Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ναι Κυριάκο, το σκέφτηκα. Θα δοκιμάσω σε κλειστό χώρο την σκούπα που έχω και αν δεν... σκέφτομαι για:
http://www.skroutz.gr/s/4403136/Nilfisk-Aero-21-01-PC.html
ή
http://www.skroutz.gr/s/4403149/Nilfisk-Aero-26-21-PC.html

Τι λέτε; Γνώμες;
Εγω μεταξυ αυτων θα σου ελεγα τη δευτερη. Και μαλιστα σχεδον θα την ειχα παρει εγω αλλα το γυρισα σε karcher λογω τοπικου αντιπροσωπου και ευκολιων πληρωμης, θεωρητικα, δευτερα παραλαμβανω. Επιςης δεν εχω ακουσει και κανενα παινεμα για τη karcher ως αντιπροσωπεια. Σαν μηχανηματα παντως ειναι αξιολογα, πως θα μπορουσε αλλωστε.
Τα νιλφισκ ομως ειναι επισης εγγυηση, ειναι ειδικοι σε σκουπες και πλυστικα. Ισως καλυτεροι απο τη karcher.
Παντως γιατι στο δευτερο λινκ, το πρωτο με το δευτερο μαγαζι εχουν τετοια διαφορα στη τιμη??

Εγω μεταξυ αυτων θα σου ελεγα τη δευτερη. Και μαλιστα σχεδον θα την ειχα παρει εγω αλλα το γυρισα σε karcher λογω τοπικου αντιπροσωπου και ευκολιων πληρωμης, θεωρητικα, δευτερα παραλαμβανω. Επιςης δεν εχω ακουσει και κανενα παινεμα για τη karcher ως αντιπροσωπεια. Σαν μηχανηματα παντως ειναι αξιολογα, πως θα μπορουσε αλλωστε.
Τα νιλφισκ ομως ειναι επισης εγγυηση, ειναι ειδικοι σε σκουπες και πλυστικα. Ισως καλυτεροι απο τη karcher.
Παντως γιατι στο δευτερο λινκ, το πρωτο με το δευτερο μαγαζι εχουν τετοια διαφορα στη τιμη??
Αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ταμαμ. Φτιαξε και ενα δικτυο με αναμονες για τις σωληνες, ωστε να τον εχεις σταθερο σε ενα σημειο.

Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να βάλω 2 σωλήνες για 2 εργαλεία. Το θέμα είναι όμως που θα βρω τις σωλήνες αυτές...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοριζικο Νικολα,πολυ χρησιμο.Απο που και ποσο ειπαμε;
Κατευθείαν από Γερμανία. Το κόστος μαζί με μεταφορικά και 2 ανταλλακτικές σακούλες βγήκε στα 157 ευρώ.

Παναγιώτη τι σου έλεγα???
Νίκο μεγάλο μειονέκτημα να μην παίρνει εντολή από το εργαλείο!
Γιατί έτσι?

Εντάξει, είναι ένα μειονέκτημα αλλά όχι και πολύ μεγάλο.. Ειδικά για έναν ερασιτέχνη.

Σωληνες φ40 πλαστικες αποχετευσεως. Στα ακρα ταπες βιδωτες για σφραγισμα. Απλα θα πρεπει πιθανοτατα να γινουν diy μουφες συνδεσεως. Υλικα απο υδραυλικο εμποριο. Σε βοηθαω και γω αν θες, εχω κατασκευσει δικτυα, για αποχετευση ομως.

Σωληνες φ40 πλαστικες αποχετευσεως. Στα ακρα ταπες βιδωτες για σφραγισμα. Απλα θα πρεπει πιθανοτατα να γινουν diy μουφες συνδεσεως. Υλικα απο υδραυλικο εμποριο. Σε βοηθαω και γω αν θες, εχω κατασκευσει δικτυα, για αποχετευση ομως.

Δεν με πειράζει στον διακλαδωτή η εφαρμογή να μην είναι τέλεια (βάζω και λίγη μονωτική στο κάτω κάτω). Το θέμα είναι στα ακροφύσια να κάνω κάτι έτσι ώστε να δέχονται αντάπτορες για ηλεκτρικά εργαλεία!!!

Θα βαλεις στο τερμα συστολες αναλογες με τη διατομη της τερματικης σωληνας που θανμπορουσε να ειναι η της parkside. Η οποια εχει βολικο μεγεθος και ευκολο ανταπτορα εργαλειου. Απλα καινλειτουργικα πραματα.

Θα βαλεις στο τερμα συστολες αναλογες με τη διατομη της τερματικης σωληνας που θανμπορουσε να ειναι η της parkside. Η οποια εχει βολικο μεγεθος και ευκολο ανταπτορα εργαλειου. Απλα καινλειτουργικα πραματα.

Θα τα δούμε απο κοντά αυτά. Μάλλον την πατέντα που λες θα κάνουμε. Αν έχεις κανένα ρολό φέρτο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...

Το πρώτο μαγαζί πρέπει να είναι μούφα. Αναφέρει την σκούπα σαν 1000w ενώ είναι 1250w και οι αρνητικές κριτές για το ίδιο το κατάστημα είναι πάρα πολλές.
Οπότε ανεβαίνει πολύ η τιμή και κοιτάω προς το πρώτο λινκ.

Ακούω προτάσεις γενικά για την αναρρόφηση στο εργαστήριο.

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το πρώτο μαγαζί πρέπει να είναι μούφα. Αναφέρει την σκούπα σαν 1000w ενώ είναι 1250w και οι αρνητικές κριτές για το ίδιο το κατάστημα είναι πάρα πολλές.
Οπότε ανεβαίνει πολύ η τιμή και κοιτάω προς το πρώτο λινκ.

Ακούω προτάσεις γενικά για την αναρρόφηση στο εργαστήριο.

Παναγιώτη για αρχή μία σκούπα πολλαπλών χρήσεων όπως της Karcher είναι ότι πρέπει.
Κάνει τα πάντα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η πρίζα προτίμησε την MV3 premium με inox κάδο και κόστος μόλις 90 ευρώ. Αξιοπιστία και καμία σχέση με Parkside στην ποιότητα.

Αν μετά δεις ότι σε ενδιαφέρει πολύ το πλάνισμα, μπορείς να πάρεις και έναν απορροφητήρα σκόνης.

Παναγιώτη για αρχή μία σκούπα πολλαπλών χρήσεων όπως της Karcher είναι ότι πρέπει.
Κάνει τα πάντα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η πρίζα προτίμησε την MV3 premium με inox κάδο και κόστος μόλις 90 ευρώ. Αξιοπιστία και καμία σχέση με Parkside στην ποιότητα.

Αν μετά δεις ότι σε ενδιαφέρει πολύ το πλάνισμα, μπορείς να πάρεις και έναν απορροφητήρα σκόνης.

Karcher mv5

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Karcher mv5
Δεν βλέπω να έχει πρίζα εργαλείου για αυτόματη εκκίνηση.

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Karcher mv5
Δεν βλέπω να έχει πρίζα εργαλείου για αυτόματη εκκίνηση.

Σου είναι απαραίτητη η πρίζα?
Αν όχι και η mv3 είναι πολύ καλή επιλογή.

Εκτός που είναι πολύ κοντά σε τιμή με αυτήν του lidl (30 ευρώ διαφορά), η σκούπα είναι αιώνες μπροστά.

Μια και εισαστε ολοι με τα σκουποξυλα, ιδου φωτογραφιες απο την προταση της λιντλ σε σκουπα.
Το συστημα εναρξης λειτουργιας απο το εργαλειο ειναι αψογο, και σβυνει με χρονοκαθυστερηση 20 δευτ.
Η ποιοτητα κατασκευης ειναι μετρια και τα υλικα φθηνα. Βεβαια, σε αυτην την τιμη.....
Απο θορυβο θελει ακουστικα, αλλα ποιος δεν βαζει με τα εργαλεια....

20160104_172634.jpg

20160104_174522.jpg

20160104_174621.jpg

20160104_174724.jpg

20160104_174750.jpg

20160104_174828.jpg

20160104_174839.jpg

20160104_174909.jpg

20160104_174935.jpg

20160104_175059.jpg

20160104_175110.jpg

20160104_175650.jpg

20160104_175842.jpg

20160104_180211.jpg

θα προτεινα να αγοραστει απο ερασιτεχνες αφραγκους στο ειδος μου. Οποιος εχει ολιγα φραγκα αξιζει να ψαχτει αλλου.....

την σκουπα παντως την σηκωνεις ευκολα με το ενα χερι αδεια, στα υπ οψιν, το σπιραλ φτανει τα 3 μ μηκος και εχει αξεσουαρ προσαρμογης ευκαμπτο για εργαλεια για αναρροφηση....