Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Δεν ξέρω τί λέτε, ούτε καταλαβαίνω που το πάτε.
Για μένα τουλάχιστον, 62Ε και μόνο σαλόνι, τέλος.

Συμφωνω, αλλα εγω θα ελεγα, 62 ευρω και να μην μπορω να γραψω καναλι και να βλεπω αλλο, τελος.

Προχθες εβλεπα barcelona και σε παραθυρο (PIP) τον γαυρο (απο DVB-T stick), γιατι να μην μπορω να δω σε PIP αλλο καναλι τις γοβας ?

Καλημέρα,μία ερώτηση από άσχετο....
Πως μπορώ να δώ σe τι surf lock είναι η κάρτα μου?Επειδή μετά την αλλαγή της σε Kappa v5 (νομίζω έτσι γράφει)έχω προβλήματα θέασης και στους δύο πατατασατ που έχω.Επειδή δεν κατέχω,μπορεί αυτό να διορθωθεί?φταίει η κάρτα?φταίνε οι αποκωδικοποιητές?φταίει το σπλίτερ?τι στο καλό να κάνω δεν ξέρω.Συνεχώς κολάει,βγάζει ''απενεργοποιημένη κάρτα πρόσβασης'',την βγάζω απο το σπλίτερ την βάζω κατευθείαν στον πατατα τίποτα,απανωτά reset ανάβουν όλα τα λαμπάκια και βγάζει Εb1 και συντονίζει μετά απο καμμιά 50ριά reset.Βλέπω 10 λεπτά μετά τέλος.Αν υπάρχει καποια λύση ρε πατριώτες,θα είμαι υπόχρεος,ειλικρινά δεν θέλω ούτε δωρεάν ούτε τα διάφορα που ακούω αλλά όχι και να μην βλέπω σε 2η τν.Τέλος πάντων αν δεν γίνεται κάτι να το ξέρω,ώστε να διακόψω την συνδρομή,γιατί εδώ και 2 μήνες περίπου τσάμπα πληρώνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το σεντόνι...
Κάθε συμβουλή και γνώμη που θα μου δώσετε είναι για μένα πολύτιμη.

Δεν θα μπορεις να ξαναδεις σε δευτερη τηλεοραση αλλο.
Σε ευχαριστώ Yperion αλλά εδώ δεν βλέπω ούτε με απευθείας την κάρτα στον πατατα.....δηλ.μόνο σε μία τν!
Αρα να προσανατολίζομαι ήτε σε αγορά εξοπλισμού-αποκωδικοποιητών(2) και multiview κλπ.ήτε σε διακοπή συνδρομής και τελειώσαμε αν κατάλαβα καλά...

Απάντηση: Re: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Καλημέρα,μία ερώτηση από άσχετο....
Πως μπορώ να δώ σe τι surf lock είναι η κάρτα μου?Επειδή μετά την αλλαγή της σε Kappa v5 (νομίζω έτσι γράφει)έχω προβλήματα θέασης και στους δύο πατατασατ που έχω.Επειδή δεν κατέχω,μπορεί αυτό να διορθωθεί?φταίει η κάρτα?φταίνε οι αποκωδικοποιητές?φταίει το σπλίτερ?τι στο καλό να κάνω δεν ξέρω.Συνεχώς κολάει,βγάζει ''απενεργοποιημένη κάρτα πρόσβασης'',την βγάζω απο το σπλίτερ την βάζω κατευθείαν στον πατατα τίποτα,απανωτά reset ανάβουν όλα τα λαμπάκια και βγάζει Εb1 και συντονίζει μετά απο καμμιά 50ριά reset.Βλέπω 10 λεπτά μετά τέλος.Αν υπάρχει καποια λύση ρε πατριώτες,θα είμαι υπόχρεος,ειλικρινά δεν θέλω ούτε δωρεάν ούτε τα διάφορα που ακούω αλλά όχι και να μην βλέπω σε 2η τν.Τέλος πάντων αν δεν γίνεται κάτι να το ξέρω,ώστε να διακόψω την συνδρομή,γιατί εδώ και 2 μήνες περίπου τσάμπα πληρώνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το σεντόνι...
Κάθε συμβουλή και γνώμη που θα μου δώσετε είναι για μένα πολύτιμη.
Δυστιχώς δεν μπωρείς να κάνεις τίποτα. Αυτο έγινε κατά πάσα πιθανότητα για ν αγοράσουν όλοι το multiview 2 δέκτες απο νόβα και θέαση σε 2 μόνο δωμάτια.

NOVA τέλος και για μένα από σήμερα.
31/9 διακοπή δεν κρατήθηκα μέχρι τέλος χρόνου, βλέπω πολύ λίγες ώρες καθημερινά εως καθόλου και τις μπάλες το ΣΚ. Τώρα θα ψαξώ για SKY για το αγγλικό.

Πηρε το μάτι μου κάνοντας βόλτα στο Ίντερνετ διαφήμιση για παροχή "provider" υπηρεσιών Διαδικτύου σε υψηλη ευκρίνεια αν αυτο ισχύει τζάμπα το surf lock και οι διακοπές των νόμιμων συνδρομητών που βλεπαν στο σπιτάκι τους σε δυο σημεία !!!

Και γω τελος με Νοβα,περιμενω να τελειωσει αυτος ο μηνας κιαντε γεια.Παντως,ηδη εχουν αρχισει τα τηλεφωνα σε οσους δεν ανανεωσαν,ηδη σε δυο γνωστους μου-ο ενας τοχει κοψει κανα 3μηνο τωρα-τους προτειναν μειωμενη συνδρομη.Αντε να αρχισει το connx-sat,να δουμε τι τιμες θα εχει κιεκεινο?

Να τους δω να πληρώνουν και το connx sat και διαρκείας για να πηγαίνουν να βλέπουν λίγο μπάλα και να τα σκάνε στο cinema 12 /ταινία για να δουν καμιά καινούργια ταινία (όοοοοταν με το καλό βγει και αξίζει να το πάρεις)

Να τους δω να πληρώνουν και το connx sat και διαρκείας για να πηγαίνουν να βλέπουν λίγο μπάλα και να τα σκάνε στο cinema 12 /ταινία για να δουν καμιά καινούργια ταινία (όοοοοταν με το καλό βγει και αξίζει να το πάρεις)

Ξέρεις πολλούς που περιμένουν το Νοβα για να δουν καινούρια ταινία? Γιατί οι περισσότεροι που ξέρω εγώ την έχουν δει κανένα δίμηνο πριν την δείξει το Νοβα.

Μόλις διέκοψα την συνδρομή μου και εγώ.6 χρόνια συνδρομητής Nova (χωρίς διακοπή το καλοκαίρι),πιο πριν συνδρομητής απο την ίδρυση του Filmnet.
Καληνύχτα τους.....

Τέλος και από εμένα ,μετά από 5 – 6 χρόνια αδιάκοπης συνδρομής ,να σημειώσω ότι δεν είχα σκοπώ να διακόψω και βρήκα την αφορμή ,(Αντιθέτως θα έλεγα είχα σκοπώ να φύγω και από την HOL και να πάω στην Forthnet για πιο οικονομία ,αλλά και γιατί η HOL είναι χάλια στην περιοχή μου), απλά δεν μπορώ να ακούω την γκρίνια των πιτσιρικιών όπου το ένα θέλει Disney και το άλλο Boomerang, (Nickelodeon ψηφιακό πλέον και DVD ) μέχρι να βρούμε άλλη λύση .:SFGSFGSF:

Βλέπω *τσουνάμι* από διακοπές συνδρομών. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι τα έχουν ζυγίσει τόσο καλά εκεί στη νόβα που τους συμφέρει αυτό. Είναι νομίζω απορίας άξιο……..

Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

Βλέπω *τσουνάμι* από διακοπές συνδρομών. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι τα έχουν ζυγίσει τόσο καλά εκεί στη νόβα που τους συμφέρει αυτό. Είναι νομίζω απορίας άξιο……..

οταν λες τσουναμι ποσους εννοεις? τα 15 ατομα εδω μεσα που ειπαν οτι την εκοψαν...?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος το οικιακό NOVA card sharing??

οταν λες τσουναμι ποσους εννοεις? τα 15 ατομα εδω μεσα που ειπαν οτι την εκοψαν...?
Εγώ δεν μετράω. Εσύ μέτρησες και έγραψες 15. Τώρα αν γράφεις και σε Κανά Άλο φόρουμ θα βρεις άλλους 15. Αν κάνεις κάνα ψάξιμο θα βρεις άλλους 15. Και αν ρωτήσεις τριγύρω σου θα μάθεις και για άλλους 15. Πιθανότατα δεν ασχολείσε.