Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Θα ειμαι με το δαχτυλο στη σκανδαλη... Αχ και εχω και αλλα μετωπα που "πολεμαω"... Χαχαχα :-P

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα Ηλία. :ernaehrung004:
Να σε βλέπουμε πιο συχνά και να γράφεις και πιο συχνά γιατί μας λείπεις.
Εγώ παραγγέλνω κορδέλες της Starrett σε ότι πάχος οδόντωση και μήκος θέλω. Η οδόντωση εξαρτάται και απ´ τη γκάμα της εταιρίας.
Επειδή όπως μου είπε κι ο Κυριάκος υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται, αν θέλετε, μέσα στη βδομάδα, να φτιάξουμε μια παραγγελία συνολική και να τις φτιάξουμε.
Καλημερα Μπαμπη , με ενδιαφέρουν . Όταν κανονιστεί είμαι μέσα .

Δεν θα αναλύσω το GDR 12v-110 EC γιατί πιστεύω ότι το έχουν οι περισσότεροι.
Ένα πράμα μόνο προς τον εαυτό μου:
Τι διάολο περίμενα τόσο καιρό και δεν το έπαιρνα;
Απίστευτο εργαλείο.
Παναλαφρο, γίνεται προέκταση του χεριού, δεν κολλάει πουθενά, έκανε το βιδωμα και το λασκαρισμα βουτυρενια.
Οκ, δεν το δοκίμασα στα μπουλόνια του αυτοκινήτου αλλά στο σπίτι καμία 20αρια βίδες 6αρες ph3 των 10cm και 8 εξάγωνες 13αρες των 8cm τις μπαινοβγαλε σε μασιφ ξυλο για πρωινό.
Η δε μπαταρία των 2ΑΗ παρέμεινε στα 3 λαμπάκια λες και δεν δούλεψε (τα καλά της τεχνολογίας EC).
Είναι από τις αγορές που λέω χαλάλι τα 98 .

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Δεν θα αναλύσω το GDR 12v-110 EC γιατί πιστεύω ότι το έχουν οι περισσότεροι.
Ένα πράμα μόνο προς τον εαυτό μου:
Τι διάολο περίμενα τόσο καιρό και δεν το έπαιρνα;
Απίστευτο εργαλείο.
Παναλαφρο, γίνεται προέκταση του χεριού, δεν κολλάει πουθενά, έκανε το βιδωμα και το λασκαρισμα βουτυρενια.
Οκ, δεν το δοκίμασα στα μπουλόνια του αυτοκινήτου αλλά στο σπίτι καμία 20αρια βίδες 6αρες ph3 των 10cm και 8 εξάγωνες 13αρες των 8cm τις μπαινοβγαλε σε μασιφ ξυλο για πρωινό.
Η δε μπαταρία των 2ΑΗ παρέμεινε στα 3 λαμπάκια λες και δεν δούλεψε (τα καλά της τεχνολογίας EC).
Είναι από τις αγορές που λέω χαλάλι τα 98 .

απο που έγινε η αγορά ?

αυτό το μικρό το τροχουδάκι της Bosch είναι σκέτο διαόλι. Το χρησιμοποίησα σήμερα να κόψω καρφιά από κάτι παλέτες που διέλυσα ,και χοντρά καρφιά τα κόβει άνετα ,
IBh6UCQm.jpg
. Τώρα , τι θα μείνει από τα μέτρια Ξύλα των παλετών μετά το πλάνισμα , θα δούμε!! Πάντως το τροχουδάκι top.

Έχω κόψει εγώ γαλβανιζε σωλήνες και μπετό βέργες 18-20 χιλιοστά για περιφράξεις με δαυτο και το μόνο που είπε ήταν Next battery! Για να πω την αλήθεια μόνο μια φορά μου έκανε κάτι λάδια με τον διακόπτη αλλά μάλλον έτυχε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το είχα κάνα χρόνο και βάλε στην αποθήκη, και δεν είχε τύχη να το χρησιμοποιήσω. Μπράβο στην Bosch, βγάζει που και που και κάτι καλό:flipout::flipout::flipout:

Βαγγέλη Bosch; ;;;;

Άστα Βασίλη, η αμαρτία μου ενώπιόν σας έτσι διαπαντός. Και έχω αρκετά Bosch στην αποθήκη, για καθε ενα κάνω τρεις μετάνοιες τη μέρα και νηστεία κάθε βδομάδα!!

Να δούμε Κυριάκο ποτέ θα βρω χρόνο να περάσω από το πατρικό σου να πάρω τη γωνία, σήριαλ έγινε..

Άστα Βασίλη, η αμαρτία μου ενώπιόν σας έτσι διαπαντός. Και έχω αρκετά Bosch στην αποθήκη, για καθε ενα κάνω τρεις μετάνοιες τη μέρα και νηστεία κάθε βδομάδα!!

Αν τα χρησιμοποιούσες κιόλας, αντί απλά να τα έχεις στην αποθήκη, θα αλλαξοπιστούσες στο λεπτό. :BDGBGDB55:

τα χρησιμοποιώ και τα παραχρησιμοποιώ .Εντάξει δεν είναι άσχημα , αλλά υπερτιμημένα είναι σίγουρα . Ειδικά η μικρή σειρά της Bosch στις 12v μπαταρίες είναι πολύ καλή .Αν και γενικά στις μπαταρίες δεν είναι και στην πρώτη γραμμή , αφού και η τελευταία σειρά procore δεν έχει active balancing ,απαράδεκτο πιστεύω. Εξάλλου δεν νομίζω να έφτιαχνε ποτέ μπαταρίες η Bosch , φασόν τις αγοράζει.
Τώρα για την Bosch γενικά ,παλιά υπήρχε μια φήμη (έτσι ...ακουγόταν δηλ. στα διάφορα ιντερνετικά φόρα ) ότι τα καλά πράσινα από την γραμμή παραγωγής τα βάφτιζε μπλέ , και τα πουλούσε σαν επαγγελματικά . Ή ότι μπλέ και πράσινα βγαίναν από την ίδια γραμμή. Αλλά , εγώ , δεν τα πιστεύω αυτά . Κακοήθειες των ανταγωνιστών.

Πολλά ακούγονται για πολλές μάρκες .. τα Milwaukee με τα ryobi που προέρχονται από το ίδιο εργοστάσιο ,
Για τα dewalt stanley b&d craftsman κτλπ το θέμα είναι να κανείς την δουλειά σου ,να μην αγοράζεις κάθε μήνα καινούργια και να γουστάρεις αυτό που έχεις στο χέρι σου ! Ότι χρωμα και να γουστάρει ο καθένας !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σίγουρα , το κύριο είναι να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά στο θέμα των μπαταριών η Bosch έχει μείνει πίσω ακόμη και με τη σειρά procore. Στο μεγάλο ατού της Bosch όμως είναι η συμβατότητα προς τα πίσω .Είδα και μια συνέντευξη του επικεφαλής του τμήματος μπαταριών της , και ο τύπος ήταν κατηγορηματικός , και στο μέλλον θα υπάρχει πάντα συμβατότητα προς τα πίσω στο θέμα των μπαταριών , εκτός αν αλλάξει τόσο δραματικά η τεχνολογία που να μην μπορεί να γίνει αλλιώς με τη σχεδίαση . Μιλάμε πάντα για το κομμάτι των φορητών εργαλείων , γιατί η αγορά ,δυστυχώς , προς τα εκεί πάει.