Αυτα ειναι!Και να ισχυε αγαπητε τωρα δεν,στο μελλον ισως…
Καλοδουλευτη Νικόλα. . Ωραία παρουσίαση! Εγώ ενδιαφέρομαι για την woodster pt105 και μου είπαν ότι θα μου στείλουν αύριο για καλύτερη τιμή! Για να δούμε. ..
Από εκεί που την πήρες και εσύ Νίκο! Θα τη πάρω μέσω ενδοκοινοτικών συναλλαγών και είπαν ότι μπορεί να ρίξουν και λίγο τη τιμή! Ο κυριος λογος που παω στην pt105 ειναι οτι εχω αρκετά μαδερια που θέλω να πλανισω 25cm φαρδιά! Είναι και λίγο πιο δυνατή από ότι είδα και έχει ποιο σταθερό φραχτη!Ποιος ο λόγος να πάρεις την λίγο μεγαλύτερη Γιάννη?
Μόνο το πλάτος πλανίσματος φαίνεται να διαφέρει και η τιμή αυξάνεται κατακόρυφα.
Επίσης από που σκέφτεσαι να την πάρεις?
Από εκεί που την πήρες και εσύ Νίκο! Θα τη πάρω μέσω ενδοκοινοτικών συναλλαγών και είπαν ότι μπορεί να ρίξουν και λίγο τη τιμή! Ο κυριος λογος που παω στην pt105 ειναι οτι εχω αρκετά μαδερια που θέλω να πλανισω 25cm φαρδιά! Είναι και λίγο πιο δυνατή από ότι είδα και έχει ποιο σταθερό φραχτη!
Πιστεύω θα αξίζει η διαφορά τιμής. . Θα το τονίσω για τη UPS!! Πάντως δεν μου φαίνονται πολύ εξυπηρετικοι, γενικα αργούν να απαντήσουν στα email!!50% πάνω είναι βέβαια αλλά γι αυτήν την χρήση που θες ίσως να αξίζει. Να τους πεις να σου την στείλουν με UPS για να σου έρθει πολυ πιο γρήγορα. Εμένα Δευτέρα έφυγε και ήρθε Σάββατο, εσένα μάλλον Παρασκευή...
Νικο καλοριζικο, πολυχρονο, απροβληματιστο και πολυσκονιστο να ειναι.
Μια ερωτηση για τους κατοχους παλμικων κατσαβιδιων.
Εχει δουλεψει κανεις σας τα bits της wiha και συγκεκριμενα τα MaxxTor? Με ενδιαφερει να ακουσω γνωμη γι αυτα μιας και wera/dewalt/milwaukee x10 εχω δοκιμασει.
Πιστεύω θα αξίζει η διαφορά τιμής. . Θα το τονίσω για τη UPS!! Πάντως δεν μου φαίνονται πολύ εξυπηρετικοι, γενικα αργούν να απαντήσουν στα email!!
Καλορίζικη και καλοδούλευτη η πλάνη σου Νικόλα! Καλές δημιουργικές κατασκευές!
Σήμερα τοποθετήθηκε η βάση Neutechnik στον πάγκο. Απαιτεί το λιγότερο 25mm πάχος πάγκου. Οριακό για τον δικό μου στα 23mm αλλά οι βίδες είναι 20mm. Βράχος η βάση. Στις αρθρώσεις έχει βίδες allen που σφιγγουν πολύ γερά. Οι θέσεις άπειρες. Μπορεί να αλλάξεις το ύψος είτε από την κόκκινη κολωνα είτε από το ασημί στέλεχος. Περιστροφή του εργαλείου πάλι από αυτά τα δύο σημεία και κλίση από τον βραχίονα που πιάνει το δραπανο. Είχε η συσκευασία κάρτες ως βοηθημα με μοίρες. Επειδή οι θέσεις είναι αβαθμιδωτες θέλει δοκιμή για τις σωστές μοίρες. Το δοκιμασα ως κυκλικό τριβειο. Η βάση είναι τόσο σταθερή που σκέφτομαι ήδη να φτιάξω μεγαλύτερο δίσκο για τέτοια χρήση. Τον πάγκο δεν θα τον τρυπησω αλλά θα κάνω την άλλη επιλογή που έχει στις οδηγίες με πρόσθετο κομμάτι στον πάγκο. Να υπενθυμίσω όμως ότι ο κόκκινος σωληνας ξεβαφει, αν και δεν είδα σήμερα να γίνεται χειρότερος.... Είναι φ40 και λογικά κάνει ακόμη και πόδι από το ικεα των 2.5 ... σε γενικές γραμμές είμαι ενθουσιασμενος με τις δυνατότητες της. View attachment 123722
View attachment 123723View attachment 123724View attachment 123725View attachment 123726View attachment 123727View attachment 123728
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.