TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Hotbird.
Τίποτα άλλο.

Αν εισαι φιλος της Δορυφορικης,της εικονας, αναβαθμισε το συστημα σου σε κινητο.Αν εχεις τηλεοραση HD προτιμησε και εναν δεκτη HD.Ο συγκεκριμενος δεν κανει για την κινηση μοτερ.Bεβαια, αυτα κοστιζουν,αλλα ετσι θα απολαυσεις Δορυφορικη τηλεοραση.Αν παλι, δεν μπορεις να διαθεσεις λεφτα, τα παιδια που εχουν το δεκτη θα σου πουν αν ο σερβερ για κατεβασμα αναβαθμισης ειναι διαθεσιμος η' οχι.

Καλησπερα εχω τον 2050 και δεν μου κανει συνδεση με το ΝΕΤ ανοιγω το menu και απο το net status μου βγαζει failed και στα 2 steps.
συνδεση στο internet εχω κανονικα ξερει καποιος φιλος να μου πει τι φταιει?
το μεσημερι δουλευε κανονικα.

Καλησπερα εχω τον 2050 και δεν μου κανει συνδεση με το ΝΕΤ ανοιγω το menu και απο το net status μου βγαζει failed και στα 2 steps.

Για δοκιμασε να κανεις restart το router σου

Main server will be down for few hours:grandpa:

Συνεργάζεται κανονικά με μοτέρ, Gianniko μου τα χαλάς !!!!!

Δεν τον έχεις τεστάρει ??? αν όχι, καλύτερα άσε αυτούς που τον έχουν δοκιμάσει να μας το πουν !!!!

Παιδιά, το έχουμε ξαναπεί, δεν μας ενδιαφέρει εδώ μέσα το τι κάνει ο δέκτης μη νόμιμα.

Προτιμήστε τα προσωπικά σας mail για την όποια ανταλλαγή τέτοιου είδους πληροφοριών, ή το forum του δέκτη που τόσες φορές το έχουμε πει !!!!!

μια λιστα καναλιων απο το δεκτη ας ανεβασει ενας
με τοξο 42Ε -30w η μηπως δεν γινετε αυτο:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Δηλαδή ο tecview δεν μπορεί να συνεργαστεί με μοτέρ;

Το χω ξαναπει στο παρελθον οταν κατα τυχη ενας φιλος που του ειχε χαλασει η θυρα εθερνετ,μου ειχε δωσει εναν τετοιο δεκτη να του περασω καποιους δορυφορους.Ειχε την τελευταια αναβαθμιση εκεινου του καιρου.Μετα απο 3-4 μηνες περιπου διορθωθηκαν κ.Afam?
Εσεις που εχετε τον δεκτη να μας πειτε, περνοντας και την ευθυνη των λεγομενων σας,οπως κανω και εγω με αυτα που λεω.

'Λοιπον θα μιλησω συγκεκριμενα γιατι λαθος δεν κανω.Σκαναροντας πολλους δορυφορους ο δεκτης κρασαρει και χανονται ολα.Οταν κινεις μοτερ η μπαρα καθυστερει να αντιδρασει με αποτελεσμα να προσπερνας τον δορυφορο.Αυτα ειναι τα κυριοτερα.Διορθωσε με αν ειναι.'

Αν εννοείς τον 2051 δεν ξέρω ...

Ο 2050 που είχα 3 χρόνια κινούσε μια χαρά το μοτερ από την αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα κ. Gianniko... κάποια προβλήματα γενικώς είχε ο 2051 λόγω διαφορετικού hardware.

Όταν γράφω, γράφω πάντα για τον 2050 και όχι τον 2051 !!!

Αυτά...

Αν εννοείς τον 2051 δεν ξέρω ...

Ο 2050 που είχα 3 χρόνια κινούσε μια χαρά το μοτερ από την αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα κ. Gianniko... κάποια προβλήματα γενικώς είχε ο 2051 λόγω διαφορετικού hardware.

Όταν γράφω, γράφω πάντα για τον 2050 και όχι τον 2051 !!!

Αυτά...

Τον 2051 ειχε ο φιλος.Παντως δεν νομιζω οτι ο 2050 εχει και διαφορα στο συγκεκριμενο θεμα δηλ. στην καθυστερηση της ενδειξης μπαρας.Και δεν μιλαμε για positioner.Κινηση με μοτερ Moteck sg2100 κτλ.

Έχουν διαφορές αρκετές που δεν αναλύονται εδώ μέσα !!!!!

Για τον 2051 έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά θεματάκια γενικώς !!!!

πρεπει να εχει εχει αργοστροφο tuner o 2051 γιαυτο κανει κολπα

Έχουν διαφορές αρκετές που δεν αναλύονται εδώ μέσα !!!!!

Για τον 2051 έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά θεματάκια γενικώς !!!!

Επειδη μου ειπες οτι δεν τον εχω τεσταρει.Δεν γραφω πραγματα που δεν ισχυουν,γενικως.

από όσο γνωρίζω έχει εντελώς διαφορετικό hardware από τον 2050 και επίσης δεν έχει την σταθερότητα που έχει ο 2051......

Ίσα που έχω μετανοιώσει που τον πούλησα, αλλά να είναι καλά ο Petran να τον χαίρεται !!!

Επειδη μου ειπες οτι δεν τον εχω τεσταρει.Δεν γραφω πραγματα που δεν ισχυουν,γενικως.

βρε μουρλε, τον 2050 εννοώ !!!!!!

Μη μπερδέυεις το όνομά μου με κάποιον άλλον !!!!!;):smileJap:

Και εγώ ξέρω πάντα τι γράφω...

Συνεργάζεται κανονικά με μοτέρ, Gianniko μου τα χαλάς !!!!!

Δεν τον έχεις τεστάρει ??? αν όχι, καλύτερα άσε αυτούς που τον έχουν δοκιμάσει να μας το πουν !!!!

Παιδιά, το έχουμε ξαναπεί, δεν μας ενδιαφέρει εδώ μέσα το τι κάνει ο δέκτης μη νόμιμα.

Προτιμήστε τα προσωπικά σας mail για την όποια ανταλλαγή τέτοιου είδους πληροφοριών, ή το forum του δέκτη που τόσες φορές το έχουμε πει !!!!!

Τι σε μπερδευω με αλλον ? Αυτο δεν εγραψες εσυ ? Εγω για τον 2051 μιλησα και δεν νομιζω οτι εχει διαφορα σε αυτο το θεμα.Αν το ξερεις σιγουρα οκ.Ο MAX 1000 και ΝΑΝΟ 9600 σαν δεκτες χωρις να υπολογιζουμε τη θυρα πολυ καλυτεροι.

Τι σε μπερδευω με αλλον ? Αυτο δεν εγραψες εσυ ? Εγω για τον 2051 μιλησα και δεν νομιζω οτι εχει διαφορα σε αυτο το θεμα.Αν το ξερεις σιγουρα οκ.Ο MAX 1000 και ΝΑΝΟ 9600 σαν δεκτες χωρις να υπολογιζουμε τη θυρα πολυ καλυτεροι.

Επειδή ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έπιανες τι σου έγραψα σου έστειλα pm !!!

Και στο ξαναγράφω, ότι σου είπα για τεστάρισμα εννοούσα τον 2050 !!!!

Πιστεύω να είσαι εντάξει τώρα....

Και στα υπόψη ότι το θέμα που έχω ανοίξει εδώ είναι ο 2050 και όχι ο 2051 !!!!!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων !!!!

Status
Not open for further replies.