με free καρτες και οποιος θελει να χρησιμοποιει τον hd δεκτη της επιλογης του η παντρεμενοι ολοι με pace αναγκαστικα ?
Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν 5 λεπτά το τεχνικο τμήμα μου διευκρίνισε οτι ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΟΒΑ θα μπορει να δει οποίος εχει ΔΕΚΤΗ PACE με ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΗ ΚΑΡΤΑ και κανεις άλλος !!
Δεν εχω καμία αμφιβολία αγαπητέ μου AFam οτι θα γίνει, το ερώτημα ειναι με ποιους όρους και κυρίως ποτε θα γίνει. Γιατι ειναι εντελώς διαφορετικό να τρεχεις κατακαλόκαιρο να αλλάζεις εξοπλισμούς και διαφορετικό να το κανεις απο το Σεπτέμβρη και μετα.Φίλε μου tsarm μιλάμε για κάτι το οποίο έχει γραφτεί στα περιοδικά και έχει τριπλοτσεκαριστεί από όλους όσους ασχολούμαστε με το αντικείμενο επαγγελματικά... το λέμε εδώ και καιρό ότι θα γίνει, το έλεγε και το έκανε η νόβα με τις αλλαγές δεκτών και καρτών..
Τι έπρεπε δηλαδή να γίνει, να στέλνουν τεχνικό στο σπίτι και να μας υπογράφει δήλωση του νόμου 105 ???
Λοιπόν κατα πάσα πιθανότητα 1 Ιουνίου αλλαγή σε mpeg4 βλέπουν μόνο όσοι έχουν τέτοιο δέκτη, 15 ιουνίου όσοι δεν παντρέψουν καρτα λαμβάνουν επιστολή για την διακοπή σύνδεσης και 1 Ιουλίου τέλος σε όλες ανύπαντρες κάρτες με υποχρεωτική διακοπή συνδρομής
Όσο και ανύπαρκτος κι αν είναι ο σεβασμός και ο επαγγελματισμός της εταιρίας και πρωτίστως του γραφείου τύπου, παρακαλείται η Nova, Netmed, Forthnet ή όπως κι αλλιώς να λέγεται η επωνυμία της, να εκδώσει άμεσα δελτίου τύπου και να διευκρινίσει δημοσίως την θέση της. Τι σκοπεύει να κάνει με τις ελεύθερες κάρτες.
Επιτέλους πια, λίγη τσίπα, λίγος σεβασμός, λίγη ντομπροσύνη. Ας αφήσει τις διαρροές και την παιδική χαρά για το Cartoon Network. Α! Ξέχασα, δεν παίζει αυτό πια εκεί.
Όσο και ανύπαρκτος κι αν είναι ο σεβασμός και ο επαγγελματισμός της εταιρίας και πρωτίστως του γραφείου τύπου, παρακαλείται η Nova, Netmed, Forthnet ή όπως κι αλλιώς να λέγεται η επωνυμία της, να εκδώσει άμεσα δελτίου τύπου και να διευκρινίσει δημοσίως την θέση της. Τι σκοπεύει να κάνει με τις ελεύθερες κάρτες.
Επιτέλους πια, λίγη τσίπα, λίγος σεβασμός, λίγη ντομπροσύνη. Ας αφήσει τις διαρροές και την παιδική χαρά για το Cartoon Network. Α! Ξέχασα, δεν παίζει αυτό πια εκεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.