Ευχαριστούμε Πάνο, άρα σαν VFM ,που ενδιαφέρει και τους περισσότερους ερασιτέχνες , είναι μια χαρά.
Σε σχέση με το skil Παναγιώτη πως πάει από κραδασμούς;
Made in china, δεν ξερω ποση ποιοτητα μπορει να εχει ενα προιον φτιαγμενο εκει. Οσα parkside εχω δουλεψει, δεν εχει σπασει καποιο, τα εχω καψει ομως.Έχω και εγώ αρκετά κοπτικά της Bosch ,μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.Βεβαια δεν είναι παραγωγής Bosch ,φασόν είναι από Κίνα,οπότε τρελλές απαιτήσεις δεν μπορεί να έχεις.Παραγωγοι κοπτικών είναι,έτσι κι αλλιώς, πολλοί λίγοι.
Να πω την αληθεια, συνηθως στο 4 δουλευα το ρουτερ, ακομη και το παλιο parkside δεν το ανεβαζα χηλα σε στροφες. Σημερα ειπα να δωσω ενα κλικ παραπανω στροφες. Το μπιτ ομως αναφερει 35.000 στροφες max, οποτε ημουν εντος περιθωριου λειτουργιας.15αρι κοπτικό. Τα 5/6 του makita με 30.000 στροφές λογικά πρέπει να ήταν πάνω από 24.000 στροφές . Το όριο δηλαδή του κοπτικού...
όντως υπερβολικό . Μεγάλα κοπτικά χαμηλές στροφές , μικρομεσαία κοπτικά σε ψιλές -σχετικά ψιλές στροφές , αλλά Νέκ….. 35Κ στροφές το τάραξες
35.000 λεει μαξ το μπιτ.
Εγω το ειχα στη 5η σκαλα απο 6 σκαλες των μεγιστων 30.000. Γυρω στις 24.000 οπως προανεφερε ο φιλτατος πατριωτης.
Ναι και ευκολία μεγάλη εφεύρεση!Mπραβο Γιαννη, θα σε γλυτωσει απο πολλα αδειασματα της κυριας σκουπας αλλα κυριως θα προστατεψει για πολυ καιρο το φιλτρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.