Όπως είπε ο Χιώτης σε κλεμμες και γενικά σε συνδέσεις.Θα προσθέσω ότι χρησιμοποιούνται όταν τα καλώδια είναι πολυκλωνα ώστε να ενωθούν όλοι οι κλώνοι μαζί να γίνει συμπαγές (όποτε καλύτερη επαφή) το καλώδιο και να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπούν "τριχακια χαλκού" και η σύνδεση γίνει αδύναμη.Αυτά τα τετράγωνα και εξάγωνα βύσματα που βγάζει, που μπαίνουν;
Θα παρω μια κινεζικια σαν και αυτην για ακροχιτωνια.για τους αλλους θα παρω κλιπεξ μαλλον και θα κρατησω την αυτοματη που εχω.Γιατι βολευει και η απλη ειδικα στα σωληνωτα πατας μονο την μια αν θες και εχεις αναμονη για πιο μεταΑν δεν ειχα, θα προτιμουσα αυτη την 'τετραγωνη΄ πενσα απο το Temu.
Για τους μονωμενους ακροδεκτες θα προτιμουσα μια με λεπτο προφιλ, οπως αυτη.
Aν και θεωρω την αντιστοιχη Κνιπεξ κορυφαια και οικονομικη.
Ειναι αληθεια, οτι οποιο κινεζικο πενσοειδες με εναλλασομενες κεφαλες εχω παρει, δεν με εχει βολεψει καθολου.
Γιατι βολευει και η απλη ειδικα στα σωληνωτα πατας μονο την μια αν θες και εχεις αναμονη για πιο μετα
Χρησιμοποιώντας αυτους τους ακροδέκτες με μια απλ πρεσσα μπορεις να πατησεις μονο την μια πλευρα και μετα την αλλη ετσι μπορεις αν πατησεις καποια καλωδια στην μία πλεύρα και αργοτερα αν χρειαστει να βαλεις και αλλα καλώδια, πατάς και στην άλλη ενω με μια αυτόματη πατας ταυτόχρονα και τις δύο.Τι σημαίνει αυτό, για να μαθαίνουμε και εμείς οι «νεότεροι»![]()
... αλλά η KNIPEX δεν θα έλεγα ότι με ενθουσίασε.
Κάποια στιγμή ήθελα να πάρω αυτήαλλά όταν πρόσεξα την τιμή....ανέκρουσα πρύμναν
.
Δεν χρειαζεται να πας στην πανακριβη Knipex καθως μια απλη κινεζικη των 7 ευρω θα κανει μια χαρα δουλεια, σαν και αυτη των που εδωσα στο λινκ παραπανω.
Για την Knipex που εχεις, κανει πολυ καλη δουλεια, πολυ γερο κουμπωμα, αλλα το αποτυπωμα ισως δεν ειναι αισθητικα αναλογο και ομοιομορφο οπως μιας τετραγωνης/εξαγωνης πενσας.
Ηταν ο λογος που πηρα την κινεζικη που εχω..
Εδω το αποτυπωμα της μικρης (πανω) και της μεγαλης (κατω) αντιστοιχα πενσας ακροχιτωνιων Κnipex.
![]()
Προτιμω το αποτυπωμα της μικρης, που εχεις και εσυ.
Οι πενσες
![]()
Σε καμιά 15αρια μερες θα ανεβάσω στο αλλο νήμαΌπως το είπες. Με την KNIPEX δεν έχω προβλημα με την σύσφιξη, αντιθέτως. Όμως το αποτέλεσμα δεν είναι ομοιόμορφο, ειδικά όταν έχω ακροφύσια σε κλέμμες ταχείας και σε περιορισμένο χώρο, όλο και κάποιο δεν θα μπαίνει.
Θα πάρω και εγώ κάποια Κινέζικη
Σε καμιά 15αρια μερες θα ανεβάσω στο αλλο νήμα. Περιμενε
Άσε για View attachment 240259κρουασάν πήγα το πρωί και έφυγα με 50 ευρώ λογαριασμό
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο...Κωστή, τι δουλειές έχεις στο πρόγραμμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.