Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μεταμπο πρώτο σοβαρά Τώρα? Πρέπει να ήταν πάνω από 60 οι μαστορες
ε, ναι ήταν μεγάλοι και έμπειροι....είχαν και βοηθούς με parkside......

χάλασε η metabo με τα χρόνια?

εγώ έχω δει να δουλεύουν αρκετά και τα hilti στην επαρχία...και έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα fein..

Τα Hilti θεωρούνται (και τιμολογούνται...) σαν η κρεμ ντε λα κρεμ...Όπως και τα Festool.
Τα Fein ανήκουν κι αυτά στις κορυφαίες επιλογές.

απλά εκτός από τρελές τιμές τα περισσότερα hilti δουλεύουν μόνο με τα δικά τους περιφερειακά.

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

απλά εκτός από τρελές τιμές τα περισσότερα hilti δουλεύουν μόνο με τα δικά τους περιφερειακά.

Και αμα χαλασουν πουλας ενα οργανο σου για να στο φτιαξουν!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Που χαλανε...

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Τα hilti είναι άλλη κλάση,εφ'όρου ζωής εγγύηση.Εκεί μιλάμε για σοβαρά εργαλεία.

Που χαλανε...

Τι ισχύει τελικά;
Έχουν εγγύηση εφ´ ορου ζωής ζωής η χαλάνε και πουλάς το νεφρό σου για να στο φτιάξουν;

Ρε δεν πα να φτιάξετε τίποτα που ασχολείστε όλη μέρα με το ποια εργαλεία είναι καλύτερα. Κατάντησε αηδία η ιστορία.

Τι ισχύει τελικά;
Έχουν εγγύηση εφ´ ορου ζωής ζωής η χαλάνε και πουλάς το νεφρό σου για να στο φτιάξουν;

αφου ξερεις πως εχει η εγγυηση " αυρο χαλασε απο τη χρηση, το αλλο δεν συμπεριλαμβανεται'φυσιολογικη φθορα" κλπ κλπ
Τελυταια μονο παραπονα εχω ακου σχετικα με το σερβις. Για τη κατασκευη και το δουλεμα ειναι μερσεντε των εργαλειων.

Ρε δεν πα να φτιάξετε τίποτα που ασχολείστε όλη μέρα με το ποια εργαλεία είναι καλύτερα. Κατάντησε αηδία η ιστορία.

Ελα ντε, τι ειναι αυτο το πραγμα.

Να πω οτι δεν ξερατε οτι τα μπλε bosch ειναι τα καλυτερα, παει στο διαολο. :flipout::Banane0:

εγώ έχω δει να δουλεύουν αρκετά και τα hilti στην επαρχία...και έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα fein..
O γαμπρος μου δουλευει σε μια κατασκευαστικη (φτιαχνουν σταθμους του μετρο Θεσσαλονικης ) . Δουλευουν μονο με hilti. Του εδωσαν μια μερα καροτιερα bosch γιατι την hilti την ειχε παρει αλλος. Η ιδια δουλεια σε διπλασο χρονο... Απο οτι μου ειπε η hilti ηταν πιο δυνατη και πιο ελαφρια και μπορουσε να δουλευτει με τα χερια ενω η bosch ηθελε την βαση της για να τρυπησεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Που χαλανε...

Έτσι ακριβώς και στα δύο παραπάνω.... :a0210:

Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αλλά μια εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της έχει την λύση.
https://www.google.gr/url?sa=t&sour...9vJ7jF2EXtZX6H9bQ&sig2=Yx2dEf-w3eO3kcqsLSz_Mw

Εδω δεν τιθεται θεμα γιατι και οι δυο τυποι μπαταριων κατασκευαζονται ακομα και αρα τα εργαλεια υποστηριζονται. Αν ομως εγκαταλειψει τοσο συντομα τις original 18v θα πρεπει να δωσει τον μετατροπεα δωρεαν. Τοτε θα ειναι σεβασμος. Αμα το πληρωνεις ειναι κερδος. Τωρα βεβαιως καλα κανει και τον πουλαει γιατι αν θελεις τον αγοραζεις αν θελεις οχι.