Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Αλλάζει η νόβα το πρότυπο εκπομπής στο δορυφόρο.

με free καρτες και οποιος θελει να χρησιμοποιει τον hd δεκτη της επιλογης του η παντρεμενοι ολοι με pace αναγκαστικα ?

Την κουρτίνα 2.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν 5 λεπτά το τεχνικο τμήμα μου διευκρίνισε οτι ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΟΒΑ θα μπορει να δει οποίος εχει ΔΕΚΤΗ PACE με ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΗ ΚΑΡΤΑ και κανεις άλλος !!

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Για 1 ΙΟΥΛΙΟΥ μου είπαν.

Last edited by a moderator:

Απορώ γιατί το ψάχνετε, το έχουν πει εδώ και καιρό οτι θα γίνει αυτό !!!!

Ξέρεις ποσά ακόμα έχουν πει και ακόμα δεν έχουν γίνει;;;;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν 5 λεπτά το τεχνικο τμήμα μου διευκρίνισε οτι ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΟΒΑ θα μπορει να δει οποίος εχει ΔΕΚΤΗ PACE με ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΗ ΚΑΡΤΑ και κανεις άλλος !!

Μαλλον σε καποιο ασχετο και ανικανο τεχνικο της Νοβας μιλησες απο τους πολλους που υπαρχουν ακομα εκει μεσα!!!!!!
αλλος φιλος εαν παρει τωρα αλλη Πα....α θα του πουν ...... ειναι κατι σαν τον στρατο εκει μεσα ραδιοαρβυλα .....

Φίλε μου tsarm μιλάμε για κάτι το οποίο έχει γραφτεί στα περιοδικά και έχει τριπλοτσεκαριστεί από όλους όσους ασχολούμαστε με το αντικείμενο επαγγελματικά... το λέμε εδώ και καιρό ότι θα γίνει, το έλεγε και το έκανε η νόβα με τις αλλαγές δεκτών και καρτών..

Τι έπρεπε δηλαδή να γίνει, να στέλνουν τεχνικό στο σπίτι και να μας υπογράφει δήλωση του νόμου 105 ???

Το πήραν απόφαση, θα το κάνουν.
Διάλεξαν και τον Ιούνη για τη μετάβαση που είναι νεκρή περίοδος.
Το θέμε είναι όταν κλείσουν τον αναμεταδότη και μειωθούν κάπως τα έξοδά τους, να ρίξει λίγο την τιμή, να σταματήσει να χρεώνει τα hd, να βάλει νέα κανάλια ή, να βελτιώσει την εικόνα των υπάρχοντων, να κάνει κάτι για τους συνδρομητές, τέλος πάντων!:grandpa:

Φίλε μου tsarm μιλάμε για κάτι το οποίο έχει γραφτεί στα περιοδικά και έχει τριπλοτσεκαριστεί από όλους όσους ασχολούμαστε με το αντικείμενο επαγγελματικά... το λέμε εδώ και καιρό ότι θα γίνει, το έλεγε και το έκανε η νόβα με τις αλλαγές δεκτών και καρτών..

Τι έπρεπε δηλαδή να γίνει, να στέλνουν τεχνικό στο σπίτι και να μας υπογράφει δήλωση του νόμου 105 ???
Δεν εχω καμία αμφιβολία αγαπητέ μου AFam οτι θα γίνει, το ερώτημα ειναι με ποιους όρους και κυρίως ποτε θα γίνει. Γιατι ειναι εντελώς διαφορετικό να τρεχεις κατακαλόκαιρο να αλλάζεις εξοπλισμούς και διαφορετικό να το κανεις απο το Σεπτέμβρη και μετα.

Λοιπόν κατα πάσα πιθανότητα 1 Ιουνίου αλλαγή σε mpeg4 βλέπουν μόνο όσοι έχουν τέτοιο δέκτη, 15 ιουνίου όσοι δεν παντρέψουν καρτα λαμβάνουν επιστολή για την διακοπή σύνδεσης και 1 Ιουλίου τέλος σε όλες ανύπαντρες κάρτες με υποχρεωτική διακοπή συνδρομής

Πολυ συντομα δεν ειναι 1 ιουνιου ωρις καμια ενημερωση;;

Καθόλου. Η ειδοποίηση έχει γίνει εδω και καιρό. Αν η forthnet έχει stock με μηχανήματα pace για όλες τις αντικαταστάσεις δε βλέπω που ειναι το προβλημα.

να στειλει ομως μηνυμα και να πει μην αγορασετε νεο hd δεκτη γιατι απο 1η Ιουλιου θα ειναι και αυτος αχρηστος!

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Λοιπόν κατα πάσα πιθανότητα 1 Ιουνίου αλλαγή σε mpeg4 βλέπουν μόνο όσοι έχουν τέτοιο δέκτη, 15 ιουνίου όσοι δεν παντρέψουν καρτα λαμβάνουν επιστολή για την διακοπή σύνδεσης και 1 Ιουλίου τέλος σε όλες ανύπαντρες κάρτες με υποχρεωτική διακοπή συνδρομής

Όσο και ανύπαρκτος κι αν είναι ο σεβασμός και ο επαγγελματισμός της εταιρίας και πρωτίστως του γραφείου τύπου, παρακαλείται η Nova, Netmed, Forthnet ή όπως κι αλλιώς να λέγεται η επωνυμία της, να εκδώσει άμεσα δελτίου τύπου και να διευκρινίσει δημοσίως την θέση της. Τι σκοπεύει να κάνει με τις ελεύθερες κάρτες.

Επιτέλους πια, λίγη τσίπα, λίγος σεβασμός, λίγη ντομπροσύνη. Ας αφήσει τις διαρροές και την παιδική χαρά για το Cartoon Network. Α! Ξέχασα, δεν παίζει αυτό πια εκεί.

Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Όσο και ανύπαρκτος κι αν είναι ο σεβασμός και ο επαγγελματισμός της εταιρίας και πρωτίστως του γραφείου τύπου, παρακαλείται η Nova, Netmed, Forthnet ή όπως κι αλλιώς να λέγεται η επωνυμία της, να εκδώσει άμεσα δελτίου τύπου και να διευκρινίσει δημοσίως την θέση της. Τι σκοπεύει να κάνει με τις ελεύθερες κάρτες.

Επιτέλους πια, λίγη τσίπα, λίγος σεβασμός, λίγη ντομπροσύνη. Ας αφήσει τις διαρροές και την παιδική χαρά για το Cartoon Network. Α! Ξέχασα, δεν παίζει αυτό πια εκεί.

το οτι ακομα μερικοι αναρωτιουνται για την πολιτικη της εταιριας ειναι αξιοπεριεργο. ειναι ξεκαθαρο και δεν χρειαζεται κατι παραπανω, το οτι αφου αποφασισε το παντρεμα καρτας-δεκτη θα θελει να το εφαρμοσει σε ολους. τι νοημα εχει αλλιως????

νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι στοχευει σε πελατες 3play-pace. και μαλλον σε λιγο καιρο θα στοχευει σε πελατες 4play.

Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Ποιες διαρροές; Είναι ένα θέμα που αφορά μια μικρή μερίδα πλέον συνδρομητών, τους οποίους ενημέρωσε όλους. Τους υπόλοιπους δεν τους αφορά.
Και τι θα κάνει με τις ελεύθερες κάρτες, το έχει γράψει ήδη στο ΔΤ των οικονομικών στοιχείων. Θα τις εξαφανίσει. Τέλος οι ελεύθερες κάρτες.
Δεν υπάρχει τίποτα που δεν είναι ξεκάθαρο. Τι παραπάνω περιμένεις να μάθεις;

@petasis: Ο φίλος έχει κάποιο δίκιο. Οι αναφορές στον ισολογισμό δεν είναι 100% σαφείς και στην τελική δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να ξεψαχνίζουν τις 150+ σελίδες του ισολογισμού. Ένα δελτίο τύπου που να αναφέρει τι ακριβώς θα γίνει, με ποιο χρονοδιάγραμμα κτλ είναι απαραίτητο.

Σε φίλους μου τους απειλούν πως αν δεν πάρουν με το ζόρι τον Pace 831 θα γίνει διακοπή πολύ σύντομα. Το "πολύ σύντομα" όμως είναι σχετικό. Επίσης, τι θα γίνει ακριβώς με όσους έχουν προπληρωμένο ως το Νοέμβρη ή Δεκέμβρη; Θα τους δώσουν πίσω τα λεφτά τους; Εγώ έχω προτείνει στους φίλους μου να απαιτήσουν δωρεάν ή σε χαμηλή προνομιακή τιμή τον 865, αλλά φαίνεται πως δε τους περισσεύουν 865 και προς το παρόν αρνούνται. Για κάποιον που είχε δέκτη με δίσκο, το να δεχτεί τον 831 - έστω και δωρεάν - είναι πισογύρισμα.

Status
Not open for further replies.