TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Δεν ασχολούμαστε με φώτα, μόνο με audio video και άντε και λίγο αθλητικά ......

τεσταρισα για πρωτη φορα τον δεκτη σημερα σε παρα πολους δορυφορους
η γνωμη μου καλη εικονα και πληρες Ελληνικο menu
τσεκαρισα

16Ε οκ εδω παρατηρησα οτι μια συχνοτητα την παει στα ραδιοφωνα:bang:
19E OK σε αρκετες συχνοτητες
25.5 E OK
7W OK
7Ε ΟΚ
13Ε δυσκολευτικα να κατεβασω καναλια επομενος εχουμε προβλημα

αναβαθμιση περασα την 2,73 πισω δηλαδη με το προγραμμα updown 2.29

κατι γινετε λοιπον με τις συχνοτητες στον δεκτη και μου οπωσδηποτε πρεπει να βγει μια καινουρια αναβαθμιση μηπως και λυθει το προγραμμα

η δοκιμη εγινε σε 2051:7SFGSFG:

Πρόσεξε τι αναβάθμιση θα βάλεις γιατί υπάρχουν οι ίδιες εκδόσεις για διαφορετικούς δέκτες. Για το δικό σου θα πρέπει να γράφει 2051 (και όχι 2050)....

Μου κάνει εντύπωση το πρόβλημα με το hotbird !!!!!

Από τη στιγμή που περνάς καινούργιο ή και παλιό firmware θα πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση και το σκανάρισμα από την αρχή

περασα για 2051 σιγουρα τα καταφερα γιαυτο και δεν ενοχλησα
σκαναρισα απο την αρχη κανονικα και γενικα τα πραματα γιναν πολυ προσεχτικα καφεδακι κτλπ :ernaehrung004:
γενικα εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος γιατι καταφερα να πιασω αρκετους δορυφορους με πολυ ενδιαφεροντα καναλια

οι αναβαθμισεις βγαινουν παντα και πιστευω να λυσουν οτι τεχνικο προβλημα υπαρχει κατι το οποιο ειναι κανονας για ολους τους δεκτες

γενικα ο φιλος μου ικανοποιηθικε και εφυγε χαρουμενος γιατι τον καθοδηγισα σε ολο τον οριζοντα απο ανατολη μεχρι δυση κατι που δεν το γνωριζε και πιστευω ελυσε το προβλημα του ενμερη:drummer:

Το παρόν νήμα είναι για τους fae2050 Κωνσταντίνε......

o 2050 ειναι δεκτης προς εξαφανισει και ο παραπανω δεκτης ειναι αντικαταστατης τον προηγουμενων, ο 2050 που εχω, πλεον δεν εχει την βασικη λειτουργια του, που προσφερε απλωχερα εδω και 3 χρονια που τον εχω .
οποτε με το να αλλαζουν τα μοντελα σε διαφορες ονομασιες ετσι πρεπει να αλλαζει και το φορουμ του δεκτη αυτη ειναι η γνωμη μου παντα

o 2050 ειναι δεκτης προς εξαφανισει και ο παραπανω δεκτης ειναι αντικαταστατης τον προηγουμενων, ο 2050 που εχω, πλεον δεν εχει την βασικη λειτουργια του, που προσφερε απλωχερα εδω και 3 χρονια που τον εχω .
οποτε με το να αλλαζουν τα μοντελα σε διαφορες ονομασιες ετσι πρεπει να αλλαζει και το φορουμ του δεκτη αυτη ειναι η γνωμη μου παντα

Δεν νομιζω να εχει να κανει με την παλαιοτητα του μοντελου...γιατι και ο καινουργιος εδω και λιγες μερες εχει προβληματα :bigcry:

καλησπερα,εχω ενα 2050,εδω και 4 ημερες δεν παιζει,μηπως ξερετε τι συμβαινει?

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

καλησπερα,εχω ενα 2050,εδω και 4 ημερες δεν παιζει,μηπως ξερετε τι συμβαινει?

τι δεν παιζει μια χαρα παιζει εχτες το τεσταρα εχω γραψει και τους δορυφορους που επιασα ποιο πανω

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Εννοεί δεν "παίζει".

Α ναι εκεί ¨¨δεν παίζε騨 τώρα το είδα γιατί είμαι στο δρόμο και χάνω σήμα
Υπομονή για καμιά αναβάθμιση λοιπόν

υπαρχει καμια αναφορα απο τους κατοχους του δεκτη για απολυτο σκοταδι εδω και 3 μερες.....

δηλαδη τι λετε ειναι θεμα αναβαθμιση του server?και πρεπει να περιμενουμε?

Όσοι διαβάζετε το φόρουμ του δέκτη θα έπρεπε ήδη να είχατε ενημερωθεί, δεν υποστηρίζεται πλέον η διαδικτυακή του ικανότητα......

Όσοι διαβάζετε το φόρουμ του δέκτη θα έπρεπε ήδη να είχατε ενημερωθεί, δεν υποστηρίζεται πλέον η διαδικτυακή του ικανότητα......

Diladi file Afam den iparxei elpida na ksanadoume????? exeis kati na mou protineis na parw me tis idies dinatotites???? se euxaristw

Status
Not open for further replies.