Terminator 4 - Salvation

Το είδαμε χτες, σε ψηφιακή αίθουσα (Kosmopolis Αίθουσα 9)..

Ο ορισμός του blockbuster. Τρελά εφέ, ήχος αναφοράς, καλούτσικο σενάριο, αλλά όχι και για Oscar.

Όλα τα λεφτά οι γνωστές ατάκες από τα προηγούμενα Terminator, όπως και η cameo εμφάνιση του γνώριμου από το πρώτο Terminator T800 (αν και CGI..). :D

Απάντηση: Re: Terminator 4 - Salvation

Σημερα βγαινει.....

Για την ακριβεια, βγηκε χθες βραδυ! :D

Και μαλιστα παιζει και σε DIGITAL CINEMA!:grinning-smiley-043
To ειδαμε χθες στο Cosmopolis στο Μαρουσι στην γνωστη Αιθουσα 9.
Με λιγα λογια, καλυτερο απο το 3, χειροτερο απο τα 1,2 αλλα πολυ ευχαριστο.
Τα εφφε ηταν εκπληκτικα, ο ρυθμος καταιγιστικος αλλα ειχε "κλεψει" στοιχεια απο Minority Report, War of the Worlds και ολιγον Transformers.
Ο ηχος τα ΕΣΠΑΓΕ, θεωρω οτι παει καρφι για οσκαρ sound design!
H εικονα ηταν πολυ καλη, αλλα με αρκετο κοκκο και μαλλον καποια προβληματικα σκοτεινα πλανα. Λεω μαλλον, διοτι αν δεν ειχαμε δει προσφατα το Illuminati ψηφιακα στην ιδια αιθουσα (το οποιο ηταν αψογο), θα νομιζα οτι σιγουρα φταιει το μαυρο του προβολεα.
Γενικα, περασα πολυ ευχαριστα!

Δεν σας βλεπω κατενθουσιασμενους ??

Με λιγα λογια ...συγκρινεται με το Σταρ Τρεκ η να περιμενω το blu ray?

Απο την στιγμη που υπαρχουν αιθουσες DCI γιατι να περιμενεις το Bluray? ;)
Και αν εισαι φαν, να πας!

To Star Trek σου βγάζει εντελώς διαφορετικά συναισθήματα.

Βασικά, σου βγάζει συναισθήματα.

Το Salvation είναι περισσότερο blockbuster. Αλλά τρομερό blockbuster.
Κυρίως πηγαίνεις για να σε ταρακουνήσει το μπάσο (κυριολεκτικά - πρώτη φορά στη ζωή μου σε ταινία σκεφτόμουν ότι παίζει πολύ δυνατά.. ;)).

Δεν σας βλεπω κατενθουσιασμενους ??

Με λιγα λογια ...συγκρινεται με το Σταρ Τρεκ η να περιμενω το blu ray?

Να περιμένεις το Blu-Ray; Τι συντονιστής είσαι εσύ; Να πας να το δεις και να αφήσεις τα Blu-Ray για μετά.:BDGBGDB55:

Tωρα τεχνικα εκτος της περιπτωσης του να πεσω σε κακη κοπια οπως επεσα στο Σταρ Τρεκ υπαρχει αλλος λογος να την δω σε ψηφιακη αιθουσα?

Εννοω απο αποψη ποιοτητας ειστε σιγουροι οτι υπερτερει η το αναποδο συμβαινει ?

Tωρα τεχνικα εκτος της περιπτωσης του να πεσω σε κακη κοπια οπως επεσα στο Σταρ Τρεκ υπαρχει αλλος λογος να την δω σε ψηφιακη αιθουσα?

Εννοω απο αποψη ποιοτητας ειστε σιγουροι οτι υπερτερει η το αναποδο συμβαινει ?

Το ανάποδο δεν συμβαίνει σίγουρα, εκτός αν καθίσεις πολύ κοντά στην οθόνη και βλέπεις τα pixels..

Εγώ χτες από την 7η σειρά ξεχώριζα pixels μετά βίας και μόνο στους υπότιτλους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Terminator 4 - Salvation

Συντονιστης-Πατερας κουρασμενος απο την ζωη :flipout:

Και εμείς πατεράδες είμαστε αλλά το παλεύουμε να μένουμε παιδιά ακόμα. Γι' αυτό θα σούρω και τη γυναίκα μου να δει Terminator και δεν συμμαζεύεται.

Ναθ, δες το σε VHS μπορεί να είναι καλύτερο :p

Εννοείται ότι αν έχεις την δυνατότητα HD και κάποιες απαιτήσεις πλέον, μόνο το Digital Cinema μπορεί να αποτελέσει σοβαρή εναλλακτική (και αυτό προφανώς λόγω μεγέθους και μόνο).

ΟΚ, βλεπόταν ευχάριστα. Και τα μπαμ μπουμ του τα είχε και τα όλα του.

Ο ήχος ήταν όντως με τρελό μπάσο (αν και δεν θα το έλεγα και το καλύτερο sound design που εχω ακούσει - το Valkyrie πχ, αν και πολύ πιο ''διακριτικό'', ήταν σαφώς καλύτερο) και η εικόνα εξιοπρεπέστατη.

Το όλο concept όμως έκανε λίγο Β κατάσταση και αυτό λόγω του ότι προσπαθούσε να αντιγράψει λίγο απ' όλα και όλα αυτά χωρίς την παρουσία του Αρνί (και εννοείται χωρίς σενάριο - καλό αυτό πλέον είναι είδος υπό εξαφάνιση στο Hollywood χρόνια τώρα).

Πχ αδυνατώ να κατανοήσω γιατί οι Terminator να κυκλοφορούν και καλά με παπούτσια (μόνο). :p

Θα το προτιμούσα δλδ σαν μία ''ανεξάρτητη'' περιπέτεια και όχι σαν Τ4.

Θα τολμούσα να πω ότι προτιμώ το Τ3 ως πιο ''original''.

Κατα τα άλλα, μια χαρά περάσαμε (god bless το ζακετάκι του Ντίμη :p)

Last edited:
Ταινιάρα ! την είδα χθες , όλα τα λεφτά ! Μου άρεσε περισσότερο από όλες τις προηγούμενες , λόγω της πολεμικής - after judgment day - mad max - fallout ατμόσφαιρας !

Μολις μιλησα με κοσμοπολις και μου ειπαν οτι ο ηχος ειναι μονο ψηφιακος και οχι η εικονα:hmmmm2:........παιζει κατι τετοιο?

Μολις μιλησα με κοσμοπολις και μου ειπαν οτι ο ηχος ειναι μονο ψηφιακος και οχι η εικονα:hmmmm2:........παιζει κατι τετοιο?

Οχι. Η αιθουσα 9 προβαλλει ψηφιακα και ειναι εμφανες! :p