Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Για την ιστορια να σας θυμισω οτι οι Δημοσιοι υπαλληλοι που βριζετε κρατανε αυτο το δισμοιρο κρατος στην πλατη τους αφου ολοι μα ολοι συνταξιουχοι και μισθωτοι πληρωνουμε το μαρμαρο στην εφορια. Οι υπολοιποι σφυριζουν αδιαφορα και κανουν και χιουμορ τη στιγμη που βγαζουν ενα σκασμο λεφτα και παιρνουν και επιστροφη απο την εφορια.
Μολις λυθει (που δεν το βλεπω να γινεται ποτε) αυτη η αδικια τοτε τα ξαναλεμε.
Και ακομα κατι. Και γω δημοσιος υπαλληλος ειμαι αλλα δεν εχω καμμια εκπτωση ουτε σε ΔΕΗ ουτε σε ΟΤΕ ουτε πουθενα αλλου.

Αν και είναι άσχετο με το θέμα της nova, δε μπορώ να μην απαντήσω. Με συγχωρείς αλλά είσαι λάθος. Δεν κρατάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι το κράτος στην πλάτη τους αλλά είναι μία από τις κύριες πηγές του προβλήματος. Άνθρωποι άχρηστοι - που ακόμα κι αν κάποτε ήταν χρήσιμοι, πλέον μέσα στο γενικό μπάχαλο αδιαφορούν και αυτοί. Άνθρωποι με μηδενικό έργο, άνθρωποι που μπήκαν λόγω των πελατειακών σχέσεων με τα κόμματα, άνθρωποι που δε μπορούν να μετακινηθούν με τίποτα όσο ανίκανοι κι αν είναι. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, και αυτοί που έχουν αξία και ενδιαφέρον για τη δουλειά τους, χάνονται. Το ελληνικό δημόσιο αν ήταν επιχείρηση με αξιοκρατία, θα έπρεπε να απολύσει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους. Πόσες φορές έχουμε πάει σε δημόσιες υπηρεσίες και βλέπουμε έναν να δουλεύει και τρεις να σφυρίζουν αδιάφορα; ΠΟΛΛΕΣ!!! Και εσύ μπορεί να είσαι η εξαίρεση, δε γνωρίζω, αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο κανόνας. Το βλέπουμε κάθε μέρα με την επαφή μας με τον κρατικό μηχανισμό.

Επίσης αναφέρεσαι λαθεμένα στην άμεση φορολογία των μισθωτών (μισθωτοί δεν είναι μόνο η δημόσιοι υπάλληλοι) και συνταξιούχων, και όντως είναι το τμήμα του πληθυσμού που δεν μπορεί να φοροδιαφύγει. Όμως ξέρεις πόσο ποσοστό των άμεσων φόρων αντιστοιχεί στα έσοδα; Είναι κοντά στο 32%, και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και φόροι ακίνητης περιουσίας κτλ. Τα υπόλοιπα είναι έμμεσοι φόροι (ΦΠΑ, φόρος καυσίμων, φόρος κινητών, φόρος τσιγάρων κτλ κτλ κτλ). Και τους έμμεσους φόρους τους πληρώνουν όλοι. Οπότε το επιχείρημά σου πως με την άμεση φορολόγησή σου στηρίζεις το κράτος δεν ισχύει. Η άμεση φορολογία σου είναι ένα μικρό ποσοστό των εσόδων του κράτους. Αναφέρεσαι σε συνταξιούχους, και εγώ ξέρω αρκετούς που έχουν βγει στη σύνταξη από τα 52 και 55 χρόνια, ενώ εγώ πρέπει να δουλεύω στο ανταγωνιστικό ιδιωτικό περιβάλλον μέχρι τα 65 και βλέπουμε!!!

Ο κρατικός μηχανισμός είναι η πληγή αυτής της χώρας. Αναξιοκρατία, ανίκανα άτομα σε θέσεις που απαιτούν ικανότητα, κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Καλά θα κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην προκαλούν την υπόλοιπη κοινωνία, γιατί είναι σε πλεονεκτική θέση.

Last edited:
Ρε παιδια μην τα τσουβαλιαζετε τα πραγματα.
Σαφως και δεν ειναι ολοι αχρηστοι.
Ειναι ομως αρκετοι...

Οποιος παντως θελει να αλλαξουμε δουλειες μου το λεει!!:flipout:

Ας ξαναγυρισουμε στο θεμα μας αν συμφωνειτε...

paidia i kappa me ena girisma sto diakopti apo tin nova ean thelei vevea,stin defteri aitisi gia kleidakia kleidonei ena 15lepto tin epomeni fora 30 kai meta xeretaei telios kai stelnei episis pliroforia ston provider pios taizei ta pspspsarakia giro giro.

paidia i kappa me ena girisma sto diakopti apo tin nova ean thelei vevea,stin defteri aitisi gia kleidakia kleidonei ena 15lepto tin epomeni fora 30 kai meta xeretaei telios kai stelnei episis pliroforia ston provider pios taizei ta pspspsarakia giro giro.

Και στο nova pvr που μπορείς να βλέπεις 2 κανάλια και να γράφεις άλλο ένα, τι κάνει; Κλειδώνει;

Και πως ακριβώς ενημερώνει τον provider; Ασύρματα; Μέσω δορυφόρου; Άλλο;

Αυτό που κάνεις λέγεται FUD ( http://en.wikipedia.org/wiki/Fear,_uncertainty_and_doubt ). Καλό είναι να τσεκάρεις τις πληροφορίες πριν τις αναμεταδόσεις.

epidi ego kano FUD,rixe mia matia stin parakato diefthinsi

http://www.irdeto.com/documents/Pay-TV_Piracy_Sources_Threats.pdf

Χαχα, αυτά κι αν είναι FUD! Μα καλά, εμπιστεύεται ποτέ κανείς τα white books της εταιρείας κρυπτογράφησης, για να κρίνει τις δυνατότητές της; Είναι ποτέ δυνατόν να αναφερθεί σε κάποια αδυναμία του συστήματός της στα ίδια της τα white books;

Επιπλέον, επειδή εγώ καυτηρίασα αυτό που ανέφερες, και επειδή εγώ τα έχω διαβάσει τα white books (ενώ εσύ απ' ότι φαίνεται όχι) πες μου σε ποια σελίδα από τα 3 white books αναφέρονται αυτά που γράφεις.

Ειδικά για το surf locking, μπορώ να σου πω πως εφαρμόστηκε δοκιμαστικά στο αραβικό πακέτο ADD, αλλά ήταν τόσα τα προβλήματα σε δέκτες - ακόμα και επίσημους irdeto, που εγκαταλείφθηκε.

Τέλος, για να γίνει αυτό, δεν είναι απλώς το γύρισμα ενός διακόπτη, αλλά απαιτείται πρώτα να αλλαχτούν όλες οι παλαιότερες κάρτες, διαδικασία χρονοβόρα και δαπανηρή.

Τώρα, για το ότι η κάρτα μόλις κλειδώσει ειδοποιεί τον provider, το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι πως δεν έχεις ιδέα πως δουλεύουν τα Conditional Access συστήματα. Η επικοινωνία είναι μονόδρομη και όχι αμφίδρομη, οπότε δε μπορεί καμία κάρτα να ειδοποιήσει κανέναν.

Για να γίνουν αυτά που λέει ο φίλος πρέπει ο δέκτης να είναι συνδεδεμένος στο τηλέφωνο όπως ας πούμε του Sky UK.
Εννεοείται ότι ο δέκτης μας μόνο δέχεται και δεν εκπέμπει. Ο μόνος τρόπος για να δούνε ότι μοιράζεις θα ήτανε να παρακολουθούνε την γραμμή του ιντερνετ (εάν φυσικά το μοιράζεις από εκεί) ή να μπούκάρουνε στο σπίτι σου για να ελέγξουν εάν το κάνεις.

Re: Απάντηση: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

Για να γίνουν αυτά που λέει ο φίλος πρέπει ο δέκτης να είναι συνδεδεμένος στο τηλέφωνο όπως ας πούμε του Sky UK.
Εννεοείται ότι ο δέκτης μας μόνο δέχεται και δεν εκπέμπει. Ο μόνος τρόπος για να δούνε ότι μοιράζεις θα ήτανε να παρακολουθούνε την γραμμή του ιντερνετ (εάν φυσικά το μοιράζεις από εκεί) ή να μπούκάρουνε στο σπίτι σου για να ελέγξουν εάν το κάνεις.

Το sky uk δουλεύει μια χαρά και χωρίς να είναι στο τηλέφωνο. Η χρήση τηλεφώνου είναι μόνο για την εύκολη παραγγελία PPV events και κάποιων interactive υπηρεσιών.

Για δες τι μαθαμε και σημερα απο τα παιδια,μπραβο μπραβο δωστε πληροφοριες και αλλες.
Για αυτο ειναι το νετ ολα στο πιατο,τι αλλο θελουμε πλεον,τωρα για το παλικαρι που λεει οτι οι καρτες να μπορουν ειδοποιησουν,μαλον πρεπει να διαβασει και αλλο στο νετ.:vroam:

Προφανώς είναι καινούργια έκδοση της καπα, οι οποία εκτός από adsl+άπειρο διαθέτει μάλλον και φως νερό τηλ........

file malakudi ean thes diavase tin selida 40 apo to periodiko digital tv satellite kai eksgisemas efou eisai expert pos tha kleidonei tis kartes i irdeto pou moirazonte sto net afou prota entopistoun apo ton paroxo???

mallon kati parapano tha ksereis esu apo ton provider pou ftiaxnei to irdeto

Απάντηση: Re: Τέλος στις κάρτες πρόσβασης της NOVA;

file malakudi ean thes diavase tin selida 40 apo to periodiko digital tv satellite kai eksgisemas efou eisai expert pos tha kleidonei tis kartes i irdeto pou moirazonte sto net afou prota entopistoun apo ton paroxo???

Αν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες θα μπορούμε να σε παρακολουθούμε καλύτερα!

Δεν απάντησες στο ερώτημα που σου έθεσα - σε ποια σελίδα ποιου από τα white books αναφέρονται αυτά που ανέφερες στο ποστ σου. Αντ' αυτού κάνεις κι άλλο ερώτημα.

Αυτά που λέει η irdeto είναι επίσης FUD. Δε μπορεί να βρεθεί το ίχνος του sharing πουθενά. Αν γνώριζες τα βασικά των CA συστημάτων θα το ήξερες.

Η irdeto απλώς πουλάει φούμαρα για να πιστεύουν μερικοί αφελείς - και μερικοί δημοσιογράφοι αναπαράγουν τα φούμαρα.

Αφού λοιπόν αναπαράγουμε φούμαρα, να σταματήσουμε να βάζουμε ειδήσεις και να ενημερώνουμε τον κόσμο, αφού όλες μα όλες οι ειδήσεις χωράνε αμφισβήτηση. Έτσι, το κάθε περιοδικό δεν θα πρέπει να δημοσιεύει απολύτως τίποτε. Επίσης, τα forum, το internet, η τηλεόραση και όλα τα μέσα σύμφωνα με αυτή τη λογική αναπαράγουν επίσης φούμαρα. Από που λοιπόν να ενημερωνόμαστε;
Εντωμεταξύ η είδηση αναφέρει "σύμφωνα με την Irdeto", αυτό σημαίνει ότι αυτά δεν είναι συμπεράσματα δικά μας, αλλά της ίδιας της Irdeto. Θεωρείτε λοιπόν εσείς σαν ειδικοί στην ενημέρωση ότι η είδηση δεν έπρεπε να δημοσιευτεί;
Δεν θέλω να ανοίξω κόντρα, αφού είμαστε μια παρέα εδώ στο forum και ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, αλλά θεωρώ τον χαρακτηρισμό "αναπαράγουν φούμαρα" πολύ σκληρό για την δουλειά που κάνουμε και για το έργο που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από το έντυπο που βρισκόμαστε.
Επίσης, όποιος νομίζει ότι διαθέτει έγκυρες ειδήσεις, το περιοδικό Digital Sat TV είναι ανοιχτό να τις δημοσιεύσει.

Καλημέρα Γιατρέ μου που είσαι από τους λίγους που ζητάνε συγνώμην αμέσως.Είσαι άρχοντας-bye-