Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

φιλε malakudi ναι σου επιστρέφουν τα λεφτά μην σου φαίνεται παράξενο!

Σε 2 μέρες λογικά θα ξέρουμε που θα έρθει ο Ιούνιος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Ποιες διαρροές; Είναι ένα θέμα που αφορά μια μικρή μερίδα πλέον συνδρομητών, τους οποίους ενημέρωσε όλους. Τους υπόλοιπους δεν τους αφορά.
Και τι θα κάνει με τις ελεύθερες κάρτες, το έχει γράψει ήδη στο ΔΤ των οικονομικών στοιχείων. Θα τις εξαφανίσει. Τέλος οι ελεύθερες κάρτες.
Δεν υπάρχει τίποτα που δεν είναι ξεκάθαρο. Τι παραπάνω περιμένεις να μάθεις;

Αφορά ΜΕΡΙΔΑ συνδρομητών. Εδώ και δύο μήνες περίπου συζητάμε, απορούμε, γράφουμε. Παιδική χαρά έχει καταντήσει το θέμα. Άλλος γράφει ότι δεν του την έκοψαν, άλλου του την έκοψαν. Άλλος αποζημιώθηκε, άλλος έλαβε δωρεάν 865.
Συγνώμη αλλά δεν με ενδιαφέρει να διαβάσω τον ισολογισμό της εταιρίας για να μάθω πόσο σκατόχαρτο κατανάλωσε το τμήμα Content ή κατά πόσο αυξήθηκε η συνδρομητική βάση και μειώθηκε το ρευστό της. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για να σου το πω ελεύθερα.

Πρέπει κάποιος από τη Nova, αν θέλει να λέγεται εταιρία που σέβεται ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές της και να πει επιτέλους τι σκατά θα κάνει με τις ελεύθερες κάρτες. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Ας βγάλει ένα δελτίο τύπου και ας πει:

α. λόγω της αυξημένης πειρατείας και επειδή πήραμε 70 εκατομμύρια Ευρώ μίζα σας εξαναγκάζουμε να πάρετε κουτί Φλάντσα γιατί κλείσαμε συμβόλαιο μαζί τους και έτσι γουστάρουν αυτοί ή ας πει το χιλιοπαιγμένο: "για να απολαύσετε καυλωμένοι τις πρωτοπόρες για τα παγκόσμια δεδομένα ψηφιακές υπηρεσίες σας δίνουμε τον άπαιχτο καφεκόπτη 831 δωρεάν, θα σας χαλάσει βέβαια σε ένα χρόνο, αλλά δεν βαριέσαι...αγοράζετε μετά το νέο μοντέλο που θα κάνει όσο ένας μισθός νηπιαγωγού, δηλαδή 320 Ευρώ!"

β. τις κάρτες θα της κλείσουμε όλες στις 10 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα φλάουτου.

γ. όσοι δεν προμηθευτούν εγκαίρως τον νέο δέκτη θα πρέπει να πληρώσουν πέναλτι 45,23 Ευρώ και τέλος προκαταβολής 0,99 Ευρώ για να παραλάβουν το επικυρωμένο φυλλάδιο μονομερούς ματαίωσης συμβολαίου. Φυλλάδιο που μόνο η Nova παρασκευάζει στα δύσβατα όρη Αμαλουχίμ και Βαρβακούλι στην Νότια Γαλλία, από φύλλο οξιάς, ζαμπόν γίδας και γνήσιο ελαιόλαδο Αραβίας.

δ. η αντικαταβολή προπληρωμένης συνδρομής θα γίνει μόνο στο κατάστημα Forthnet στην Οδό Αιγησιλάου 14, 85111, Μεγίστη Καστελόριζο

ε. το τμήμα εξυπηρέτησης είναι στην διάθεση των συνδρομητών στο τηλέφωνο 18345 στις γλώσσες γαλλικά, αγγλικά και σουαχίλι

Πέρα από την πλάκα είκοσι λέξεις θέλει, να ... σαν αυτό:
"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδρομητές μας πως από 1η Ιουνίου η Nova εξασφαλίζει για όλους τους συνδρομητές την μέγιστη δυνατή παροχή υψηλών υπηρεσιών ψηφιακού υπερθεάματος." (Άσε που μέχρι να την έχουμε διαβάσει θα έχουμε χεστεί στο γέλιο).

@petasis: Ο φίλος έχει κάποιο δίκιο. Οι αναφορές στον ισολογισμό δεν είναι 100% σαφείς και στην τελική δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να ξεψαχνίζουν τις 150+ σελίδες του ισολογισμού. Ένα δελτίο τύπου που να αναφέρει τι ακριβώς θα γίνει, με ποιο χρονοδιάγραμμα κτλ είναι απαραίτητο.

Σε φίλους μου τους απειλούν πως αν δεν πάρουν με το ζόρι τον Pace 831 θα γίνει διακοπή πολύ σύντομα. Το "πολύ σύντομα" όμως είναι σχετικό. Επίσης, τι θα γίνει ακριβώς με όσους έχουν προπληρωμένο ως το Νοέμβρη ή Δεκέμβρη; Θα τους δώσουν πίσω τα λεφτά τους; Εγώ έχω προτείνει στους φίλους μου να απαιτήσουν δωρεάν ή σε χαμηλή προνομιακή τιμή τον 865, αλλά φαίνεται πως δε τους περισσεύουν 865 και προς το παρόν αρνούνται. Για κάποιον που είχε δέκτη με δίσκο, το να δεχτεί τον 831 - έστω και δωρεάν - είναι πισογύρισμα.

Εγώ αμφισβητώ ότι υπάρχει συνδρομητής με ελεύθερη κάρτα που δεν τον είχαν ζαλίσει να αναβαθμιστεί με διάφορες προσφορές εδώ και 3 χρόνια. Οπότε δεν μιλάμε για κάτι ξαφνικό, είναι επιλογή το να το τραβήξουν όσο πάει με τον παλιό εξοπλισμό. Και πλέον τους ειδοποιεί, από 1 Ιουνίου τέλος.
Τι ποιο σαφές; Από την στιγμή που τους δίνει δωρεάν τον 831, για εμένα δεν υπάρχει θέμα.

Τι θα ήθελες να μάθεις από ΔΤ; Αν θα τηρήσει την 1η Ιουνίου, ή αν θα υπάρξει σιωπηλή παράταση λίγων μηνών;
Δεν είναι σαφές αυτό που λένε σε αυτούς που απασχολεί το ζήτημα;

[Καταλαβαίνω ότι το ΔΤ είναι είδηση, αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε ΔΤ όποτε θέλουμε εμείς. Πολλά ΔΤ θα έπρεπε να είχαν βγει από πολλές εταιρίες, που δεν βγήκαν.]

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

[Καταλαβαίνω ότι το ΔΤ είναι είδηση, αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε ΔΤ όποτε θέλουμε εμείς. Πολλά ΔΤ θα έπρεπε να είχαν βγει από πολλές εταιρίες, που δεν βγήκαν.]

Δεν είναι είδηση, είναι ενημέρωση.
Γιατί λοιπόν βγάζει δελτίου τύπου για να ενημερώσει για τις νέες της ταινίες; Αφού με την ίδια λογική όλοι διαβάζουμε στο Internet τι παίζει αύριο.

Εγώ από όλη την ιστορία καταλαβαίνω πως η εταιρία απλά είναι παιδική χαρά και δεν μπορεί να διαχειριστεί τους συνδρομητές της. That's all!

Όλα τα άλλα είναι κουβέντες στ' αλώνι.

Επειδή αφορούν όλους τους συνδρομητές και όχι μικρή μερίδα; Αλώνι-ξεαλώνι, εγώ δεν βλέπω θέμα αφού τους έχει ενημερώσει προσωπικά. Και φαντάζομαι δεν βλέπει ούτε η νόβα. Επίσης, φαντάζομαι ότι εσύ που βλέπεις δεν είσαι συνδρομητής. :smile:

@little: Φανταστικο ποστ, γελασα με την ψυχη μου. Και φυσικα εχεις δικιο στο 95%.

@petasis: Εμενα δεν με ενοχλησαν τα τρια τελευταια χρονια πανω απο 1-2 φορες για να αλλαξω δεκτη. Αντιθετα, μου τα ζαλισαν 4-5 φορες τις τελευταιες 6-8 εβδομαδες. Αν βεβαια "αμφισβητεις" αυτο που σου λεω, δεν πειραζει... Δεν ενοχλουμαι :)

Καλημερα.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

8 βδομαδες ειναι 2 μηνες. δεν ειναι και λιγο.

Last edited by a moderator:

εγω πριν λιγο καιρο,εκανα το 3play των 29,90.
ζητησα να δουλεψει η ελευθερη καρτα μου,αλλα μου ειπαν οτι μονο με τον δικο τους δεκτη ισχυει η προσφορα.
διαφορετικα θα μου ανοιξουν κανονικα το start pack αλλα στην κανονικη του τιμη.
οκ λεω,ετσι κι`αλλιως σε λιγο καιρο θα δουλευουμε μονο με τους δικους τους δεκτες,οποτε ας το κανω τωρα.
μου εδωσαν μονο δεκτη(δωρεαν) και παντρεψαν την ηδη υπαρχον καρτα.
εχθες δεχθηκα τηλεφωνημα,με προσφορα +10 ευρω το μηνα επιπλεον(δηλαδη 39,90),novacinema ή sportspack,αλλα βεβαια χωρις τα hd.
δεν κανω καμια κινηση γιατι εκτος απο νεκρη περιοδο,δεν εχουμε και ξεκαθαρο τοπιο σε οτι αναφορα τις μεταδοσεις που θα ερθουν το χειμωνα.
οποτε δεν κανω καμια κινηση και απλα αναμενω..

@little: Φανταστικο ποστ, γελασα με την ψυχη μου. Και φυσικα εχεις δικιο στο 95%.

@petasis: Εμενα δεν με ενοχλησαν τα τρια τελευταια χρονια πανω απο 1-2 φορες για να αλλαξω δεκτη. Αντιθετα, μου τα ζαλισαν 4-5 φορες τις τελευταιες 6-8 εβδομαδες. Αν βεβαια "αμφισβητεις" αυτο που σου λεω, δεν πειραζει... Δεν ενοχλουμαι :)

Καλημερα.

Εγώ στην τρίτη φορά πάντως αναβαθμίστηκα... Και πάνε και χρόνια... :flipout:

Καλημερα.

και εμενα στα 13 χρονια μια φορα με πηραν πρην ενα μηνα με ρωτησαν οτι μου δεινουν τον 831 δωρεαν τους ειπα οχι ευχαριστω και ευγενικα με χαιρέτισε....... ουτε σουπες μουπες μου ειπε οτι δεν θα βλεπετε οτι θα κλειση η καρτα η οτι οτι ...... αυτα

Εγώ αμφισβητώ ότι υπάρχει συνδρομητής με ελεύθερη κάρτα που δεν τον είχαν ζαλίσει να αναβαθμιστεί με διάφορες προσφορές εδώ και 3 χρόνια.
Μην το αμφισβητείς μια φορά μόνο με έχουν πάρει τηλ

Τότε εμένα με είχαν μετοχοποιήσει σαν πειρατή και επέμεναν να αλλάξω;; :flipout:

@petasis χαχαχαχα.

Για να διευκρινισω κατι: Προφανως ειπα "1-2 φορες σε τρια χρονια, 4-5 σε 6-8 εβδομαδες" για να δειξω οτι σε 2 χρονια και 10 μηνες δεχτηκα λιγοτερες απο τις μισες ενοχλησεις απ' ο,τι στους τελευταιους δυο μηνες. Ετσι οπως το παρουσιασε ο φιλος sakels, φαινεται οτι σε 3 χρονια (συμπεριλαμβανομενων των δυο τελευταιων μηνων) με ενοχλησαν συνολικα 6-8 φορες :) Δεν ηταν ομως αυτο το νοημα του αρχικου μηνυματος του petasis. Ας μην στρεβλωνουμε το νοημα των λογων μας παρακαλω.

Επισης, ξερω τι σημαινει 6-8 εβδομαδες... Αλλα το εγραψα ετσι επειδη δεν μου φαινοταν ομορφο το "1,5-2 μηνες" (επειδη εχει παυλα και κομμα μπερδεμενα με αριθμους). Ηταν αισθητικη επιλογη φιλε sakels, γι' αυτο δεν εγραψα και 6-7 ή 7-8 εβδομαδες, αλλα επελεξα τους συγκεκριμενους αριθμους.

Γιώργο, όσοι δεν ασχολείστε επαγγελματικά με το αντικείμενο πολύ εύκολα και δεδομένα θεωρείτε ότι δεν υπάρχουν πελάτες με ελεύθερες κάρτες που δεν έχουν ενοχληθεί για να αλλάξουν δέκτη.

Σε πληροφορώ ότι σε μένα τουλάχιστον 15 πελάτες (στο σύνολο περίπου 50) με ελεύθερη κάρτα δεν έχουν ενοχληθεί ποτέ ακόμα και τώρα που σου γράφω αυτές τις γραμμές...

Μην είστε σίγουροι για τα πάντα όταν δεν γνωρίζετε το αντικείμενο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣ

Αφορά ΜΕΡΙΔΑ συνδρομητών. ας πει:

α. λόγω της αυξημένης πειρατείας και επειδή πήραμε 70 εκατομμύρια Ευρώ μίζα σας εξαναγκάζουμε να πάρετε κουτί Φλάντσα γιατί κλείσαμε συμβόλαιο μαζί τους και έτσι γουστάρουν αυτοί ή ας πει το χιλιοπαιγμένο: "για να απολαύσετε καυλωμένοι τις πρωτοπόρες για τα παγκόσμια δεδομένα ψηφιακές υπηρεσίες σας δίνουμε τον άπαιχτο καφεκόπτη 831 δωρεάν, θα σας χαλάσει βέβαια σε ένα χρόνο, αλλά δεν βαριέσαι...αγοράζετε μετά το νέο μοντέλο που θα κάνει όσο ένας μισθός νηπιαγωγού, δηλαδή 320 Ευρώ!"

β. τις κάρτες θα της κλείσουμε όλες στις 10 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα φλάουτου.

γ. όσοι δεν προμηθευτούν εγκαίρως τον νέο δέκτη θα πρέπει να πληρώσουν πέναλτι 45,23 Ευρώ και τέλος προκαταβολής 0,99 Ευρώ για να παραλάβουν το επικυρωμένο φυλλάδιο μονομερούς ματαίωσης συμβολαίου. Φυλλάδιο που μόνο η Nova παρασκευάζει στα δύσβατα όρη Αμαλουχίμ και Βαρβακούλι στην Νότια Γαλλία, από φύλλο οξιάς, ζαμπόν γίδας και γνήσιο ελαιόλαδο Αραβίας.

δ. η αντικαταβολή προπληρωμένης συνδρομής θα γίνει μόνο στο κατάστημα Forthnet στην Οδό Αιγησιλάου 14, 85111, Μεγίστη Καστελόριζο

ε. το τμήμα εξυπηρέτησης είναι στην διάθεση των συνδρομητών στο τηλέφωνο 18345 στις γλώσσες γαλλικά, αγγλικά και σουαχίλι
Aκόμα γελάω τιποτα αλλο ... :)

Πάντως αν το καλοσκεφτούμε όλη η μεγάλη φασαρία γίνεται για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (άντε και λίγο την Euroleague). Αυτό το τρισάθλιο πρωτάθλημα της παρακμής είναι το βασικό όπλο της Nova , διαφορετικά δεν της έχει μείνει και τίποτα. Champions League , Ιταλικό , Ισπανικό , Γαλλικό , Αγγλικό (με ερωτηματικό για το αν θα παίζει στον hotbird) μπορείς να βλέπεις μια χαρά αγοράζοντας μια καρτούλα Αλ Ζαζίρα. Ταινίες και σειρές ας είναι καλά το Internet.

Οπότε που βασίζεται; στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και στις μεγαλύτερες ηλικίες που δεν έχουν τις γνώσεις και την δυνατότητα να το ψάξουν.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Εντάξει, ας μην μπλέκουμε όμως τρόπους παράνομης θέασης με νόμιμους. Με την ίδια λογική, εγώ δεν χρειάζομαι την ΔΕΗ αν μπορώ να βάλω καλώδιο στο σπίτι του γείτονα... :flipout:

Last edited by a moderator:

Πάντως αν το καλοσκεφτούμε όλη η μεγάλη φασαρία γίνεται για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (άντε και λίγο την Euroleague). Αυτό το τρισάθλιο πρωτάθλημα της παρακμής είναι το βασικό όπλο της Nova , διαφορετικά δεν της έχει μείνει και τίποτα. Champions League , Ιταλικό , Ισπανικό , Γαλλικό , Αγγλικό (με ερωτηματικό για το αν θα παίζει στον hotbird) μπορείς να βλέπεις μια χαρά αγοράζοντας μια καρτούλα Αλ Ζαζίρα. Ο κυρ Ανέστης που δεν ξέρει καν ότι βλέπει νόβα μέσω δορυφόρου (γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται) πως θα καταλάβει ή πως θα μάθει ότι μπορεί με δέκτη του εμπορίου (που δεν έχει ιδέα ότι υπάρχουν) και κάρτα ξένου πακέτου (τι είναι τούτο βρε ??) περιμένεις να το κάνει αυτό ??

Ταινίες και σειρές ας είναι καλά το Internet. Αμ τη κυρία Κατερίνα που τη βάζεις ?? Στους χρήστες internet ?? Αυτή δεν έχει ιδέα ότι το κοντρόλ δεν λειτουργεί γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες !!!!

Οπότε που βασίζεται; στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και στις μεγαλύτερες ηλικίες που δεν έχουν τις γνώσεις και την δυνατότητα να το ψάξουν.

Για να σοβαρευτούμε λίγο, το ότι εμείς εδώ μέσα παίζουμε στα δάχτυλα τους ενός χεριού το διαδίκτυο και τα δορυφορικά/επίγεια δεν σημαίνει ότι η πλειοψηφία ξέρει να το κάνει.

Εμείς είμαστε μειοψηφία εδώ μέσα..

Απλό παράδειγμα, σήμερα πήγα σε πελάτη γιατί δεν λειτουργούσε ο επίγειος δέκτης του και πορόλο που το είχα πει το κοντρόλ ήθελε καινούργιες μπαταρίες...

Τι να λέμε τώρα... αυτοί που δεν γνωρίζουν είναι η πλειοψηφία των πελατών τους.. και στα δύο πακέτα..

Έφτασε το SMS...

"ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ MPEG4 Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ"

Στα καπάκια και 2ο που ενημερώνει για δωρεάν αντικατάσταση στα καταστήματα forthnet.

Status
Not open for further replies.