kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,515
https://www.sashco.com/products/big-stretch/ αλλα κ εγω δεβ καταλαβα ακριβως τι ειναιχμμ επειδή έχω να κλείσω κάτι τέτοιες ρωγμές σε καδρόνια, τι είναι αυτή η σιλικόνη; που έβαλε στο μπιστόλι
https://www.sashco.com/products/big-stretch/ αλλα κ εγω δεβ καταλαβα ακριβως τι ειναιχμμ επειδή έχω να κλείσω κάτι τέτοιες ρωγμές σε καδρόνια, τι είναι αυτή η σιλικόνη; που έβαλε στο μπιστόλι
Μα δεν θα ισχύει και η εγγυηση αν δεν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα και μάλιστα απο συνεργαζόμενα καταστήματα.
Γιατί δεν χρησιμοποιείς γκαζοταναλια..Χαιρετώ το νήμα των εργαλείων!
Γνωρίζει κανείς τι κλειδί χρειάζομαι για στρογγυλό παξιμάδι, διαμέτρου 34–35mm με 2 εγκοπές; Επισυνάπτω φωτογραφία.
Yποψιάζομαι γαντζόκλειδο με πειρό, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν χρειάζεται πειρό ή αυτός είναι μόνο για παξιμάδι με τρύπες.
View attachment 239769
Επειδή είμαι άσχετος!;! ΟΚ, το γκουγκλάρω τώρα, μοιάζει με κάβουρα αυτό που λες. Έχω κάβουρα σπίτι, αλλά είναι λίγο παχύς για τη δουλειά. Ευχαριστώ!Γιατί δεν χρησιμοποιείς γκαζοταναλια..
Θα το προσαρμοσεις στο μηκος που θες,εκτός και είναι ο μεγάλος, και φυσικά θα βάλεις πανί η χαρτί να μην το γρατζουνισεις. .Επειδή είμαι άσχετος!;! ΟΚ, το γκουγκλάρω τώρα, μοιάζει με κάβουρα αυτό που λες. Έχω κάβουρα σπίτι, αλλά είναι λίγο παχύς για τη δουλειά. Ευχαριστώ!
Χαιρετώ το νήμα των εργαλείων!
Γνωρίζει κανείς τι κλειδί χρειάζομαι για στρογγυλό παξιμάδι, διαμέτρου 34–35mm με 2 εγκοπές; Επισυνάπτω φωτογραφία.
Yποψιάζομαι γαντζόκλειδο με πειρό, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν χρειάζεται πειρό ή αυτός είναι μόνο για παξιμάδι με τρύπες.
View attachment 239769
Χαιρετώ το νήμα των εργαλείων!
View attachment 239769
Έχω κάβουρα, καθώς και 2-3 πένσες συγκράτησης, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να αδράξουν σωστά το παξιμάδι (το οποίο έχει σχετικά μικρό ύψος). Απ' ότι φαίνεται, δεν μπορώ να ασκήσω δύναμη, χωρίς να μπει πείρος στην εγκοπή.Γιατί δεν χρησιμοποιείς γκαζοταναλια..
Χρειάζεσαι γατζόκλειδο με πείρο. Με τυχαία αναζήτηση https://mastras.gr/gantzokleido-ryt...ILQ4ZeB5V7ooQ8jKCaOvmlQbSCMb2JDRoCpQkQAvD_BwE Το συγκεκριμένο είναι οριακό για την βίδα που έχεις.
Προσέχεις η διάμετρος του πειρου να είναι ανάλογη του ανοίγματος της βίδας, καθώς και το μέγιστο άνοιγμα του κλειδιού να υπερκαλύπτει την βίδα.
Οι εγκοπές που έχω είναι περίπου 3mm, οπότε μάλλον πρέπει να πάρω ένα παξιμάδι-δείγμα μαζί μου και να αρχίζω να γυρνάω τα μαγαζιά.Ας δούμε και κάποιες εναλλακτικές.
Δοκίμασε με κλειδί τροχού. Η απόσταση των πίρων* είναι κοντά στην δική σου διάσταση και με δεδομένο (αν δεν έχεις ήδη) την πολύ χαμηλή τιμή του ίσως αξίζει να δοκιμάσεις.
Κοίταξε και αυτόστα 5,5€ το οποίο είναι ρυθμιζόμενο, αλλά αν δεν σε καλύπτει η διάμετρος των πίρων, μπορείς στην θέση τους να βάλεις ανάλογες βίδες με παξιμάδι.
Και για να μην ξεχνάμε την χαρά την κατασκευής, όταν έπρεπε να λύσω τον συμπλέκτη αλυσοπρίονου έφτιαξα αυτό:
View attachment 239830
Επ, νομίζω ότι το βρήκα. Υπάρχει και στην Ελλάδα, αλλά στο amazon έχει καλύτερη περιγραφή:Αν είσαι Θεσσαλονίκη, πέρνα από εδω και θα σου βρούν λύση. Για Αθήνα, στην Σ. Πάτση έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να βρείς σε τιμή μικρότερη των 10€.
Το πρόβλημα είναι ο πίρος των 3mm, Δυστυχώς τα περισσότερα ξεκινάνε από 4mm.
Υπάρχει και αυτός ο τύπος, αλλά πάλι θέλεις 3mm
View attachment 239835
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.