Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

δηλαδή με έναν smart card reader δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν κλώνο της μαμάς κάρτας? τι στοιχεία έχει αυτή η κάρτα που δεν γίνετε να γίνει η αντιγραφή της? τα spec της μαμάς κάρτας της nova ποια είναι?
και κάτι άσχετο αν ο πατέρας μου παρει ενα box πακέτο της nova και του αλαξω αποκωδικοποιητή θα έχει ασυμβατότητα με τον νέο αποκωδικοποιητή? ευχαριστώ-bye--bye-

Αδελφέ καμία Secure Card δεν αντιγράφεται.. αν γινόταν αυτό φαντάσου τι θα γινόταν στον τραπεζικό τομέα... αν πάντως το κάνεις να έρθω να μου κάνεις ένα Copy τη Visa μου μήπως και χάσω την πρωτότυπη. :award:

δηλαδή με έναν smart card reader δεν μπορούμε να φτιάξουμε έναν κλώνο της μαμάς κάρτας? τι στοιχεία έχει αυτή η κάρτα που δεν γίνετε να γίνει η αντιγραφή της? τα spec της μαμάς κάρτας της nova ποια είναι?

Αυτά γίνονταν το 2000, όχι σήμερα. Οι σύγχρονες κάρτες δε διαβάζονται.

Να ρωτήσω, επειδή κάποιος ανέφερε τις κάρτες. Αυτό το εγκληματικό που διαπράττουν κυκλώματα και σου αντιγράφουν κωδικούς στα ΑΤΜ πως λειτουργεί δηλαδή? Δεν αντιγράφουν ουσιαστικά την κάρτα?? Όχι τίποτα άλλο, αλλά είχα πέσει θύμα της κομπίνας και η αστυνομία έτσι μου το είχε εξηγήσει. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν είχα πολλά λεφτά στον λογαριασμό...

Να ρωτήσω, επειδή κάποιος ανέφερε τις κάρτες. Αυτό το εγκληματικό που διαπράττουν κυκλώματα και σου αντιγράφουν κωδικούς στα ΑΤΜ πως λειτουργεί δηλαδή? Δεν αντιγράφουν ουσιαστικά την κάρτα?? Όχι τίποτα άλλο, αλλά είχα πέσει θύμα της κομπίνας και η αστυνομία έτσι μου το είχε εξηγήσει. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν είχα πολλά λεφτά στον λογαριασμό...

παλιά γινόταν με την μαγνητική ταινία αλλά τώρα με το pin & chip δεν γίνεται...

πολύ απλοϊκά (δεν γίνεται ακριβώς έτσι... αυτό είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις)
-το chip έχει έναν μικροεπεξεργαστή με ενσωματωμένο έναν κωδικό (key). Αυτό το key είναι στο hardware δεν γίνεται να το διαβάσεις καν... το key αυτό το ξέρει μόνο η τράπεζα...
-όταν βάζεις την κάρτα στο ATM η τράπεζα παράγει έναν τυχαίο αριθμό (πχ 123457890)
-το τσιπάκι στην κάρτα κωδικοποιεί τον τυχαίο αριθμό με το εσωτερικό κλειδί και στέλνει το αποτέλεσμα "Κωδικοποίηση_με_Key(123457890)"
-το αποτέλεσμα της κωδικοποίησης πάει στην τράπεζα. Η τράπεζα που είναι η μόνο που έχει το key κωδικοποιεί και αυτή τον ίδιο τυχαίο αριθμό και εξετάζει αν το αποτέλεσμα που έστειλε ι πιστωτική σου κάρτα είναι το ίδιο. Αν είναι θεωρεί την συναλλαγή σωστή...

αν θές περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν online...

Last edited:
Τα λεγα εγω και σε άλλο νήμα και γελάνε..... και το κακό είναι πλέον ότι θα έχουνε μεγάλο πρόβλημα όλοι που δεν θα είναι παντρεμένοι με τον δέκτη της νοβα άλλα με αυτούς του εμπορίου. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, μπράβο στην νοβα που επιτελούς κάνει ένα βήμα εμπρός στο θέμα πειρατείας. Το θέμα είναι να βρει μια λύση να μην ταλαιπωρούνται και οι συνδρομητές της. Άλλα για να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από την απέναντι πλευρά... που από ότι διαβάζω και έχω καταλάβει τα όργανα καλά χορεύουν και από την απέναντι πλευρά.

Την πρωτη (και τελευταια) φορα που προσπαθησε η Nova να με αποπροσανατολισει απο τους κανονες του συμβολαιου που ειχε υπογραψει μαζι μου ηταν πριν 2-3 χρονια που προσπαθησε να μου πασαρει δεκτη με καρτα "πακετο" . Φυσικα δεν τα καταφερε. Η γνωση των νομων και των παραμετρων τους πρεπει να ειναι στην διαθεση και να προστατευουν και τα 2 συμβαλλομενα μερη. (αν μη τι αλλο να μιλαμε την ιδια γλωσσα ...:D) Η αλλαγη συμβολαιου λοιπον (αοριστου χρονου) προυποθετει την συμφωνη απο κοινου λυση του παλιου) Σε αντιθετη περιπτωση επεμβαινει ο νομος !! Ειναι καποιοι που η Nova εκμεταλευεται την αγνοια τους και περναει τις εμπορικες της πολιτικες με παρανομο τροπο. Φιλε μου suzakia...ειναι μην με πιασει το πεισμα(το οποιο διαθετω αφθονο για την εν λογω εταιρεια). Θα φτασω στο ΣτΕ αν χρειαστει . Παραδειγμα: διακοπη συνδεσης της εκπομπης πληρωμενης συνδρομης λογω αλλαγης καρτας (παντρεμα) σε 2 ηλικιωμενους εκτος Αθηνων. Σε ερωτηση μου εαν εχουν το νομιμο δικαιωμα τετοιας ενεργειας η εντεταλμενη υπαλληλος απεφυγε να απαντησει. Φυσικα η συνομιλια μαγνητοφωνηθηκε απο μερους μου....

Την πρωτη (και τελευταια) φορα που προσπαθησε η Nova να με αποπροσανατολισει απο τους κανονες του συμβολαιου που ειχε υπογραψει μαζι μου ηταν πριν 2-3 χρονια που προσπαθησε να μου πασαρει δεκτη με καρτα "πακετο" . Φυσικα δεν τα καταφερε. Η γνωση των νομων και των παραμετρων τους πρεπει να ειναι στην διαθεση και να προστατευουν και τα 2 συμβαλλομενα μερη. (αν μη τι αλλο να μιλαμε την ιδια γλωσσα ...:D) Η αλλαγη συμβολαιου λοιπον (αοριστου χρονου) προυποθετει την συμφωνη απο κοινου λυση του παλιου) Σε αντιθετη περιπτωση επεμβαινει ο νομος !! Ειναι καποιοι που η Nova εκμεταλευεται την αγνοια τους και περναει τις εμπορικες της πολιτικες με παρανομο τροπο. Φιλε μου suzakia...ειναι μην με πιασει το πεισμα(το οποιο διαθετω αφθονο για την εν λογω εταιρεια). Θα φτασω στο ΣτΕ αν χρειαστει . Παραδειγμα: διακοπη συνδεσης της εκπομπης πληρωμενης συνδρομης λογω αλλαγης καρτας (παντρεμα) σε 2 ηλικιωμενους εκτος Αθηνων. Σε ερωτηση μου εαν εχουν το νομιμο δικαιωμα τετοιας ενεργειας η εντεταλμενη υπαλληλος απεφυγε να απαντησει. Φυσικα η συνομιλια μαγνητοφωνηθηκε απο μερους μου....
Που ησουν εσυ τοσο καιρο
kiss34.gif
, αλλα ας προσεχουμε τι γραφουμε διοτι θα χαρακτηριστουμε Ελληναρες.... Το θεμα ειναι αγαπητε μου οτι μας εχουν γραμμενους στα @@ τους απο την μερια της γοβας, διοτι το κρατος ειναι με το μερος της και οχι με εμας:afro:.

Η μαγνητοφωνηση δεν θεωρείται παράνομη αν ο συνομιλητής δεν γνωρίζει γι'αυτή η δεν την αποδέχεται;

Για χαρά φίλε OnlineN, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που λες, θα χρειαστούμε την βοήθειά σου...

Η μαγνητοφωνηση δεν θεωρείται παράνομη αν ο συνομιλητής δεν γνωρίζει γι'αυτή η δεν την αποδέχεται;

Φυσικα. Λες να μην το ξερω; Γι αυτο και με τον ιδιο τροπο που σε ειδοποιουν οτι η συνομιλια σας μπορει και να ηχογραφηθει , ετσι ενημερωσα κι εγω πριν. Εξ αλλου αυτο ηθελα. Εαν ειχε νομιμη καλυψη θα μου απαντουσε ευθεως.. Ποσο μαλλον θα εβγαινε και ο κυριουλης ο supervisor που παντα παρισταται στα τμηματα εξυπηρετησης των πελατων εκ τηλεφωνου...

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.933963,23.726135

Μαζί σου!!! Μια διαφορά όμως 100% επιβεβαιωμένη. Κάποιοι (αρκετοι) θα έλεγα εδώ στο φόρουμ, χαιροντε με το να πέρνει η Νοva όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ετσι ώστε να μην βλέπουμε σε 2τv μεσα στο σπίτι μας, να μην έχουμε δυνατότητα εγγραφής, να μην έχουμε δυνατότητα επιλογής δέκτη έστω κ αν θέλουμε να χώσουμε 1000 ευρώ.
Φυσικά κάνω λόγο για συνδρομητές χρόνων στη nova που έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά σε συνδρομή ολα αυτα τα χρόνια και η "κυρία" τους αρνήτε ολα τα παραπάνω.
Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω λόγο για pay card servers.
Φιλε μου onlineN μαζί σου σε κάθε ενέργεια αλλά να ξέρεις θα έχεις κ ατνιπάλους μέσα στο ίδιο το φορουμ που μας φιλοξενεί.
Έμενα όταν η κάρτα μου έπεσε σε serf lock 1 και δέν μπορώ πλέον να βλέπω σε 2tv μέσα στο ίδιο μου το σπίτι καποιοι με τα γραφόμενά τους στο φόρουμ πανυγήριζαν κιόλας (εκτός αν υπάρχουν κάποιοι που είναι ευνοουμενοι απο.....) .
Έυχομαι να μην παρεξηγηθώ όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Μαζί σου!!! Μια διαφορά όμως 100% επιβεβαιωμένη. Κάποιοι (αρκετοι) θα έλεγα εδώ στο φόρουμ, χαιροντε με το να πέρνει η Νοva όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ετσι ώστε να μην βλέπουμε σε 2τv μεσα στο σπίτι μας, να μην έχουμε δυνατότητα εγγραφής, να μην έχουμε δυνατότητα επιλογής δέκτη έστω κ αν θέλουμε να χώσουμε 1000 ευρώ.
Φυσικά κάνω λόγο για συνδρομητές χρόνων στη nova που έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά σε συνδρομή ολα αυτα τα χρόνια και η "κυρία" τους αρνήτε ολα τα παραπάνω.
Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω λόγο για pay card servers.
Φιλε μου onlineN μαζί σου σε κάθε ενέργεια αλλά να ξέρεις θα έχεις κ ατνιπάλους μέσα στο ίδιο το φορουμ που μας φιλοξενεί.
Έμενα όταν η κάρτα μου έπεσε σε serf lock 1 και δέν μπορώ πλέον να βλέπω σε 2tv μέσα στο ίδιο μου το σπίτι καποιοι με τα γραφόμενά τους στο φόρουμ πανυγήριζαν κιόλας (εκτός αν υπάρχουν κάποιοι που είναι ευνοουμενοι απο.....) .
Έυχομαι να μην παρεξηγηθώ όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Εμενα αγαπητε φιλε το συμβολαιο που υπεγραψα με την εν λογω εταρεια μιλαει για "οποιονδηποτε συμβατο δεκτη" και δεν αναφερει περιορισμους τυπου serf lock κ.α. Οποιαδηποτε καταστρατηγηση του απο κοινου συμφωνηθεντος συμβολαιου προυποθετει νεο συμβολαιο. Κι επειδη ειναι αοριστου χρονου.. Αμα θελω αποδεχομαι οποιο νεο. Αλλιως παμε δικαστικα. ( Αλλο που δεν θελω τωρα που εχω παρει φορα... - μολις κερδισα δικη κατα εταιρειας κινητης τηλεφωνιας..:D)

Σε ότι αφορά το surf lock, κανένα από τα προηγούμενα συμβόλαια δεν ανέφερε, ρητά ή όχι, ότι μπορείς να παίζει η κάρτα σου πολλά κανάλια ταυτόχρονα. Επίσης δεν ανέφερε "οποιοδήποτε δέκτη" αλλά "οποιοδήποτε δέκτη είναι πιστοποιημένος για irdeto".

Μη γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν.

Οι διμερείς συμβάσεις μπορούν να εκπέσουν και από τις δύο μεριές, με το αντίστοιχο τίμημα φυσικά. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος εσαεί να τηρεί μία σύμβαση.

Εμενα αγαπητε φιλε το συμβολαιο που υπεγραψα με την εν λογω εταρεια μιλαει για "οποιονδηποτε συμβατο δεκτη" και δεν αναφερει περιορισμους τυπου serf lock κ.α. Οποιαδηποτε καταστρατηγηση του απο κοινου συμφωνηθεντος συμβολαιου προυποθετει νεο συμβολαιο. Κι επειδη ειναι αοριστου χρονου.. Αμα θελω αποδεχομαι οποιο νεο. Αλλιως παμε δικαστικα. ( Αλλο που δεν θελω τωρα που εχω παρει φορα... - μολις κερδισα δικη κατα εταιρειας κινητης τηλεφωνιας..:D)
Αντε να σε δω να τα βαζεις με την γοβα...... εχει εκει ενα team λες και ειναι ολος ο συλογος δικηγορων της αθηνας ρε παιδι μου!!!!

μάλλον έχει μεγαλύτερη συμπάθεια στους νόμους η φίλη μας.... χαχαχα