Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Καλορίζικο και καλοδούλευτο Νικό.

Δυστυχώς συσκευάστηκε το παλιό Κυριάκο, οπότε δεν θα πάρεις τα πολυπόθητα δείγματα... :

Δεν πειράζει , θα μας πεις από την εμπειρία σου.

Ειναι κ@υλα, πως να το κανουμε.!
Κυριακο, ποτε με το καλο?

Βάλτο στα έξοδα, πούλα και το Parkside και θα σου βγει φτηνά...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θα κανουμε συγκριτικη απο μακρυα.

Έχει κι άλλα μου είπε ο Γερμανός!!!

Ανοιξε λιστα γαμου στο Κεντρο Βιδας...!!!

Χαχαχαχαχα
Και στο αμαζον και παντου.
Μονο η γυναικα σου τι θα πει!

Προς τομπαρον με καλυπτει το παρκουσιδε. Τα ρεστα μου θα τα δωσω σε καποιο αλλο εργαλειο.

Ευχαριστώ.

Κυριάκο θα είσαι ο πρώτος που ανοίγει λίστα γάμου σε εργαλειομάγαζο!
Σκέψου το πραγματικά!!!

DSC05164_zpsmcbwp1bc.jpg
[/URL][/IMG]

Η διαφορά είναι παραπάνω απο αισθητή.
Οι Stanley έχουν ομαλότερη κίνηση και πολύ πιο δυνατό κράτημα.
Φαίνεται κι απο τη διαφορά μεγέθους.
Βέβαια και η τιμή δεν έχει καμία σχέση.:operator:

Βάζοντας τους να πιεσουν μια ζυγαριά...θα μπορέσεις να δεις την οποία διάφορα στην πίεση συγκράτησης που έχουν...αν έχουν που πρεπει να έχουν...

Παίδες ειναι μεγάλο λάθος η σύγκριση για οικονομικούς και μονο λόγους . Αν θέλετε δυνατο σφυξιμο πάρτε τους κλασικούς του "μαραγκου" . Αυτού του είδους οι σφιγκτηρες ειναι περισσοτερο για συγκρατηση κομματιων κατα το μοντάρισμα και οι του Lidl ειναι "τιμοι" για αυτη την δουλεια σε τιμη χώμα .

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ. Υπάρχει λόγος που ονομάζονται "quick claps", και είναι να συγκρατείς γρήγορα και εύκολα (με ένα χέρι πχ) κομμάτια κατά το μοντάρισμα. Οι κλασικοί σφιγκτήρες δεν αντικαθίστανται από αυτούς σε καμία περίπτωση.

Πετάγομαι κι εγώ στο κατάστημα να δω μήπως έχει ξεμείνει κανένα σετάκι χεχε...

Η δύναμη σύσφιξης σίγουρα ειναι μετρο σύγκρισης...ιςως βρεθούν οχι και τοσο μεγάλες διάφορες σε σχεση με τους επώνυμους...
Ευχαρίστως να το έκανα εγω το τεστ με την ζυγαριά αλλα δεν εχω επώνυμους και δεν προβλέπετε να παρω...

Χωρίς να το δουλεύω ιδιαίτερα το κλασικό βιδωτήρι μπαταρίας του Lidl έχει αρχίσει να χάνει γρήγορα τη φόρτισή του. Αν το αφήσεις μια εβδομάδα φορτισμένο χωρίς να το δουλέψεις, στο τέλος της τα λαμπάκια είναι κιτρινοκόκκινα, δείγμα ότι έχει χάσει τη δύναμή του.

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Χωρίς να το δουλεύω ιδιαίτερα το κλασικό βιδωτήρι μπαταρίας του Lidl έχει αρχίσει να χάνει γρήγορα τη φόρτισή του. Αν το αφήσεις μια εβδομάδα φορτισμένο χωρίς να το δουλέψεις, στο τέλος της τα λαμπάκια είναι κιτρινοκόκκινα, δείγμα ότι έχει χάσει τη δύναμή του.

Πόσο χρόνο το έχεις και ποιο μοντέλο είναι ?