Τελικά αυτή η Sony η έχει τις καλύτερες τηλεοράσεις η τα καλύτερα κονε. Πώς γίνετε πάντα όταν συμμετέχει στα test να είναι πρώτη ακόμα δεν το κατάλαβα . Αν είχε και plasma πάλι πρώτη θα ήταν . Βέβαια αυτό είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί συμβαίνει αλλά τέλος πάντων.
Στα υπολοιπα μοντελα αναφερουν στα γρηγορα 2-3 βασικες μετρησεις και καποιες προφανεις επισημανσεις και τελος.
πχ w3000...."H βασικη διαφορα των 2 μοντελων (ενν. με την x3500) εγκεινται στην εκδοση του bravia engine. Mε την εκδοση EX που ενσωματωνει η w3000 προσφερεται το upscaling των σηματων sd στην αναλυση του πανελ. Απουσιαζει ομως η προηγμενη επεξεργασια του συστηματος Pro που επιτυγχανει την αριστη αποδοση της κίνησης και την αριστη χρωματικη συμπεριφορα της x με αποτελεσμα η w να υστερει στα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα με το αδελφο μοντελο. Συνολικα ομως προκειται για μια πολυ καλη τηλ. που δικαιολογει την τιμη της.
1. sony 40x3500 (9.5) 2344
Λέτε??:nounder::chinscratch:
Πρεπει να εισαι νεος στην πιατσα...![]()
Επίσης είναι περίεργο που βάζουν μέσα και την X3500 που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην ελληνική αγορά, αλλα δεν περιλαμβάνουν άλλες που ήδη πουλιούνται.
Οπως π.χ. την Samsung 40F86.
4. philips pfp5532 (9.3) 990
Καλά η Σονυ. εμενα πάντως περισσότερη εντυπωση μου κάνει η philips5532.
Υπάρχει περίπτωση να έχει τόσο καλή εικόνα ή είναι τελείως μούφα αυτός ο βαθμός?
4. philips pfp5532 (9.3) 990
Καλά η Σονυ. εμενα πάντως περισσότερη εντυπωση μου κάνει η philips5532.
Υπάρχει περίπτωση να έχει τόσο καλή εικόνα ή είναι τελείως μούφα αυτός ο βαθμός?
και εμενα αυτη μου εκανε εντυπωση.Την ειδα ομως χθες στα media markt.Ηταν διπλα σε c96 και px70.Απλα καμμια σχεση.Φανερα κατωτερη.
μα τις συγκρινα στο ιδιο (αθλιο) τηλεοπτικο σημα.
Iδιο μετρο συγκρισης λοιπον!
μα τις συγκρινα στο ιδιο (αθλιο) τηλεοπτικο σημα.
Iδιο μετρο συγκρισης λοιπον!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.