Ποιες διαρροές; Είναι ένα θέμα που αφορά μια μικρή μερίδα πλέον συνδρομητών, τους οποίους ενημέρωσε όλους. Τους υπόλοιπους δεν τους αφορά.
Και τι θα κάνει με τις ελεύθερες κάρτες, το έχει γράψει ήδη στο ΔΤ των οικονομικών στοιχείων. Θα τις εξαφανίσει. Τέλος οι ελεύθερες κάρτες.
Δεν υπάρχει τίποτα που δεν είναι ξεκάθαρο. Τι παραπάνω περιμένεις να μάθεις;
@petasis: Ο φίλος έχει κάποιο δίκιο. Οι αναφορές στον ισολογισμό δεν είναι 100% σαφείς και στην τελική δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να ξεψαχνίζουν τις 150+ σελίδες του ισολογισμού. Ένα δελτίο τύπου που να αναφέρει τι ακριβώς θα γίνει, με ποιο χρονοδιάγραμμα κτλ είναι απαραίτητο.
Σε φίλους μου τους απειλούν πως αν δεν πάρουν με το ζόρι τον Pace 831 θα γίνει διακοπή πολύ σύντομα. Το "πολύ σύντομα" όμως είναι σχετικό. Επίσης, τι θα γίνει ακριβώς με όσους έχουν προπληρωμένο ως το Νοέμβρη ή Δεκέμβρη; Θα τους δώσουν πίσω τα λεφτά τους; Εγώ έχω προτείνει στους φίλους μου να απαιτήσουν δωρεάν ή σε χαμηλή προνομιακή τιμή τον 865, αλλά φαίνεται πως δε τους περισσεύουν 865 και προς το παρόν αρνούνται. Για κάποιον που είχε δέκτη με δίσκο, το να δεχτεί τον 831 - έστω και δωρεάν - είναι πισογύρισμα.
[Καταλαβαίνω ότι το ΔΤ είναι είδηση, αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε ΔΤ όποτε θέλουμε εμείς. Πολλά ΔΤ θα έπρεπε να είχαν βγει από πολλές εταιρίες, που δεν βγήκαν.]
@little: Φανταστικο ποστ, γελασα με την ψυχη μου. Και φυσικα εχεις δικιο στο 95%.
@petasis: Εμενα δεν με ενοχλησαν τα τρια τελευταια χρονια πανω απο 1-2 φορες για να αλλαξω δεκτη. Αντιθετα, μου τα ζαλισαν 4-5 φορες τις τελευταιες 6-8 εβδομαδες. Αν βεβαια "αμφισβητεις" αυτο που σου λεω, δεν πειραζει... Δεν ενοχλουμαι
Καλημερα.
@little: Φανταστικο ποστ, γελασα με την ψυχη μου. Και φυσικα εχεις δικιο στο 95%.
@petasis: Εμενα δεν με ενοχλησαν τα τρια τελευταια χρονια πανω απο 1-2 φορες για να αλλαξω δεκτη. Αντιθετα, μου τα ζαλισαν 4-5 φορες τις τελευταιες 6-8 εβδομαδες. Αν βεβαια "αμφισβητεις" αυτο που σου λεω, δεν πειραζει... Δεν ενοχλουμαι
Καλημερα.
Μην το αμφισβητείς μια φορά μόνο με έχουν πάρει τηλΕγώ αμφισβητώ ότι υπάρχει συνδρομητής με ελεύθερη κάρτα που δεν τον είχαν ζαλίσει να αναβαθμιστεί με διάφορες προσφορές εδώ και 3 χρόνια.
Aκόμα γελάω τιποτα αλλο ...Αφορά ΜΕΡΙΔΑ συνδρομητών. ας πει:
α. λόγω της αυξημένης πειρατείας και επειδή πήραμε 70 εκατομμύρια Ευρώ μίζα σας εξαναγκάζουμε να πάρετε κουτί Φλάντσα γιατί κλείσαμε συμβόλαιο μαζί τους και έτσι γουστάρουν αυτοί ή ας πει το χιλιοπαιγμένο: "για να απολαύσετε καυλωμένοι τις πρωτοπόρες για τα παγκόσμια δεδομένα ψηφιακές υπηρεσίες σας δίνουμε τον άπαιχτο καφεκόπτη 831 δωρεάν, θα σας χαλάσει βέβαια σε ένα χρόνο, αλλά δεν βαριέσαι...αγοράζετε μετά το νέο μοντέλο που θα κάνει όσο ένας μισθός νηπιαγωγού, δηλαδή 320 Ευρώ!"
β. τις κάρτες θα της κλείσουμε όλες στις 10 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα φλάουτου.
γ. όσοι δεν προμηθευτούν εγκαίρως τον νέο δέκτη θα πρέπει να πληρώσουν πέναλτι 45,23 Ευρώ και τέλος προκαταβολής 0,99 Ευρώ για να παραλάβουν το επικυρωμένο φυλλάδιο μονομερούς ματαίωσης συμβολαίου. Φυλλάδιο που μόνο η Nova παρασκευάζει στα δύσβατα όρη Αμαλουχίμ και Βαρβακούλι στην Νότια Γαλλία, από φύλλο οξιάς, ζαμπόν γίδας και γνήσιο ελαιόλαδο Αραβίας.
δ. η αντικαταβολή προπληρωμένης συνδρομής θα γίνει μόνο στο κατάστημα Forthnet στην Οδό Αιγησιλάου 14, 85111, Μεγίστη Καστελόριζο
ε. το τμήμα εξυπηρέτησης είναι στην διάθεση των συνδρομητών στο τηλέφωνο 18345 στις γλώσσες γαλλικά, αγγλικά και σουαχίλι
Πάντως αν το καλοσκεφτούμε όλη η μεγάλη φασαρία γίνεται για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (άντε και λίγο την Euroleague). Αυτό το τρισάθλιο πρωτάθλημα της παρακμής είναι το βασικό όπλο της Nova , διαφορετικά δεν της έχει μείνει και τίποτα. Champions League , Ιταλικό , Ισπανικό , Γαλλικό , Αγγλικό (με ερωτηματικό για το αν θα παίζει στον hotbird) μπορείς να βλέπεις μια χαρά αγοράζοντας μια καρτούλα Αλ Ζαζίρα. Ο κυρ Ανέστης που δεν ξέρει καν ότι βλέπει νόβα μέσω δορυφόρου (γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται) πως θα καταλάβει ή πως θα μάθει ότι μπορεί με δέκτη του εμπορίου (που δεν έχει ιδέα ότι υπάρχουν) και κάρτα ξένου πακέτου (τι είναι τούτο βρε ??) περιμένεις να το κάνει αυτό ??
Ταινίες και σειρές ας είναι καλά το Internet. Αμ τη κυρία Κατερίνα που τη βάζεις ?? Στους χρήστες internet ?? Αυτή δεν έχει ιδέα ότι το κοντρόλ δεν λειτουργεί γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες !!!!
Οπότε που βασίζεται; στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και στις μεγαλύτερες ηλικίες που δεν έχουν τις γνώσεις και την δυνατότητα να το ψάξουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.