chrisssb
Μέλος Σωματείου
Το post του Lexotanil μεταφέρθηκε εδώ: https://avclub.gr/forum/showthread....εία-και-Αναλώσιμα?p=1058191208#post1058191208
Καλημερα Μπαμπη , με ενδιαφέρουν . Όταν κανονιστεί είμαι μέσα .Καλημέρα Ηλία. :ernaehrung004:
Να σε βλέπουμε πιο συχνά και να γράφεις και πιο συχνά γιατί μας λείπεις.
Εγώ παραγγέλνω κορδέλες της Starrett σε ότι πάχος οδόντωση και μήκος θέλω. Η οδόντωση εξαρτάται και απ´ τη γκάμα της εταιρίας.
Επειδή όπως μου είπε κι ο Κυριάκος υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται, αν θέλετε, μέσα στη βδομάδα, να φτιάξουμε μια παραγγελία συνολική και να τις φτιάξουμε.
Δεν θα αναλύσω το GDR 12v-110 EC γιατί πιστεύω ότι το έχουν οι περισσότεροι.
Ένα πράμα μόνο προς τον εαυτό μου:
Τι διάολο περίμενα τόσο καιρό και δεν το έπαιρνα;
Απίστευτο εργαλείο.
Παναλαφρο, γίνεται προέκταση του χεριού, δεν κολλάει πουθενά, έκανε το βιδωμα και το λασκαρισμα βουτυρενια.
Οκ, δεν το δοκίμασα στα μπουλόνια του αυτοκινήτου αλλά στο σπίτι καμία 20αρια βίδες 6αρες ph3 των 10cm και 8 εξάγωνες 13αρες των 8cm τις μπαινοβγαλε σε μασιφ ξυλο για πρωινό.
Η δε μπαταρία των 2ΑΗ παρέμεινε στα 3 λαμπάκια λες και δεν δούλεψε (τα καλά της τεχνολογίας EC).
Είναι από τις αγορές που λέω χαλάλι τα 98 .
Το είχα κάνα χρόνο και βάλε στην αποθήκη, και δεν είχε τύχη να το χρησιμοποιήσω. Μπράβο στην Bosch, βγάζει που και που και κάτι καλό![]()
Βαγγέλη Bosch; ;;;;
Άστα Βασίλη, η αμαρτία μου ενώπιόν σας έτσι διαπαντός. Και έχω αρκετά Bosch στην αποθήκη, για καθε ενα κάνω τρεις μετάνοιες τη μέρα και νηστεία κάθε βδομάδα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.