Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

το παντρεμα και στην nova,ειναι η αφορμη για να παει κανεις στο-σαφως-φθηνοτερο πακετο του οτε.

για μένα που είμαι απλός και τυπικός συνδρομητής το 3play με απεριόριστα σταθερά + 720 λεπτά σε κινητά + nova cinema με 39.90 με γεμίζει απόλυτα. Ο ΟΤΕ δεν θα μου δώσει κάτι φθηνότερο σε αυτά που ψάχνω (όχι Sports) και σε σταθερή τιμή. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι "παντρεμένη" ή "ελεύθερη" η κάρτα μου, με ενδιαφέρει να βλέπω αυτά που θέλω. Σίγουρα θα ήθελα να είχε καλύτερο αποκωδικοποιητή, αλλά δυστυχώς έχει αυτόν. Αν ο ΟΤΕ κατεβάσει τις τιμές και δώσει καλύτερο περιεχόμενο (και να μην πληρώνω on demand) τότε δεν έχω πρόβλημα να πάω σε αυτόν. Αλλά τώρα... βολεύομαι σε αυτά που θέλω εγώ (cinema).

Όπως και δεν θα είχα πρόβλημα να μεταφέρω τον αποκωδικοποιητή στο εξοχικό, σίγουρα δεν θα με χαλούσε να ήταν μικρότερος

Last edited by a moderator:

μιλαμε για τους μη-συνρομητες forthnet,οπου η τιμες αυτονομα στα δορυφορικα,ειναι διαστημικες..
αντιθετως του οτε ειναι σε λογικα επιπεδα για την εποχη.
απο την αλλη οντως το 3play συμφερει ειδικα με την προσφορα των 39.90 με επιλογη sports ή cinema pack.

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Αν δεν σου αρέσει, μπορείς να μην το διαβάζεις.

Και επίσης, αν κάποιος θέλει να έχει και δεύτερο πακέτο και δεν μπορεί να φέρνει 10 καλώδια από την ταράτσα ή αν κάποιος θέλει να βλέπει και στο εξοχικό του χωρίς να κάνει μετακόμιση, δεν σημαίνει ότι είναι πειρατής.

Αμαν πια με αυτή την καραμέλα.

Άσε που το cs δεν θα τελειώσει παρά μόνο για μικρό διάστημα.

Nομιζω πως γραφω οτι οι πιο πολυ καιγοντε και ΟΧΙ ολοι,εαν ξερεις καλα ελληνικα νομιζω πως ειναι προφανες πως δεν εννοω ολους!!!!!!!

μιλαμε για τους μη-συνρομητες forthnet,οπου η τιμες αυτονομα στα δορυφορικα,ειναι διαστημικες..
αντιθετως του οτε ειναι σε λογικα επιπεδα για την εποχη.
απο την αλλη οντως το 3play συμφερει ειδικα με την προσφορα των 39.90 με επιλογη sports ή cinema pack.

και εγώ για αυτό λέω, μια που έχω αυτό. Για το full... είναι : :behead:

τέλος off topic

Αν δεν σου αρέσει, μπορείς να μην το διαβάζεις.

Και επίσης, αν κάποιος θέλει να έχει και δεύτερο πακέτο και δεν μπορεί να φέρνει 10 καλώδια από την ταράτσα ή αν κάποιος θέλει να βλέπει και στο εξοχικό του χωρίς να κάνει μετακόμιση, δεν σημαίνει ότι είναι πειρατής.

one_piece.png

Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την τεράστια εμπειρία σου σε θέματα κρυπτογράφησης και κρυπτανάλυσης, σωστά; Αλήθεια, πόσο χρονών είσαι; Από πότε ασχολείσαι με θέματα ασφάλειας συνδρομητικών υπηρεσιών;

Ξέχασα, έχεις και τις έγκυρες πληροφορίες από το κρυφό φόρουμ.

για μένα που είμαι απλός και τυπικός συνδρομητής το 3play με απεριόριστα σταθερά + 720 λεπτά σε κινητά + nova cinema με 39.90 με γεμίζει απόλυτα.
Με τη διαφορά πως αυτή η τιμή είναι για λίγους νέους συνδρομητές που ενδιαφέρονται για 3play. Επιπλέον, ακόμα και να ενδιαφέρεσαι, σε πολλά σημεία της χώρας δε μπορείς να το έχεις, γιατί η Forthnet έχει καλύψει μόνο μεγαλοαστικές και μεσοαστικές περιοχές (κι αυτές όχι όλες).

Συμφωνω απολυτα.

Δεν ειναι καμια καραμελα το να λεμε πως εχουν τα πραγματα και να ελπιζουμε πως οι υπευθυνοι "που εχουν το καρπουζι και το μαχαιρι" οπως ειπε και καποιος αλλος, να καταλαβουν πως υπαρχει και μια μεριδα συνδρομητων που ΘΕΛΟΥΝ - και το υπογραμμιζω - να ειναι νομιμοι αλλα ταυτοχρονα να απολαμβανουν τους ακριβους τους δεκτες, να εχουν αυτο το "υποτυπωδες" σημερα hs, και με ενα μηχανημα να μπορουν να δουν οποιον δορυφορο θελουν.

Οσοι δεν εχουν αυτο το προβλημα, δεν εχουν και λογο να ενοχλουνται, και σιγουρα εχουν ηδη τη παντρεμενη καρτουλα τους κοκ.

Τελος νομιζω πως αυτοι οι 50χιλιαδες (καποιος ειπε ειναι τοσοι) με ελευθερες καρτες, σιγουρα ειναι "παλιοι", που σημαινει οτι εφοσον απο τοτε και μεχρι σημερα, δεν εχουν παρει "πατατασατ" ή κατι παρομοιο, ειναι κατα πασα πιθανοτητα "δορυφορομανεις" με μεγαλυτερες εγκαταστασεις κλπ. Ε, λοιπον ενας τετοιος ανθρωπος δεν "βαζει" ευκολα στο σαλονι του οποιοδηποτε μηχανημα! αλλα "την ψαχνει αλλιως". Για σκεφτητε το!

Ειπα πριν και το επαναλαμβανω: Ειναι θεμιτο και σωστο μια εταιρια να θελει να προστατεψει και να διαφυλαξει το προιον της. Το θεμα ειναι ομως πως το κανεις αυτο, χωρις να χασεις τον "σκληρο πυρηνα" σου.. γιατι στην προκειμενη περιπτωση (κατα τη γνωμη μου παντα), γι αυτο προκειται.

Και ενα τελευταιο: οπως ειπε κι ο jimmy το cs και να κοπει, θα ειναι για λιγο μονο. Οι "μικροι" το εχουν σταματησει ετσι κι αλλιως (πολυκατοικιες, χωρια, συγγενολοι, κλπ), οι εναπομειναντες "μεγαλοι" , παλι θα βρουν τον τροπο τους. (και δεν χρειαζεται να ειμαι ειδικος στην κρυπτογραφηση για να το λεω αυτο. Απλη λογικη ειναι: οσα χρονια υπαρχουν κλειδωμενες υπηρεσιες, τοσα χρονια υπαρχει και πειρατεια.)

Την τελευταια φορα πριν ενα μηνα που μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων, θελανε να μου δωσουν οποσδηποτε τον "PACE" . Αφου λοιπον τους εξηγησα οτι αυτο το μηχανημα δεν μπαινει στο σπιτι μου, για τους γνωστους λογους (Disecq , HardDisc, κλπ), μου προτεινε την παραλληλη λειτουργια και των δυο δεκτων. (δηλ. του Pace για τη Νοβα και του δικου μου για τα υπολοιπα...., και βεβαια να αλλαζω και τα καλωδια κεραιας κλπ, κλπ.). Η απαντηση μου, οταν μου ειπε οτι ετσι κι αλλιως, σε λιγο καιρο θα "κοπουν" οι ελευθερες ηταν: τοτε θα διακοπει και η συνεργασια μας. (ακολουθησε η γνωστη ενος λεπτου σιγη... ;) ).Ας κανουν το ιδιο και οι υπολοιπο 49.999 και τοτε να δουμε, αν θα κοπουν οι "ελευθερες".

Last edited:

Με τη διαφορά πως αυτή η τιμή είναι για λίγους νέους συνδρομητές που ενδιαφέρονται για 3play. Επιπλέον, ακόμα και να ενδιαφέρεσαι, σε πολλά σημεία της χώρας δε μπορείς να το έχεις, γιατί η Forthnet έχει καλύψει μόνο μεγαλοαστικές και μεσοαστικές περιοχές (κι αυτές όχι όλες).

Σε αυτό έχεις δίκιο, όπως ανέφερα και παραπάνω με τον άλλο φίλο. Το πνεύμα της παρέμβασης μου γενικά είναι η πρώτη παρέμβαση σχετικά με "παντρεμένες"- "ελεύθερες" κάρτες. Ξέρεις πόσοι καινούργιοι μπορεί να έχουν μπει με 3play τώρα και να μην τους ενδιαφέρει το θέμα, αρκεί να βλέπουν. Άλλο αν (και το ξανατονίζω) ο αποκωδικοποιητής είναι χάλια. Σκεφτόμουν και το άλλο... φαντάσου να ήταν μικρού μεγέθους ο αποκωδικοποιητής; δεν θα έλεγαν τίποτα για δυσκολία μεταφοράς κλπ κλπ.; ή θα έβρισκαν κάτι άλλο;

Μη γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρώτον, δε χρειάζεται δεύτερη κάθοδος. Εγώ που έχω περίεργη εγκατάσταση, ο Pace παίζει με διακόπτη προτεραιότητας με τον VU+ Solo2 μου. Όταν ο VU+ Solo2 μπαίνει σε αναμονή, παίρνει σήμα ο Pace. Στο περιοδικό έχουμε παρουσιάσει λύση για το πως μπορούν να παίξουν από μία κάθοδο και Pace και Kaon (OTE) και δέκτης εμπορίου.

Το cs στα HD έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν (με ένα μικρό διάλλειμα κατά τα χριστούγεννα λόγω της πολιτικής της Nova να ανοίγει παλιές κάρτες). Δε θέλουν οι "πειρατές" να μοιράσουν τα HD; Θέλουν, αλλά δε μπορούν. Το "μαύρο' θα κρατήσει για πολύ καιρό. Φυσικά τίποτα δε κρατάει για πάντα, αλλά ένα είναι σίγουρο: κανένα πακέτο που έχει μόνο δέκτες με Broadcom chipset δεν παραβιάστηκε μέχρι σήμερα.

Σε αυτό έχεις δίκιο, όπως ανέφερα και παραπάνω με τον άλλο φίλο. Το πνεύμα της παρέμβασης μου γενικά είναι η πρώτη παρέμβαση σχετικά με "παντρεμένες"- "ελεύθερες" κάρτες. Ξέρεις πόσοι καινούργιοι μπορεί να έχουν μπει με 3play τώρα και να μην τους ενδιαφέρει το θέμα, αρκεί να βλέπουν. Άλλο αν (και το ξανατονίζω) ο αποκωδικοποιητής είναι χάλια. Σκεφτόμουν και το άλλο... φαντάσου να ήταν μικρού μεγέθους ο αποκωδικοποιητής; δεν θα έλεγαν τίποτα για δυσκολία μεταφοράς κλπ κλπ.; ή θα έβρισκαν κάτι άλλο;

Για μένα η "μεταφορά" της κάρτας είναι ανούσιο (για να μη πω ανόητο) θέμα. Μεταφορά κάρτας σαλόνι κρεβατοκάμαρα δεν έχει νόημα πλέον με το Multiview. Μεταφορά κάρτας στο εξοχικό (αλήθεια, πόσοι πια συνδρομητές έχουν εξοχικά; ) πάλι δεν τίθεται. Μια στο τόσο που πας, πάρε και το δέκτη μαζί, δεν είναι δα και τεράστιος! Πάντως για αυτούς θα δωθεί λύση αργότερα, με κάποιο CI+ module. Φυσικά πάλι θα διαμαρτύρονται γιατί CI+ δεν υποστηρίζουν οι περισσότεροι δέκτες της αγοράς.

Μη γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρώτον, δε χρειάζεται δεύτερη κάθοδος. Εγώ που έχω περίεργη εγκατάσταση, ο Pace παίζει με διακόπτη προτεραιότητας με τον VU+ Solo2 μου. Όταν ο VU+ Solo2 μπαίνει σε αναμονή, παίρνει σήμα ο Pace. Στο περιοδικό έχουμε παρουσιάσει λύση για το πως μπορούν να παίξουν από μία κάθοδο και Pace και Kaon (OTE) και δέκτης εμπορίου.

Ο απλος χρηστης, ειπαμε δεν εχει κανενα προβλημα.
Εδω μιλαμε για τους "πιο ψαγμενους". πχ. εγω εχω 2 καθοδους που πηγαινουν στον twintuner δεκτη μου. Με loopthrough, "ταϊζω" και την τηλεοραση (DVB-S tuner). θα μπορουσα θεωριτικα να τη δουλεψω και με DVB-T αλλα γιατι να το κανω αυτο, τη στιγμη που ο δορυφορος μου δινει πολλα περισσοτερα, (πχ. ελευθερα HD). Παρολα αυτα τυχαινει καμια φορα η τηλεοραση να μην εχει σημα, διοτι ο αποκωδικοποιητης "γραφει".... και το συγκεκριμενο TUNER εχει κλειδωσει σε μια συχνοτητα.

Ολα γινονται, το θεμα ειναι γιατι να γινονται ολο και δυσκολοτερα! ;)

Να το πω αλλιως: Ξερεις τι ειναι να εχεις μια Porsche και να σου λενε οχι, ασε τη Porsche και παρε LADA....

Last edited:
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Η Porsche δεν πηγαίνει off-road όμως ...

Πάει η cayenne......

Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την τεράστια εμπειρία σου σε θέματα κρυπτογράφησης και κρυπτανάλυσης, σωστά; Αλήθεια, πόσο χρονών είσαι; Από πότε ασχολείσαι με θέματα ασφάλειας συνδρομητικών υπηρεσιών;

Ξέχασα, έχεις και τις έγκυρες πληροφορίες από το κρυφό φόρουμ.

Καταρχάς, έχεις τέτοια εμπάθεια που χωρίς να διευκρινίσεις τι εννοώ μικρό διάστημα, αρχίζεις τις ειρωνίες.

Πάντως, θα σε συμβούλευα αν και μικρότερος από εσένα προφανώς, να μην γράφεις post του στυλ "η πειρατεία στο Sky Italia τελειώνει άμεσα"(το 2009 το είχες γράψει αν θυμάμαι καλά) και γενικά να μην είσαι απόλυτος επειδή στο χώρο αυτό της πειρατείας υπάρχουν και μεγαλύτερα ψάρια από εσένα.

Υπάρχουν πράγματα που εσύ πιθανώς δεν τα γνωρίζεις. Για αυτό σου λέω ότι συμπεριφέρεσαι σαν παντογνώστης.

Προφανώς ξέρεις παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα από εμένα (δεν με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας), αλλά δεν γίνεται να ξέρεις τα πάντα και να βγαίνεις και να γράφεις λες και είσαι ο Κεδίκογλου και κλείνεις την ΕΡΤ.

Εγώ το τι λέω, το λέω με βάση απλή λογική.
Όλα τα πακέτα σπάνε αργά η γρήγορα.Και γρηγορότερα ότι υπάρχει μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον. Αυτό είναι αυταπόδεικτο.
Μικρό διάστημα είναι και ο ένας χρόνος π.χ.

Εμένα δεν με νοιάζει προσωπικά αν θα σπάσει η Nova και πότε.Στο ξαναείπα. Μπορούσα να έχω full pack με 15 ευρώ και δεν το έκανα.
Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι είναι ότι με προκαλεί το πόσο απόλυτος είσαι.

Συμφωνω απολυτα.

Δεν ειναι καμια καραμελα το να λεμε πως εχουν τα πραγματα και να ελπιζουμε πως οι υπευθυνοι "που εχουν το καρπουζι και το μαχαιρι" οπως ειπε και καποιος αλλος, να καταλαβουν πως υπαρχει και μια μεριδα συνδρομητων που ΘΕΛΟΥΝ - και το υπογραμμιζω - να ειναι νομιμοι αλλα ταυτοχρονα να απολαμβανουν τους ακριβους τους δεκτες, να εχουν αυτο το "υποτυπωδες" σημερα hs, και με ενα μηχανημα να μπορουν να δουν οποιον δορυφορο θελουν.

Οσοι δεν εχουν αυτο το προβλημα, δεν εχουν και λογο να ενοχλουνται, και σιγουρα εχουν ηδη τη παντρεμενη καρτουλα τους κοκ.

Τελος νομιζω πως αυτοι οι 50χιλιαδες (καποιος ειπε ειναι τοσοι) με ελευθερες καρτες, σιγουρα ειναι "παλιοι", που σημαινει οτι εφοσον απο τοτε και μεχρι σημερα, δεν εχουν παρει "πατατασατ" ή κατι παρομοιο, ειναι κατα πασα πιθανοτητα "δορυφορομανεις" με μεγαλυτερες εγκαταστασεις κλπ. Ε, λοιπον ενας τετοιος ανθρωπος δεν "βαζει" ευκολα στο σαλονι του οποιοδηποτε μηχανημα! αλλα "την ψαχνει αλλιως". Για σκεφτητε το!

Ειπα πριν και το επαναλαμβανω: Ειναι θεμιτο και σωστο μια εταιρια να θελει να προστατεψει και να διαφυλαξει το προιον της. Το θεμα ειναι ομως πως το κανεις αυτο, χωρις να χασεις τον "σκληρο πυρηνα" σου.. γιατι στην προκειμενη περιπτωση (κατα τη γνωμη μου παντα), γι αυτο προκειται.

Και ενα τελευταιο: οπως ειπε κι ο jimmy το cs και να κοπει, θα ειναι για λιγο μονο. Οι "μικροι" το εχουν σταματησει ετσι κι αλλιως (πολυκατοικιες, χωρια, συγγενολοι, κλπ), οι εναπομειναντες "μεγαλοι" , παλι θα βρουν τον τροπο τους. (και δεν χρειαζεται να ειμαι ειδικος στην κρυπτογραφηση για να το λεω αυτο. Απλη λογικη ειναι: οσα χρονια υπαρχουν κλειδωμενες υπηρεσιες, τοσα χρονια υπαρχει και πειρατεια.)

Την τελευταια φορα πριν ενα μηνα που μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων, θελανε να μου δωσουν οποσδηποτε τον "PACE" . Αφου λοιπον τους εξηγησα οτι αυτο το μηχανημα δεν μπαινει στο σπιτι μου, για τους γνωστους λογους (Disecq , HardDisc, κλπ), μου προτεινε την παραλληλη λειτουργια και των δυο δεκτων. (δηλ. του Pace για τη Νοβα και του δικου μου για τα υπολοιπα...., και βεβαια να αλλαζω και τα καλωδια κεραιας κλπ, κλπ.). Η απαντηση μου, οταν μου ειπε οτι ετσι κι αλλιως, σε λιγο καιρο θα "κοπουν" οι ελευθερες ηταν: τοτε θα διακοπει και η συνεργασια μας. (ακολουθησε η γνωστη ενος λεπτου σιγη... ;) ).Ας κανουν το ιδιο και οι υπολοιπο 49.999 και τοτε να δουμε, αν θα κοπουν οι "ελευθερες".

Λύση θα ήταν ή μόντουλα ή να δώσουν κανέναν πιο σοβαρό δέκτη.
Συμφωνώ με όλα αυτά που είπες.

Το cs στα HD έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν (με ένα μικρό διάλλειμα κατά τα χριστούγεννα λόγω της πολιτικής της Nova να ανοίγει παλιές κάρτες). Δε θέλουν οι "πειρατές" να μοιράσουν τα HD; Θέλουν, αλλά δε μπορούν. Το "μαύρο' θα κρατήσει για πολύ καιρό. Φυσικά τίποτα δε κρατάει για πάντα, αλλά ένα είναι σίγουρο: κανένα πακέτο που έχει μόνο δέκτες με Broadcom chipset δεν παραβιάστηκε μέχρι σήμερα.

Για μένα η "μεταφορά" της κάρτας είναι ανούσιο (για να μη πω ανόητο) θέμα. Μεταφορά κάρτας σαλόνι κρεβατοκάμαρα δεν έχει νόημα πλέον με το Multiview. Μεταφορά κάρτας στο εξοχικό (αλήθεια, πόσοι πια συνδρομητές έχουν εξοχικά; ) πάλι δεν τίθεται. Μια στο τόσο που πας, πάρε και το δέκτη μαζί, δεν είναι δα και τεράστιος! Πάντως για αυτούς θα δωθεί λύση αργότερα, με κάποιο CI+ module. Φυσικά πάλι θα διαμαρτύρονται γιατί CI+ δεν υποστηρίζουν οι περισσότεροι δέκτες της αγοράς.

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάποιο εξοχικό να πάνε(μπορεί να είναι κάποιου φίλου αλλά το ίδιο πράγμα είναι).

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν κάποιο εξοχικό να πάνε(μπορεί να είναι κάποιου φίλου αλλά το ίδιο πράγμα είναι).

θα πρεπει ομως να κανεις παρεα μονο με φιλους που εχουν δορ. κεραια και στο εξοχικο.

Μικρό διάστημα ο ένας χρόνος ... ΟΚ. Οπότε όταν εσύ λες πως "Άσε που το cs δεν θα τελειώσει παρά μόνο για μικρό διάστημα." εννοείς ένα χρόνο; Δύο; Πόσο είναι το "μόνο για μικρό διάστημα";

Παρακαλώ για να μη πετάς στον αέρα πράγματα, να μου υποδείξεις το post του 2009 όπου λέω πως "η πειρατεία στο Sky Italia τελειώνει άμεσα". Επίσης, δε διεκδικώ κανένα αλάθητο, αλλά όταν διαβάζω πράγματα που όχι απλώς δεν ισχύουν αλλά είναι εκτός τόπου και χρόνου, οφείλω να απαντώ για να μη μπερδεύονται όσοι δεν έχουν τη γνώση να κρίνουν το κάθε post αυτόνομα.

Sakels, δηλαδή είναι κάτι το ακατόρθωτο να στήσεις ένα πιάτο ί80 cm στο εξοχικό για να βλέπεις δορυφορική όταν πας?
Αν κάποιος θέλει να βλέπει και στο εξοχικό του το κάνει.

malakudi,δεν ξέρω πόσο θα είναι το διάστημα ακριβώς, ούτε με νοιάζει. Απλά δεν θα είναι χρόνια.

Έχω καλύτερα πράγματα από το να κάθομαι να ξεψαχνίζω το forum για αυτό τον λόγο. Δεν θυμάμαι αν ήταν σίγουρα 2009. Μπορεί και 08 μπορεί και 10. Πάντως δεν ήταν πρόσφατο.

Πες ότι θες, απλά δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι.

Εσύ φρόντισε να χρησιμοποιείς καλύτερα τη γλώσσα για να μη μπερδεύεις τα άλλα μέλη. Από το "Άσε που το cs δεν θα τελειώσει παρά μόνο για μικρό διάστημα" πας τώρα στη θέση "δεν θα είναι χρόνια". Αν εσύ νομίζεις ότι αυτές οι δύο δηλώσεις έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, τότε κάνεις λάθος. Φυσικά και δε θα είναι για χρόνια, σε αυτό συμφωνώ. Κανένα πακέτο δεν έχει μείνει χωρίς πειρατεία για χρόνια. Άλλο όμως το "δε θα είναι για χρόνια" και άλλο το "παρά μόνο για μικρό διάστημα".

Κατά τη δική σου λογική και φρασεολογία, ο ΟΤΕ είναι εκτός cs "για μικρό διάστημα" ή "για χρόνια";

Τώρα έγινες και γλωσσολόγος? Και αυτά τα ξέρεις τέλεια μέγα παντογνώστη?

Το τι εννοεί ο καθένας μικρό χρονικό διάστημα είναι σχετικό.
Τόσο με τα κριτήρια αυτού που το λέει όσο και με το θέμα στο οποίο αναφέρεται.

Ο ΟΤΕ είναι (??) εκτός cs για μικρό διάστημα ακόμα, αν συνυπολογίσω ότι είναι μικρό πακέτο ακόμα.

και με 2 αμάξια πράγματα δεν έχουν χώρο για τον pace??? :P

Status
Not open for further replies.