Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Θεωρω πως οταν πληρωνεις κατι και δεν εισαι ευχαριστημενος για Χ λογο, πρεπει καταρχην να εκφρασεις την δυσαρεσκεια σου σε καποιον υπευθυνο του προϊοντος. Αν δεν παρεις απαντηση ή δεν θεωρησεις την απαντηση ικανοποιητικη, διακοπτεις την παροχη της υπηρεσιας και ψαχνεις εναλλακτικες υπηρεσιες.

Ολα τα υπολοιπα πιστευω πως ειναι ειναι για εσωτερικη καταναλωση και μονο. Καλή η συζητηση για το ποσο κακή ειναι η Nova, απλα για να περναει η ωρα.

Θεωρω πως οταν πληρωνεις κατι και δεν εισαι ευχαριστημενος για Χ λογο, πρεπει καταρχην να εκφρασεις την δυσαρεσκεια σου σε καποιον υπευθυνο του προϊοντος. Αν δεν παρεις απαντηση ή δεν θεωρησεις την απαντηση ικανοποιητικη, διακοπτεις την παροχη της υπηρεσιας και ψαχνεις εναλλακτικες υπηρεσιες.

Ολα τα υπολοιπα πιστευω πως ειναι ειναι για εσωτερικη καταναλωση και μονο. Καλή η συζητηση για το ποσο κακή ειναι η Nova, απλα για να περναει η ωρα.

συμφωνω, το να αναρτεις δεξια και αριστερα (blog, site και δεν ξερω και γω που αλλου) ολοκληρα κατεβατα για την νοβα σημαινει εχω πολυ χρονο και δεν ξερω τι να κανω. κοψε τη συνδρομη αφου δεν εισαι ευχαριστημενος και τελος.

Last edited:
Φίλε malakudi αν σου πω εγώ τι μου είπαν όταν τους είπα το λόγο που διακόπτω δεν θα πιστεύεις στ αυτιά σου. Μην ρωτήσεις δεν γίνεται μέσω φόρουμ….. δεν λέγονται αυτά!!! :a0210:

Ας ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση.
Πάνω στην αγανάκτηση μας πολλές φορές, λέμε πράγματα που δεν πρέπει και προκαλούμε αναστάτωση, χωρίς λόγο. Ναι!!! αυτό που έγραψα ποιο πάνω είναι γεγονός και πέρα για πέρα αληθινό. Δεν το έγραψα ούτε για εφέ ούτε για να πέσουν τα φώτα του φόρουμ πάνω μου. ΟΚ στο διάλογο που είχα ναι ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιήσω. Θα μου πείτε ότι ποστάρισα και προκάλεσα το ενδιαφέρων αρκετών από εσάς (δικαιολογημένα) είτε δημόσια είτε με Π.Μ. Σας παρακαλώ όλους να σεβαστείτε την επιθυμία μου στο να μην πω κάτι και το θέμα να λήξη εδώ. Θέλω δημόσια να ζητήσω συγνώμη σε όλους εσάς, και στους αρμόδιους διαχειριστές για την αναστάτωση.
Τέλος όμως θέλω να πω κάτι. Όταν άρχισε το surf lock τον κατήφορο, έγραψα ότι μοίραζα την κάρτα σε 4 δωμάτια του σπιτιού μου, και κάποιοι θέλησαν να με πουν παράνομο.
Σήμερα με surf lock ποια στο 1 βγήκαν όλοι στη φόρα, παλιοί νέοι, σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται και τρέχουν να μάθουν τι έπαθαν οι δέκτες τους. Που ήταν αλήθεια όλη αυτοί όταν εγώ ήμουν ο παράνομος? Πως αλλάζουν οι καιροί!!!
Νάσται πάντα καλά……

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

.................
Τέλος όμως θέλω να πω κάτι. Όταν άρχισε το surf lock τον κατήφορο, έγραψα ότι μοίραζα την κάρτα σε 4 δωμάτια του σπιτιού μου, και κάποιοι θέλησαν να με πουν παράνομο.
Σήμερα με surf lock ποια στο 1 βγήκαν όλοι στη φόρα, παλιοί νέοι, σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται και τρέχουν να μάθουν τι έπαθαν οι δέκτες τους. Που ήταν αλήθεια όλη αυτοί όταν εγώ ήμουν ο παράνομος? Πως αλλάζουν οι καιροί!!!
Νάσται πάντα καλά……

Αυτο ξαναπες το!!!:SFGSFGSF:
Απλα λιγοι το εχουν το θαρρος να πουν οτι το δοκιμασαν.
Ειναι σαν τα προγραμματα που εχουμε ολοι μας στους υπολογιστες μας, Ξερεις 'ξορκιζουμε' το κακο :angel: αλλα.........
Εγω παντως το ξαναλεω αν ειχα την δυνατοτητα,τις γνωσεις θα το προσπαθουσα μεσα στο σπιτι μου αλλα δυστυχως δεν τα εχω οπως δεν εχω και την δυνατοτητα να δινω χρηματα στην NOVA καθε μηνα, αρα για μενα ουτε το ενα ουτε το αλλο...
Ναστε καλα, καλημερα σε ολους

Θεωρώ ότι όλη η κίνηση απο μεριάς Netmed είναι άκρως εκνευριστική...και δεν ξέρω και κατα πόσo νόμιμη!...ίσως θα πρέπει να προωθηθεί αναλόγως!.
Aν βασιλεύσει αυτή η λογική προβλέπω σε λίγο καιρό και ο κάθε Internet Provider να μας υποχρεώνει να χρησιμοποιούμε το δικό του άθλιο δωρεάν modem router ή και να μας υποχρεώνει να τον πληρώνουμε κιόλας και με mac filtering να μην μας επιτρέπει να δίνουμε Internet σε πάνω απο ένα pc (PC lock1!)...ή αν μας επιτρέπει να πρέπει να πληρώνουμε exra,
Έλεος!!!...

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η αναδημοσίευση αλλά στο παρακάτω link φαίνεται η απόγνωση ενός καταναλωτή:
http://www.satleo.gr/content/view/4053/1/

Ειδικά το καλύτερο, να μη μοιράζεις internet πρόσβαση στο γείτονα, ούτε να αφήνεις κανένας να συνδέεται στο wireless δίκτυο σου ώστε να βγαίνει στο Internet !

Πωπω φαντάζεστε; :flipout:
χαχαχαχαχα

Α εγώ τώρα που το σκέφτομαι, λέω να αρχίσω να χρεώνω τους φίλους που έρχονται στο σπίτι και μπαίνουν με τα κινητά τους στο internet που πληρώνω ΕΓΩ από το σπίτι μου, χαχαχαχαχα!!!!

Ας ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση.
Πάνω στην αγανάκτηση μας πολλές φορές, λέμε πράγματα που δεν πρέπει και προκαλούμε αναστάτωση, χωρίς λόγο. Ναι!!! αυτό που έγραψα ποιο πάνω είναι γεγονός και πέρα για πέρα αληθινό. Δεν το έγραψα ούτε για εφέ ούτε για να πέσουν τα φώτα του φόρουμ πάνω μου. ΟΚ στο διάλογο που είχα ναι ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιήσω. Θα μου πείτε ότι ποστάρισα και προκάλεσα το ενδιαφέρων αρκετών από εσάς (δικαιολογημένα) είτε δημόσια είτε με Π.Μ. Σας παρακαλώ όλους να σεβαστείτε την επιθυμία μου στο να μην πω κάτι και το θέμα να λήξη εδώ. Θέλω δημόσια να ζητήσω συγνώμη σε όλους εσάς, και στους αρμόδιους διαχειριστές για την αναστάτωση.
Νάσται πάντα καλά……
Kαι μετα γραφεις για μενα βρε .... τεσπα εγω λεω οτι πρεπει να μας το πεις να το γραψεις ξεκαθαρα οπως εγραψες οτι εβλεπες σε 4 δεκτες, που να σου πω την αληθεια ολοι εδω μεσα ειμαστε παρθενες βρε... τι να λεμε τωρα εεε!!!!
Εαν γραψεις τι σου ειπαν εχεις τον λογο μου οτι θα κατσω και θα γραψω μετα εγω τα παντα μεχρι σημερα για το ολο σκηνικο.:a0210:

Θεωρώ ότι όλη η κίνηση απο μεριάς Netmed είναι άκρως εκνευριστική...και δεν ξέρω και κατα πόσo νόμιμη!...ίσως θα πρέπει να προωθηθεί αναλόγως!.
Aν βασιλεύσει αυτή η λογική προβλέπω σε λίγο καιρό και ο κάθε Internet Provider να μας υποχρεώνει να χρησιμοποιούμε το δικό του άθλιο δωρεάν modem router ή και να μας υποχρεώνει να τον πληρώνουμε κιόλας και με mac filtering να μην μας επιτρέπει να δίνουμε Internet σε πάνω απο ένα pc (PC lock1!)...ή αν μας επιτρέπει να πρέπει να πληρώνουμε exra,
Έλεος!!!...

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η αναδημοσίευση αλλά στο παρακάτω link φαίνεται η απόγνωση ενός καταναλωτή:
http://www.satleo.gr/content/view/4053/1/

Θεωρω οτι ο καταναλωτης αυτος εχει απολυτο δικιο! Τα ερισματα που προκυπτουν απο την πολιτικη της εν λογω εταιρειας ειναι πολλα και καταγεγραμενα .. Αλλα.. ας τους αφησουμε να "κοιμουνται" ..

Θεωρω οτι ο καταναλωτης αυτος εχει απολυτο δικιο! Τα ερισματα που προκυπτουν απο την πολιτικη της εν λογω εταιρειας ειναι πολλα και καταγεγραμενα .. Αλλα.. ας τους αφησουμε να "κοιμουνται" ..

Σωστά!...ή να ελπίσουμε ότι ο ερχομός του OTEsat θα φέρει κάποια ισορροπία & έναν υγιή ανταγωνισμό προς όφελος του καταναλωτή!

Την Καλησπέρα μου

Δεν το νομιζω ας κρατησουμε μικρο καλαθι,γιατι ολοι οι providers προσπαθουν να κρατησουν περιχαρακωμενους τους πελατες τους μεσα σε ασφυκτικα πλαισια.

Ολα αυτά θα ίσχυαν σε περιβάλλον υγειούς ανταγωνισμού.
Οταν όμως έχεις να κάνεις με μονοπώλια όπως η Nova, τα πράγματα αλλάζουν.
Οι πιθανότητες να πάρεις "ικανοποιητική" απάντηση μειώνονται και οι πιθανότητες να βρείς "εναλλακτικές υπηρεσίες" σχεδόν μηδενίζονται.

Σήμερα με κατέβασαν κι εμένα στο 1. Πλέον δεν μπορώ να γράφω ένα κανάλι και να βλέπω άλλο. Προφανώς θεωερείται κι αυτό παράνομο για τη Nova.

Σαν τα χελιδόνια τους βλέπω να φεύγουν οι συνδρομητές της"κυρίας".
Ταιριάζει και με την εποχή.
Δυστυχώς όμως ο ΟΤΕ από την άλλη δεν έχει σωστό timing να εκμεταλλευθεί
την ανακατωσούρα και να προσφέρει στέγη στους "άστεγους" συνδρομητές.
Τότε να βλέπατε γέλιο που θα κάναμε......:flipout:
Θα την έπαιρνε την "κυρία" να μας έχει τόσο γραμμένους;:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Σαν τα χελιδόνια τους βλέπω να φεύγουν οι συνδρομητές της"κυρίας".
Ταιριάζει και με την εποχή.
Δυστυχώς όμως ο ΟΤΕ από την άλλη δεν έχει σωστό timing να εκμεταλλευθεί
την ανακατωσούρα και να προσφέρει στέγη στους "άστεγους" συνδρομητές.
Τότε να βλέπατε γέλιο που θα κάναμε......:flipout:
Θα την έπαιρνε την "κυρία" να μας έχει τόσο γραμμένους;:violent-smiley-030:

καλα μη παιρνεις και ορκο... αμα βγει μονο με αυτα τα καναλια που εχει το connx tv δεν ειναι και κατι δελεαστικο, ακομα και με μικρη συνδρομη...

Είναι όμως ένας ανταγωνιστής και αυτό θα προκαλέσει μειώσεις στις τιμές, δηλαδή το εύχομαι.

Γιατί αν τις ακριβαίνει μετά και ο ΟΤΕ, χαιρετίσματα...

Βρε παιδιά μήπως τα παραλέτε?

Και εγώ έχω κόψει από την κυρία και πολλοί γνωστοί μου (όχι μόνο για το surf lock αλλά και για την οικονομική δυσπραγία) αλλά τουλάχιστον μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο είχε αύξηση των συνδρομητών όπως αναδημοσιεύει και το Satleo : http://www.satleo.gr/content/view/4057/1/

Όπως έχω ξαναπεί, πήρα τη Nova 2006, αφού πριν είχα μετακομίσει σε περιοχή με φτωχή αναλογική λήψη.
Επίσης, όπως είπα πρόσφατα, διανύω τον τελευταίο μήνα της συνδρομής μου, λόγω του ότι, βρίσκω ακριβή την υπηρεσία όπως έγινε πρόσφατα. (Δεν μπορώ να δώ ένα κανάλι και να γράψω κάποιο άλλο, το οποίο έκανα στο παρελθόν).
Απ' την άλλη, στη περιοχή μου, η ψηφιακή κάλυψη δεν έχει έρθει (ΝΑ Αττική).
Αυτό, δημιουργεί πολίτες Α' και Β' κατηγορίας.
Κατηγορία Α. Βλέπουν αναλογικά (για την ώρα) και ίσως πιάνουν και ψηφιακά.
Κατηγορία Β. Φτωχή λήψη αναλογικής και καθόλου ψηφιακής.

Γιατί η "Κατηγορία Β" πρέπει να πληρώνει τη Νόβα για να βλέπει τα κανάλια εθνικής εμβέλειας? Δεν θα επρεπε αυτά τα κανάλια να ήταν ξεκλείδωτα, ώστε με ένα πιάτο/δέκτη και χωρίς συνδρομή να τα βλέπουν όλοι?

..........

Γιατί η "Κατηγορία Β" πρέπει να πληρώνει τη Νόβα για να βλέπει τα κανάλια εθνικής εμβέλειας? Δεν θα επρεπε αυτά τα κανάλια να ήταν ξεκλείδωτα, ώστε με ένα πιάτο/δέκτη και χωρίς συνδρομή να τα βλέπουν όλοι?

Αυτο που επρεπε να γινει κατα την γνωμη μου ειναι εναντι ενος ευτελους ποσου-για τα καναλια εθνικης εμβελειας-να σου δινουν καρτα που να ανοιγει ΜΟΝΟ αυτα.
Αν το σκεφτειτε δεν ειναι παραλογο αυτο που προτεινω (πιστευω δηλαδη...)

Αυτο που επρεπε να γινει κατα την γνωμη μου ειναι εναντι ενος ευτελους ποσου-για τα καναλια εθνικης εμβελειας-να σου δινουν καρτα που να ανοιγει ΜΟΝΟ αυτα.
Αν το σκεφτειτε δεν ειναι παραλογο αυτο που προτεινω (πιστευω δηλαδη...)

Έτσι θα έπρεπε να τους είχε υποχρεώσει το Ελληνικό Κράτος και φυσικά όσοι είχαν αυτή την κάρτα μετά να μη πλήρωναν και ΕΡΤ στο λογαριασμό της Δ.Ε.Η :worshippy:

Αλλά από το πρέπει μέχρι το τι γίνεται, είναι άλλη ιστορία !

Όσον αφορά τους συνδρομητές της Nova, θα σας αναφέρω τη σηερινή μου εμπειρεία.
Πήρα τηλέφωνο τον τεχνικό της Νέας Ιωνίας για να κάνει νέα εγκατάσταση στον αδελφό μου, που μετακομίζει ΣΚ και μου είπε πως έχει κλείσει για όλη τη βδομάδα και θα συνενοηθούμε για να κλείσουμε ραντεβού από Δευτέρα:lollypop: