Λοιπόν μία που δεν φαίνεται να πιάνεται το νόημα όσων λέμε, και λέτε πράγματα που δεν ισχύουν για τα έργα στην Ελλάδα από το 1994 και μετά που ξέρω ας αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία ως μηχανικός.
έχοντας δουλέψει σαν μελετητής, επιβλέπων και κατασκευαστής σε όλα τα έργα της Ελλάδας εκτός του Ρίο (και αυτό διότι επέλεξα να είμαι στο νέο αεροδρόμιο), δουλεύοντας με τις πλουσιότερες κοινοπραξίες παγκοσμίως έχω δει εργαλεία συνήθως τα καλύτερα (δεδομένου πως πλήρωνε το κράτος και οι κοινοπραξίες δεν τσιγκουνεύονταν σε εργαλεία), επίσης για να προλάβω τον αντίλογο για τις παγκόσμιες κοινοπραξίες, έχω δουλέψει και με ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες σε αρκετά έργα είτε μεγάλα, είτε μικρά.
δεν έχω συναντήσει πουθενά και ποτέ, είτε σε εργοτάξιο μικρό, είτε σε τεράστιο, είτε στο themall είτε σε πολυκατοικίες, είτε στο μετρό είτε στην Αττική οδό, είτε σε αγωγούς αερίου στα βουνά της μακεδονίας, είτε στα διυλιστήρια.....
συνεργεία οποιουδήποτε βεληνεκούς να προτιμούν τα μπαταρίας από μία γεννήτρια για ρεύμα και εργαλεία ρεύματος ακόμη και εκεί που δεν έχει ρεύμα, φυσικά δεν μιλάμε για εκεί που έχει ρεύμα είναι αυτονόητο...και ξαναλέω το μόνο εργαλείο που πάντοτε προτιμάτε να είναι μπαταρίας είναι το δραπανοκατσάβιδο και άντε το παλμικό.
δεν μου απάντησε κάποιος ακόμη εάν έχετε δει κάποιον μάστορα που σας κάνει ή σας 'εκανε δουλειά να έχει εργαλεία μπαταρίας εκτός του κατσαβιδιού
εδώ προχτές ένας γείτονας έκανε μία σκεπή δίριχτη 80τμ και οι μάστορες είχαν κάτι bosch μπλε για βίδωμα και τρύπημα(που τους άφησαν κιόλας οι μπαταρίες από ένα σημείο και μετά και βγάλαν τα ηλεκτρικά για να μην κάθονται μέχρι να φορτίσουν πάλι οι μπαταρίες) και όλα τα άλλα ρεύματος, δισκοπρίονα, σέγες κλπ.