Tenet

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    66
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tenet (2020)

μου αρεσε πολυ ως θεαμα, οποτε δεν θα την θεωρουσα "Χειροτερη του", αλλα σιγουρα κατανοω την αποψη σου σχετικα με το σεναριο. Το αστειο ξερεις ποιο ειναι; εχουν ειπωθει τοσα πολλα "ειναι ακαταλαβιστικη", "πρεπει να την μελετησεις", "αντε βγαλε ακρη" κτλπ κτλπ, που θα την δει (τωρα που βγηκε στο νετ) αρκετος κοσμος και θα πει "σιγα μωρε το δυσκολο", μονο και μονο επειδη εχουν προετοιμαστει να δουν κατι φοβερα δυσνοητο :)

Χάρη, όσο και να προετοιμαστείς, άκρη δεν βγαίνει... Όποτε απλά χαλαρώνεις και απολαμβάνεις το θέαμα.
By the way, ποια ταινία του Nolan θεωρείς εσυ χειρότερη;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tenet (2020)

Χάρη, όσο και να προετοιμαστείς, άκρη δεν βγαίνει... Όποτε απλά χαλαρώνεις και απολαμβάνεις το θέαμα.
By the way, ποια ταινία του Nolan θεωρείς εσυ χειρότερη;

Δεν εχω δει το Following ακομα. Νομιζω οτι χειροτερη θεωρω, χωρις να εχω αποφασισει μεταξυ των δυο, το batman rises ή το insomnia.
Αλλα οπως ειπες και εσυ, καλυτερα η χειροτερη του Νολαν, παρα η καλυτερη πολλων αλλων :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tenet (2020)

Δεν εχω δει το Following ακομα. Νομιζω οτι χειροτερη θεωρω, χωρις να εχω αποφασισει μεταξυ των δυο, το batman rises ή το insomnia.
Αλλα οπως ειπες και εσυ, καλυτερα η χειροτερη του Νολαν, παρα η καλυτερη πολλων αλλων :)

Ενδιαφέρον. Εμενα και τα δυο που ανέφερες μου άρεσαν πολύ. Βέβαια ουσιαστικά όλες οι ταινίες του μου άρεσαν πολύ πλην του Tenet (το following δεν το έχω δει ούτε εγώ).
Κοιτά, το μεγάλο φάουλ αυτής της ταινίας που με έκανε να τη βαθμολογήσω ως χειρότερη είχε καθαρά να κάνει με το επιτηδευμένα ακαταλαβίστικο mindfuck σενάριο. Γιατί σαν θέαμα σκίζει.

Εγω παντως, την Δουνκέρκη

Χωρις να εχω δει την πρωτη του ταινια (πριν το Μεμεντο) συμφωνω και εγω πως ηταν η λιγοτερο δυνατη.

Ομως εκπληκτκη ως δουλεια με αριστο οπτικο και ηχητικο αποτελεσμα.

Ομως εκπληκτκη ως δουλεια με αριστο οπτικο και ηχητικο αποτελεσμα.

Αυτο ειναι δεδομενο πλεον για ολες τις ταινίες του.

Απάντηση: Tenet (2020)

.
απο το Μεμετο μεχρι τον ιπποτη !!!

και τωρα η Δουνκερκη και ο γιος του Ντενζελ
ντροπη Χριστοφορε

τοσο χρημα βρε για ενα τουρλουμπουκι που λεει και ο Κλεανθης

Re: Tenet (2020)

Δεν έχει κάνει ταινία που να είναι λιγότερο από ''καλή''...

Μακάρι να υπήρχαν 100 Νόλαν...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρωτοποριακή ιδέα, (κβαντική μηχανική και φυσική), παταγώδης αποτυχία στην υλοποίηση.
Αν κάνεις ταινία που πρέπει ο άλλος να είναι πυρηνικός φυσικός για να βγάλει άκρη, το έχασες το παιχνίδι.
Γι' αυτό την έβγαλε εν μέσω πανδημίας για να δικαιολογήσει την παταγώδη εισπρακτική αποτυχία που την έβλεπε.
Κρίμα στον δημιουργό του μεγαλειώδους Interstellar.

Δεν έχει κάνει ταινία που να είναι λιγότερο από ''καλή''...
Μακάρι να υπήρχαν 100 Νόλαν...

Ναι μεν, από την άλλη συχνά αναρωτιέμαι (και δεν ξέρω την απάντηση) αν τελικά αυτό που με τρελαίνει στις ταινίες του Νόλαν έχει περισσότερο να κάνει με αυτόν τον κύριο, παρά με τον Κρίστοφερ:
hoytevanhotema-interstellar-camera.jpg

Εκτιμω τους ανθρωπους που στοχευουν ψηλα ακομα και αν το αποτελεσμα δεν ειναι παντοτε ισαξιο των προσδοκιων. Το Tenet ειχε μια παρα πολυ ωραια κεντρικη ιδεα. Στην υλοποιηση ή μαλλον στην επεξηγηση, χαθηκε λιγο το παιχνιδι, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν καθισει κανεις για μπυρες με τον νολαν, θα μπορει να του εξηγησει ακριβως τι ειχε στο μυαλο του και πως το ολο δημιουργημα "εδενε". Ισως αν υπαρξει καποια στιγμη κανενα director's cut ή στα εξτρα να μπορουν να δωθουν καλυτερες εξηγησεις.

Απο την αλλη, το dark knight rises μου αρεσε λιγοτερο απο τις ταινιες του, διοτι αν και κατι ξεκινησε να "λεει" (και αν θυμαστε αυτο υποθεταμε και απο το τρειλερ "there's a storm coming mr wayne, you and your friends better batten down the hatches") σχετικα με την οικονομικη κατασταση στην αμερικη στην μετα-lehman brothers εποχη, τελικα δεν ασχοληθηκε καθολου με το θεμα. Εκει του δινω το ελαφρυντικο, οτι σιγουρα υπολογιζε να φτιαξει μια πολυ διαφορετικη ταινια, με τον Ηeath Ledger ως τζοκερ

Εγώ βλέποντας το πρώτο μισάωρο της ταινίας (τόσο άντεξα) μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να γνωρίσω τον άνθρωπο στην εταιρία παραγωγής που είπε "ναι, δεχόμαστε να χρηματοδοτήσουμε να γίνει αυτή η ταινία, διάβασα το σενάριο και μου άρεσε" και να τον ρωτήσω 2-3 πραγματάκια για να καταλάβω τι σκατά έχει μέσα ο εγκέφαλος του και γιατί δεν άλλαξε επάγγελμα μόλις η ταινία ολοκληρώθηκε, αυτά.

Εγώ βλέποντας το πρώτο μισάωρο της ταινίας (τόσο άντεξα) μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να γνωρίσω τον άνθρωπο στην εταιρία παραγωγής που είπε "ναι, δεχόμαστε να χρηματοδοτήσουμε να γίνει αυτή η ταινία, διάβασα το σενάριο και μου άρεσε" και να τον ρωτήσω 2-3 πραγματάκια για να καταλάβω τι σκατά έχει μέσα ο εγκέφαλος του και γιατί δεν άλλαξε επάγγελμα μόλις η ταινία ολοκληρώθηκε, αυτά.

Ο νολαν εχει λευκη επιταγη. Δεν νομιζω οτι ασχολειται κανεις με τετοιες λεπτομεριες. Μπαινει σε γραφειο και τον ρωτανε "ποσα μυρια θες;" :)

Ομολογώ οτι θα αργήσω να το δώ και μιλάμε για τον αγαπημένο μου σύγχρονο σκηνοθέτη.

Και παπαρι'α να είναι ,χαλάλι του.

Απλά εδώ που βρίσκομαι η τηλεόραση κάνει νερά και στην Αθήνα θα τρελλαθούμε στα Χριστουγεννιάτικα.!!

Οπότε δεν βιάζομαι.

Αα.. και η Warner πάλι μας αγνόησε,έβγαλε το 4Κ δισκάκι με υπότιτλους σε όλες τις γλώσσες εκτός από ελληνικά !

Ρε μανία με τα σουβέρ που έχεις....αφού βλέπεις ότι σε γράφουν, ε γραψτους κι εσύ.

Εκτός κι αν το έχεις βάλει σκοπό να βλέπουμε πάνω στα δισκάκια τυπωμένο : Sponsorship by Dimitris Ioannou 😁😁😁

Ρε μανία με τα σουβέρ που έχεις....αφού βλέπεις ότι σε γράφουν, ε γραψτους κι εσύ.

Εκτός κι αν το έχεις βάλει σκοπό να βλέπουμε πάνω στα δισκάκια τυπωμένο : Sponsorship by Dimitris Ioannou 

:flipout:

Στον Νόλαν δεν χωράει συμβιβασμός για μένα (και το σουβέρ-σουβέρ !!)