mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Τέλεια... εγώ τόσο καιρό την λιμάρω μέχρι να καθαρίσει πριν βάλω το κολλητήρι στην μπρίζα. Πρέπει να ξαναδώ κάνα βιντεο για αρχάριους.Τις μύτες ΔΕΝ τις τρίβουμε και γενικώς προσέχουμε να μην γρατζουνιστούν.
Τις επικασσιτερώνουμε απλά λιώνοντας πάνω καλάι όσο είναι ζεστές.
Αυτά για τις ΚΑΛΕΣ μύτες.
ΔΕΝ ισχύουν για τη μύτη που αναφέρεις γιατί είναι χάλια ποιότητας. Αυτή τρίψτη ή, ακόμα καλύτερα, πέτα τη. Θα γλιτώσεις μπόλικες εργατοώρες και πονοκεφάλους.
Οχι βρε Δημητρη, οταν ζεσταθει η μυτη την καθαριζεις προσεκτικα με ενα βρεγμενο (νωπο) σφουγγαρι.Τέλεια... εγώ τόσο καιρό την λιμάρω μέχρι να καθαρίσει πριν βάλω το κολλητήρι στην μπρίζα. Πρέπει να ξαναδώ κάνα βιντεο για αρχάριους.
Ναι, πάω για καινούρια μύτη.Οχι βρε Δημητρη, οταν ζεσταθει η μυτη την καθαριζεις προσεκτικα με ενα βρεγμενο (νωπο) σφουγγαρι.
Kαλημέρα. Μάλλον είναι καλή ιδέα να αντικαταστήσεις τις τωρινές μύτες του Parkside σταθμού κόλλησης με τις παρακάτω (λογικά έχουν ίδιο σπείρωμα):Υποτίθεται πως βάζεις πάστα και καλάι, και επικασσιτερώνεται σα να ήταν ένα καλώδιο.
Όμως σε αυτή τη μύτη το καλάι γλιστράει ή μαζεύεται σε κόμπους και δεν πάει να καλύψει όμορφα όλη την επιφάνεια. Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός. Αλλιώς θα το τρίψω λίγο να αγριέψει όπως θα έκανα με οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια και θα το προσπαθήσω πάλι.
..... Γενικως με τις βιδωτες μυτες υπαρχει ενα θεμα, δεν ξερω εαν ταιριαζουν οι μυτες της Weller καθως ειναι ισως η μοναδικη επωνυμη που χρησιμοποιει τετοιες.....
Μάλλον είναι καλή ιδέα να αντικαταστήσεις τις τωρινές μύτες του Parkside σταθμού κόλλησης με τις παρακάτω (λογικά έχουν ίδιο σπείρωμα).....
....ΔΕΝ ισχύουν για τη μύτη που αναφέρεις γιατί είναι χάλια ποιότητας. Αυτή τρίψτη ή, ακόμα καλύτερα, πέτα τη. Θα γλιτώσεις μπόλικες εργατοώρες και πονοκεφάλους.
Καταρχάς λυπάμαι για την ταλαιπωρία με τις μύτες γιατί εγώ ήμουν που πρότεινα (με επιφύλαξη βέβαια αν ταιριάζουν) τις μύτες της Weller.....
Ο Σόφρων τις πρότεινε πρώτος. Αυτός φταίει![]()
Εγώ δεν το περίμενα ότι θα κόβει τόσο καθαρά τις μελαμίνες. Βασικά τον πήρα για τα πιο σκληρά υλικά συν μια ελπίδα μπας και κόψει πιο καθαρά κάτι μελαμίνες που φτιάχνω. Τελικά κάνει και για αυτή την δουλειά.Αναμενομενη η υπεροχή ενος δισκου με 80 δοντια εναντι ενος με πολυ λιγοτερα.
Αν βαλεις καλαι, μετα που πας να την δουλεψεις δεν λιωνει αυτο να φυγει;
Δεν έχουν θέμα δεν πως ειναι τώρα που τα έβγαλα από την απλωστρα . Είναι όπως τα αγόρασα. Η υφή τους ειναι σαν δέρμα από μπροστά ενώ από πίσω ειναι έτσι . Δεν ξέρω πως ειναι τα άλλα "καλα" γυαλοχαρτα . Τέτοια από άλλη εταιρεία δεν έχω ξαναδεί.Ολα τα καλα υφασματινα γυαλοχαρτα πλενονται (τα λεγομενα" νερου"), το θεμα ειναι πως τα στεγνωνεις για μεινουν ισια,
Ετσι οπως τα εχεις εσυ θα γινουν κυματιστα. Εγω τα παταω με τζαμι και στον ηλιο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.