costas1965
AVClub Fanatic
Εμένα μου άρεσε η περιγραφή πως ήρθε στον κόσμο η σπαθοσέγα!
Νίκο αφού έκανες την δουλειά που ήθελες μια χαρά όλα.
Νίκο αφού έκανες την δουλειά που ήθελες μια χαρά όλα.
Εδώ σε ένα κομμάτι κπ με μήκος ένα μέτρο ρυθμισα τον οδηγό και το έκοψα στα 9,2 εκατοστά στους ενενήντα πόντους του κπ η κοπή ήταν στα 9,2 στους τελευταίους δέκα 9,1 αυτό ίσως να οφείλεται σε δικό μου λάθος στο τελείωμα της κοπής οι μετρήσεις έγιναν με αυτά που φαίνονται στην πρώτη φωτό στην δεύτερη φαίνεται η διαφορά στα τελευταία δέκα εκατοστά το υπόλοιπο κομμάτι εφάρμοζε τέλεια στον οδηγό.Το δισκοπριονο είναι αγορά από Thevashop στα 99 ευρώ από ότι είδα τώρα το έχουν στα 109Κυριάκο από ακρίβεια; Γιατί αυτό μετράει.. Πχ στο μέτρο πόσο χάνει αν χάνει;
Κώστα για εξήγησε μας, γιατί είναι επικίνδυνο ; τι μπορεί να συμβεί δηλαδή ; παίζουν ρόλο και τα πολλά Nm ;
Παιδες, η κυρια δουλεια του παλμικου κατσαβιδιου ειναι το βιδωμα και του κρουστικου δραπανου το τρυπημα. Οχι οτι αμφοτερα δεν βιδωνουν και δεν τρυπανε, αλλά δευτερευοντως.
Τα Hex τρυπανια μπορουμε να τα χρησιμοποιουμε στο παλμικο -αν δεν υπαρχει κρουστικο- του οποιου παλμικου ομως το τσοκ δεν ειναι ακριβειας για σωστες διατρησεις σε μεταλλο/πλακακι κλπ, αλλα ουτε εχει εμπροσθια κρουση το παλμικο για τρυπημα σε μπετον η ακομα σε τοιχοποιια καμμια φορα. Η περιστροφικη κρουση του παλμικου αμφιβαλλω οτι προσθετει κατι στην διατρηση καθως η ευκολια διατρησης που ισως παρατηρειται, οφειλεται αποκλειστικα στις περισσοτερες στροφες του παλμικου απο ενα κρουστικο δραπανο.
Για την χαρα ομως Αγγελε, ανετα μπορει να αγορασει κανεις τα HEX CYL-9 για δοκιμες με το παλμικο, δεν το συζηταμε..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.