κάποια προβλήματα γενικώς είχε ο 2051 λόγω διαφορετικού hardware.
Όταν γράφω, γράφω πάντα για τον 2050 και όχι τον 2051 !!!
Αυτά...
Έχουν διαφορές αρκετές που δεν αναλύονται εδώ μέσα !!!!!
Για τον 2051 έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά θεματάκια γενικώς !!!!
Επειδη μου ειπες οτι δεν τον εχω τεσταρει.Δεν γραφω πραγματα που δεν ισχυουν,γενικως.
Συνεργάζεται κανονικά με μοτέρ, Gianniko μου τα χαλάς !!!!!
Δεν τον έχεις τεστάρει ??? αν όχι, καλύτερα άσε αυτούς που τον έχουν δοκιμάσει να μας το πουν !!!!
Παιδιά, το έχουμε ξαναπεί, δεν μας ενδιαφέρει εδώ μέσα το τι κάνει ο δέκτης μη νόμιμα.
Προτιμήστε τα προσωπικά σας mail για την όποια ανταλλαγή τέτοιου είδους πληροφοριών, ή το forum του δέκτη που τόσες φορές το έχουμε πει !!!!!
Τι σε μπερδευω με αλλον ? Αυτο δεν εγραψες εσυ ? Εγω για τον 2051 μιλησα και δεν νομιζω οτι εχει διαφορα σε αυτο το θεμα.Αν το ξερεις σιγουρα οκ.Ο MAX 1000 και ΝΑΝΟ 9600 σαν δεκτες χωρις να υπολογιζουμε τη θυρα πολυ καλυτεροι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.