Τελικά ήταν.

Απάντηση: Re: Τελικά ήταν.

αληθεια? δεν εχει εθνικοτητα αυτη η συμπεριφορα?
για πες μας εσυ τοτε που δεν λες μ..ιες ποσες εθνικοτητες εχεις γνωρισει? που θεωρεις οτι ειναι ολοι το ιδιο

εγω παντως εχω γνωρισει παρα πολλες και ολοι ηταν το ιδιο με εμας !
οπως και το αντιθετο ...

γενικα παντου υπαρχουν τα κρουσματα εγκληματικοτητας !
απλα οι Αλβανοι ειναι πιο εξαθλιωμενοι οικονομικα και δεν μπορουν να βρουν δουλεια τοσο ευκολα σε συγκριση με τους μισθους και τις δουλειες που παιρναν οι Ελληνες του εξωτερικου καποτε !

αν πχ, στη Γερμανια ερχονταν ολοι οι Ελληνες ξαφνικα σημερα με την οικονομικη και εργασιακη κατασταση που υπαρχει στην Γερμανια ** ΑΛΒΑΝΟΙ ** θα γινοταν ολοι .....

απλα οι Ελληνες της μεταναστευσης ετυχαν σε εποχες που ηταν παχιες οι γελαδες....... :grandpa:

Πριν κανα χρόνο που σκοτώσανε κάτι κυνηγούς σαν κοτόπουλο, ένας βοσκός και ο πατέρας του, αυτοί αλβανοί ήταν? Μη λέμε μαλακίες. ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καμιά αξία για την ανθρώπινη ζωή. Δεν έχει εθνικότητα αυτού του είδους η συμπεριφορά.

Aυτα βολευει να τα ξεχναμε μπουφος.

Οπως και αλλες περηφανες περιπτωσεις.
Αν το συγκεκριμενο εγκλημα ειχε γινει απο Αλβανους θα ειχαμε κλεισει τα συνορα τωρα ,αν ακουγαμε αυτες τις φωνες "διαμαρτυριας".

Re: Απάντηση: Τελικά ήταν.

Το κακο ειναι οτι μισουμε μονο τους ανημπορους φτωχους εξαθλιωμενους Μεταναστες και οχι τους οικονομικα φτασμενους η εστω αποκαταστημενους σχετικα ....

βλεπεις το χρημα εμπνεει σεβασμο και φερνει την απαιτουμενη ευμαρεια και απροσκοπτη ησυχια στην κοινωνια ......

Δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα αυτο αλλα παντου !

δε νομίζω... τους φτασμένους και εάν τους μισούν...

Πάντως,ξέρω αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που ηρθαν στη χώρα μας,δούλεψαν,κι έκαναν λεφτά,μόρφωσαν τα παιδιά τους..κλπ.Όπως κι άλλες περιπτώσεις που κλέβουν,βιάζουν και σκοτώνουν και δεν έχει να κάνει με το τι εθνικότητας είναι...εκείνη την ώρα δεν έχει να κάνει με το αν είναι Αλβανός ή οτιδήποτε άλλο...Πάντως υπέρχει πολλή προκατάληψη στο ζήτημα...Ας πούμε ότι λέτε σε κάποιον το εξής:Σαν Ιταλός είσαι σήμερα!!!(υπονοόντας τον τρόπο που έχει ντυθεί κλπ) Ακούστε τώρα κι αυτό:Σαν Αλβανός είσαι σήμερα!!!Μη μου πείτε ότι υπάρχει έστω κι ένας από σας(μας)που δεν το πήρε ως προσβολή,κακομοιριά κλπ.Πρέπει να μάθουμε να ζιύμε μαζί και δεν υπάρχουν Αλβανοί και Έλληνες,αλλά ο Παύλος,ο Σοφοκλής,ο Σοκόλ,ο Άντι, Ο Τάσος(ι Τάσους,πλάκα)...:ernaehrung004:

Πάντως τα ανεκδοτάκια τύπου:
" τι είναι ένας αλβανός χωρίς χέρια; άτομο εμπιστοσύνης "
" πως ξεκινάει μια αλβανική συνταγή; κλέβετε 2 αυγά "
δεν βγήκαν για άλλους, αλλά αποκλειστικά γι´αυτούς και αυτό δεν είναι τυχαίο.
Θα πρέπει αυτοί να μάθουν να ζουν με μας κι όχι εμείς να μάθουμε να ζούμε μ´αυτούς.
Ήρθαν, δεν τους φωνάξαμε.

Η μάνα μου την δεκαετία του 60 έψαχνε για δουλειά. Το τι σεξουαλική παρενόχληση δεχόταν, δεν περιγράφεται. Μια μέρα ο παπούς μου πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει κάποιον Διευθυντή -παρακαλώ- Δημόσιας Υπηρεσίας.
Μην πολυλογώ, τα "όργανα" του είπαν να φύγει και να πει κι ευχαριστώ που δεν την βίασε κιόλας.
Μάλλον Αλβανός θα ήταν ο Διευθυντής .......
Έφταιγε βέβαια που ο παπούς μου ήταν Μικρασιάτης (Τουρκόσπορος για τους Ελληνάρες)

Δημήτρη μου να ψάξεις λίγο τον Διευθυντή πρέπει να είναι Αλβανός!!!!Στην παρούσα φάση δεν είμαι τόσο σίγουρος αλλά όταν μετά απο λίγα χρόνια βολευτώ και εγώ ο ανθρωπάκος ξέρεις καμια καλή προσοδοφόρα δουλειά πάρω ακριβό αυτοκίνητο αγοράσω συγνώμη βρω ήθελα να πω γυναίκα με μακριά ωραία πόδια.....να βολευτούμε βρε αδελφέ..... τότε σαν καλός μεσοαστός που θα είμαι μπορώ να σου πω πως θα είμαι πια σίγουρος ότι ο Διευθυντής ήταν αλβανός.Τότε δεν θα χρειάζεται να σκέφτομαι και πολύ ...αρκεί μόνο να περιφρουρώ αυτά που νομίζω οτι με το σπαθί μου κέρδισα ενώ εννοείται οτι όλα θα είναι προίοντα μια καπιταλιστικής κοινωνίας που σαφώς την έχω αποδεχτεί και σαφώς μου δίνει για να μου πάρει....αλλά όχι να παραμυθιάζομαι οτι για το κενό ή τον φόβο που θα νιώθω φταίνε οι Αλβανοί .....

Ελπίζω τότε να μπορώ να βρω και εγώ ένα όπλο.....αφού δεν μπορείς να σκοτώσεις αυτόν που φταίει σκότωσε αυτόν που δύνασαι βρε αδελφέ.

Εχουν βγεί και ανέκδοτα γιά τούς Ποντιους.
Για τις Ξανθιές...
Οι Φλαμανδοί τού Βελγίου έχουν βγάλει ανέκδοτα γιά τούς Βαλλόνους τής ιδιας χώρας..
Οι Βαζελοι για τούς γαυρους και το ανάποδο..
Ο ενας λαός για τον άλλον...
Α και πολλοί ξένοι έχουν ανέκδοτα γιά τούς Ελληνες θεωρώντας τους συνώνυμο τής απάτης..
Τι γίνεται μέ όλα αυτά τά παραδειγματα??

Εχουν βάση όλα αυτά??
Γιατί άν έχουν θαχουμε μαζί εμφυλίους,οπαδικούς και παγκόσμιο πόλεμο μαζί...
Απο πότε η ανεκδοτολογία χαρακτηρίζει Λαούς και ανθρώπους??

Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα.

Να φτιάξουμε στρατόπεδο συγκέντρωσης και να τους κάνουμε σαπούνια!

Χάιλ!!!

Το κακο ειναι οτι μισουμε μονο τους ανημπορους φτωχους εξαθλιωμενους Μεταναστες και οχι τους οικονομικα φτασμενους η εστω αποκαταστημενους σχετικα ....

βλεπεις το χρημα εμπνεει σεβασμο και φερνει την απαιτουμενη ευμαρεια και απροσκοπτη ησυχια στην κοινωνια ......
Δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα αυτο αλλα παντου !

Ετσιιιιιιιιι ακριβώς:ernaehrung004::ernaehrung004::SFGSFGSF:

Παίδες...

Μία είναι η λύση. Σωστότερη αστυνόμευση. Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που πέρσι στήσαμε λαικό δικαστήριο επειδή ένας ειδικός φρουρός πυροβόλησε τον αέρα δεχόμενος επίθεση από 40 ζώα με καδρόνια. Από τη στιγμή που έχουμε τα χέρια της Αστυνομίας δεμένα με λαικίστικες δικαιολογίες, και η Εγκληματικότητα αυξάνεται ανενόχλητη, και οι αστυνομικοί αντιδρούν απ'την πλευρά τους , κι εκτονώνονται κάνοντας λαλακίες και ακρότητες που όλοι βλέπουμε στα δελτία...Στο κάτω κάτω, κι αυτοί άνθρωποι είναι, κακοαμοιβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι. Πως θα νοιαστούν να σε προστατέψουν υπό αυτές τις συνθήκες....

Ζώα με καδρόνια..................................... μάλιστα

...
Σήμερα το πρωΐ άκουσα ότι τον έπιασαν τον δράστη και ω του θαύματος είναι όντως αλβανός.
...

Τώρα το λες αυτό για μας που εξ'αρχής "ξέραμε" ή γιά αυτούς που "δεν πίστευαν" ?

Επαναλαμβάνω την ερώτηση..
Ο Κρητικός που έσφαξε το 17χρονο Αλβανάκι ,με την βοήθεια τού πατέρα του,χειροκροτούμενος απο άλλους 6 φίλους του,πού βρίσκεται σήμερα??

Πριν κανα χρόνο που σκοτώσανε κάτι κυνηγούς σαν κοτόπουλο, ένας βοσκός και ο πατέρας του, αυτοί αλβανοί ήταν? Μη λέμε μαλακίες. ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καμιά αξία για την ανθρώπινη ζωή. Δεν έχει εθνικότητα αυτού του είδους η συμπεριφορά.

Λάθος παράδειγμα δίνεις... Στην Αθήνα ακούστηκαν φωνέςπου μιλούσαν γιά αλβανούς, αλλά στο Αγρίνιο όλοι ήξεραν από την πρώτη μέρα τι είχε γίνει και απλά περίμεναν να το δείξουν και οι ανακρίσεις... Για το συγκεκριμμένο θέμα είχε γίνει μεγάλη συζήτηση στο forum με αντικρουόμενες απόψεις...

Επαναλαμβάνω την ερώτηση..
Ο Κρητικός που έσφαξε το 17χρονο Αλβανάκι ,με την βοήθεια τού πατέρα του,χειροκροτούμενος απο άλλους 6 φίλους του,πού βρίσκεται σήμερα??

εγινε ηρωας στο χωριο του που εσφαξε τον **Παλιοαλβανο** φανταζομαι....

Γιά μένα ΘΕΜΑ είναι το ΠΩΣ κατάφερε ΑΥΤΗ η αστυνομία να εξιχνιάσει το έγκλημα ( αυτό με την μηχανή και το αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας) και να βρεί τον ένοχο...

Γιά μένα ΘΕΜΑ είναι το ΠΩΣ κατάφερε ΑΥΤΗ η αστυνομία να εξιχνιάσει το έγκλημα ( αυτό με την μηχανή και το αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας) και να βρεί τον ένοχο...

Έγινε μπροστά σε κόσμο και ήταν αρκετοί αυτοί που έδωσαν καταθέσεις και πληροφορίες !!!

Εάν ήταν εύπορος γόνος καλή οικογενείας τι πιθανότητες θάδινες γιά την εξιχνίαση αντιστοίχου εγκλήματος??

Ε, νομίζω αν γινόταν όπως λέει ο afam μπροστά σε πολύ κόσμο δεν θα μπορούσε να κρύψει τον πλούσιο γόνο η αστυνομία, ακόμα και να ήθελε...
Αν ήταν νύχτα κι απόμερα δεν θα έβρισκαν ποτέ τίποτα ούτως ή άλλως (ούτε και τον αλβανό...).
Μου κάνει εντύπωση όμως ότι οι δημοσιογράφοι ψάχνουν και βρίσκουν... Η αστυνομία με τόσους πληροφοριοδότες και τεχνικά/νομικά μέσα στην διάθεσή της κοιμάται... Πρέπει δηλαδή κάτι να κάνει μπαμ και να προσέλθουν αυθόρμητοι μάρτυρες γιά να προβεί σε εξιχνιάσεις... Βέβαια ο δημοσιογράφος ή ο ιδιωτικός ντετέκτιβ έχει άλλα κίνητρα από τον αστυνομικό ο οποίος κοιτάζει να κάνει το 8ωρό του και να πάει στην οικογένειά του (και από την μία πλευρά καλά κάνει...)

Τώρα το λες αυτό για μας που εξ'αρχής "ξέραμε" ή γιά αυτούς που "δεν πίστευαν" ?
Απλώς πριν το μάθουμε, το συζητούσαμε πολλοί εδώ στη γειτονιά και πιθανολογούσαμε ότι ο τρόπος που έγινε έδειχνε αλβανό.
Το θέμα αυτό έγινε για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το συμβάν.
Πήγε λέει απλά, πήρε ένα όπλο και πήγε τον βρήκε και τον σκότωσε.
Μέρα μέσα στον κόσμο στην Αθήνα, χωρίς ίχνος δισταγμού.
Έτσι απλά.
Είναι εξωφρενικό το που φτάσαμε.