μου χρειαζεται και μενα μια τετοια αλλα τα 50 μου φαινονται βαρια...δεν μπορω ακομη να τα δικαιολογησω στον εαυτο μου.
Eχει σημασια ποσο συχνα την χρειαζεσαι για να την "δικαιολογησεις" την αγορα..!!!
Εξαλλου μια φορα θα την κανεις...
μου χρειαζεται και μενα μια τετοια αλλα τα 50 μου φαινονται βαρια...δεν μπορω ακομη να τα δικαιολογησω στον εαυτο μου.
Eχει σημασια ποσο συχνα την χρειαζεσαι για να την "δικαιολογησεις" την αγορα..!!!
Εξαλλου μια φορα θα την κανεις...
Δεν νομιζω, μεσω facebook γινεται η δουλεια.Νεκ το site του Νικόλα δεν δουλεύει έχει κάποιο άλλο ??
ναι...αλλα δεν τελειωνουν οι αγορες απο αυτα που δουλευω πιο συχνα...
Πολύ σωστά τα λες και εγώ με το ίδιο κόλπο με το δισκοπριονο της Parkside δεν έχω καταφέρει να φτιάξω ένα σωστό τετράγωνο. Πάντα το τελευταίο γώνιασμα είναι λάθος.ενας τροπος τσεκαρισματος που ειχα δει το γιουτουμπ, αν θυμαμαι καλα ηταν ο εξης:
γερνεις τον δισκο στις 45 μοιρες και κοβεις 4 τεμαχια περιπου 10-15 ποντους απο ενα καδρονι
και φτιαχνεις με αυτα ενα παραλληλογραμμο προσαρμοζοντας διαδοχικα το καθε κομματι μετα το αλλο.
αν η τελευταια γωνια ειναι σωστη και το τελευταιο κομματι πεφτει ακριβως καθετα στο πρωτο, τοτε ολα καλα.
με το τροπο αυτο το οποιο σφαλμα κοπης θα τριπλασιαστει και θα φανει στο ματι.
αν χανει 2 μοιρες σε καθε κοψιμο για παραδειγμα, θα σου βγαλει 6 μοιρες στο τελος!
αν τελικα η τελευταια γωνια σε ικανοποιει, τοτε το σφαλμα ειναι ασημαντο.
παντως το συγκεκριμενο οργανο το δικο μου το τσεκαρα με μια μεγαλη γωνια του λιντλ και μου εδειχνε 89.9 μοιρες οποτε θεωρω οτι ειναι μια χαρα
και ειχε και δυνατο μαγνητη!
ισως να ετυχε να πεσω σε καλο κομματι
παντως καθε φορα πριν την χρηση το μηδενιζω και περιμενω λιγα δευτερολεπτα να δω αν οντως μηδενιστηκε
Δημήτρη καλοδουλευτο το εργαλείο!
Το soft start εφόσον σε αντέχει η ασφάλεια είναι μικρης σημασίας.
Πόσο κόστισε?
Το ανεφερε εδω Γιωργο,εαν ειναι 100% το ιδιο,.....βαρυ το "μαλλι"...
Edit: αυτο ακριβως ειναι...αλλα δεν βλεπω διαφορα των 2....
https://www.ebay.co.uk/p/28022976093
.....Δεν εισαι ευχαριστημενος απο την βαση της γουλφ για τον τροχο;
Σκεφτομουν να την παρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.