Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Μικρό διάστημα λοιπόν ότι δε παίζει σε cs από την ώρα που εξέπεμψε (17/10/2011) και για σχεδόν 2 χρόνια. Το μικρό πακέτο τι σχέση έχει με το μικρό διάστημα; Πραγματικά δε σε καταλαβαίνω. Αν η Nova πάντως παραμείνει εκτός cs για το "μικρό" διάστημα των 2 ετών, όχι απλώς θα πανηγυρίζουν, θα πετούν στα σύννεφα.

Δημήτρη από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Οτε είναι εκτός cs για μικρό χρονικό διάστημα ακόμα ???

Παίδες, αν δεν γνωρίζετε μην κάνετε υποθέσεις... εδώ ακόμα και πολλοί που η δουλειά τους είναι τα δορυφορικά δεν ξέρουν....

Μας διαβάζει κόσμος εδώ μέσα, και δεν είναι 10-20 άτομα είναι εκατοντάδες καθημερινά....

Πάρτε ένα παράδειγμα για το πως το sky uk ξεκίνησε το πάντρεμα πιο αυστηρά πλέον...

Changes to the way we pair viewing cards to Sky_HD Boxes.jpg

Χαλαρωστε λιγο! Δεν ειμαστε εδω για να "μαλιοτραβηχτουμε"..:ernaehrung004:

Οσον αφορα παντως τα "ξεκλειδωματα" και το cs, απ οσο γνωριζω, ειναι καθαρα θεμα ενδιαφεροντος στην αγορα. Αν για παραδειγμα ενα πακετο εχει μεγαλη ζητηση, ε, τοτε θα σπασει συντομα. Οσον αφορα τα hd, απ οτι ακουσα, (αν ειναι αληθεια δεν μπορω να το επιβεβαιωσω), σε μερικους δεκτες δουλευει. Σε οσους παλι δεν δουλευει, δεν τρεχει τιποτα, διοτι το ενδιαφερον ειναι μικρο ως ανυπαρκτο! Αλλα τελος με αυτα δεν πιστευω οτι εχουν θεση εδω.

Φιλικα

Last edited by a moderator:

Όπως είπα και πριν, το αν κάτι το θεωρούμε μικρό ή μεγάλο διάστημα, εξαρτάται και από επιμέρους παραμέτρους.

Αυτό που αναφέρει ο scan, το ενδιαφέρον στην αγορά είναι το σημαντικότερο νομίζω.

Σχετικά με το sky uk, αν δεν κάνουν ολικό πάντρεμα δεκτών-καρτών, λογικά συνεχίσει να μοιράζεται.

Το Sky UK ποιο πιθανό είναι να γυρίσει σε ειδική δέσμη UK και έτσι να μη λαμβάνεται παρά να αντικαταστήσει 11 εκατομμύρια δέκτες (ή έστω τους μισούς - δε ξέρω ποια είναι η αναλογία HD - SD δεκτών). Τα HD βέβαια θα σταματήσουν να μοιράζονται πολύ νωρίτερα.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

"Ζαχαρωνω" εναν Gigablue quad.... τι γνωμη εχετε; (σιγα μη παρω τον PACE, ουτε δωρο δε θελω!)

Και τι θα βλεπεις με αυτον; arab girls?

:smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:

επειδη τσαντιστηκα λιγο με τον PACE που θελουν να μου φορτωσουν... και ο παλιος καλος μου 7025 δεν πιανει HD, αλλα ΚΑΙ για την τιμη του.

Πάντως η Νοβα απαξίωσε το περιεχόμενο της για να μην υπάρχει ζήτηση απο το εξωτερικό άρα γίνεται πακέτο μικρό και ελάχιστου ενδιαφέροντος τόσο απο άποψη θέασης οσο και διαμοιρασμου.Οποτε μένει σε εμάς αυτο το μετριοτατο πράμα και εμείς να τσακωνομαστε για το τι κάνει μια ιδιωτική εταιρεία που προφανώς δεν σεβάστηκε ποτέ τους πελάτες της.

Πάντως Nova στον Gigablue Quad δε θα μπορείς να δεις όταν ολοκληρωθούν οι αλλαγές.

Παναγιωτη γιατι θεωρεις οτι το iptv σε περιορισμενο αριθμο καναλιων δεν θα προχωρησει?Υπαρχει τεχνικα η δυνατοτητα εκτος του fingerpoint να εντοπιστει?Ο οτε εχει κανει καποια αντιστοιχα βηματα?Παιδια ας χαλαρωσει λιγο η κουβεντα παρακαλω!!
gab

Πάντως Nova στον Gigablue Quad δε θα μπορείς να δεις όταν ολοκληρωθούν οι αλλαγές.

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Ναι, δεν θα βλέπω! ;)
Όπως είπαμε με την Cayenne που πάει και off-road, κι αν δε σου πουλάνε βενζίνη στο παλιό καλό πρατήριο, που χρόνια ήσουν πελάτης, κι ας πλήρωνες και κάτι παραπάνω, παρόλα αυτά εσύ πήγαινες κι έβαζες. Γιατί ήξερες ότι η βενζίνη αυτή, ηταν η "εγκεκριμένη " ! Μέχρι που άρχισαν να τη νοθευουν. Αλλά εσύ εκεί. Δε πειράζει έλεγες, από τους "άλλους ",καλύτερα εδώ! Μέχρι που έρχεται μια μέρα που ο βενζινας σου λέει :"βενζίνη Τέλος "!
Γιατί του λες εσύ;
Διότι, σου απαντάει εκείνος , κάτι "cayenneακηδες" σαν κι εσένα έπαιρναν την βενζίνη και την ξαναπουλαγαν στη "μαύρη "! Από δω και πέρα βενζίνη μόνο σε παπάκια που θα έχουν πάνω το σήμα της Εταιρείας!...
Τι να κάνεις κι εσύ φεύγεις!
Έλα όμως που απέναντι σε φωνάζει ο "τυπάς " με το βυτίο και λέει : μη σκας φίλε, εγώ θα σε φουλαρω... φθηνό, αφορολόγητο και δωρεάν αλλαγή λαδιού και σέρβις και, και, και!!
Και πες μου τότε τι κάνεις;
Χώνεις τη Cayenne στο γκαράζ και παίρνεις το παπάκι;

Έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο!
Καλό βράδυ σε όλους!

Παναγιωτη γιατι θεωρεις οτι το iptv σε περιορισμενο αριθμο καναλιων δεν θα προχωρησει?Υπαρχει τεχνικα η δυνατοτητα εκτος του fingerpoint να εντοπιστει?Ο οτε εχει κανει καποια αντιστοιχα βηματα?Παιδια ας χαλαρωσει λιγο η κουβεντα παρακαλω!!
gab

Μπορεί και να προχωρήσει, αλλά το streaming είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το cs. Δεν απαιτεί καν τη χρήση δορυφορικού δέκτη, μπορείς να πάρεις και ένα android streaming player με 50 ευρώ. Έχω δει κάποιες λύσεις streaming λόγω της ενασχόλησής μου με το περιοδικό και προσωπικά θεωρώ την ποιότητα εικόνας κάτω του μετρίου. Στο cs μπορεί να έχεις κάποιες φορές διακοπές - σπασίματα αλλά η ποιότητα είναι στο ίδιο επίπεδο με τον νόμιμο συνδρομητή. Στο streaming η ποιότητα είναι αρκετά χαμηλότερη, ενώ και τα σπασίματα είναι πιθανότερα λόγω φόρτου δικτύου. Μη ξεχνάς πως οι κανονικές IPTV λύσεις περνάνε από ειδικά ATM κανάλια και όχι από το κανονικό internet.

Εγώ το τι λέω, το λέω με βάση απλή λογική.
Όλα τα πακέτα σπάνε αργά η γρήγορα.Και γρηγορότερα ότι υπάρχει μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον. Αυτό είναι αυταπόδεικτο.
Μικρό διάστημα είναι και ο ένας χρόνος π.χ.

Τι δουλεία έχει η απλή λογική, και τσιτάτα του στυλ "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει" (που δεν ανέφερες εσύ) με θέματα κρυπτογράφησης;
Είμαστε σε μια εποχή που τα κλειδώματα αρχίζουν να γίνονται απαραβίαστα, και το περισσότερο που ελπίζουμε είναι μήπως βρεθούν τα κλειδιά...

ξερει κανεις ποσοι εχουν μεινει χωρις pace στο περιπου?

καταρχην οντως απο 1/7 εκπεμπει σε mpeg4 ή δεν ξεκινησε ακομη η μεταβαση?

O ote ετοιμάζει νέα πακέτα double play.
Μάλλον αναμένει το οριστικό πάντρεμα όλων ώστε να χτυπήσει τους πελάτες του cardsharing.

δυστηχως οχι... δεν εχει γινει καμια αλλαγη

O ote ετοιμάζει νέα πακέτα double play.
Μάλλον αναμένει το οριστικό πάντρεμα όλων ώστε να χτυπήσει τους πελάτες του cardsharing.

δεν ειναι μονο αυτο. υπαρχουν και αλλοι πε panasat παλιους που πεισματικα δεν αλλαζουν..

δεν ειναι μονο αυτο. υπαρχουν και αλλοι πε panasat παλιους που πεισματικα δεν αλλαζουν..

Αυτοί ή θα αλλάξουν τον δέκτη ή θα σταματήσουν τη συνδρομή... Άλλος δρόμος δεν υπάρχει..

Status
Not open for further replies.