Για κοίτα που γεμισαμε πηδηχτουλες αλεπυλουδιτσες....
Dewalt λέμε.
Όλα τα άλλα είναι για παιδιά.
Dewalt λέμε.
Όλα τα άλλα είναι για παιδιά.
Παναγιώτη τι πλάτος και το πάχος μαχαίρια παίρνει. Έχω μαχαίρια πλάνης πολυ καλά που δεν ταιριάζουν στο σύνθετο μου και είναι κρίμα να καθονται
Δες και το πάχος του μαχαιριού που ήδη έχεις και μαλον θα σε φτιαξω
Παναγιώτη το έκανες το τεστ που έθεσα ; Και αν ναι τι αποτελέσματα είχες ;
Σορυ φιλαρακι τα είδα στα γρήγορα και δεν πολυκαταλαβα..Ηλία δες μια σελίδα πίσω. Εμένα μου άρεσαν τα αποτελέσματα πάρα πολύ.
Το έβαλα πάλι στη θέση του ρυθμίζοντας το, με τον οδηγό ρύθμισης που δίνουν μαζί, ξεβιδώνοντας τις 8 βίδες οι κοντράρουν.
Ο οδηγός ρύθμισης τι ακριβώς είναι Παναγιώτη;
Σορυ φιλαρακι τα είδα στα γρήγορα και δεν πολυκαταλαβα..
Δηλαδή εχει ακρίβεια ; Τα μετρησες με παχύμετρο ; Εγιναν ίδια σε διαστάσεις ; Πηγες μονο με βαση την διαρρύθμιση του μηχανήματος ;
Τα παχη ειναι τα ίδια και απο τις δυο ακμες (δεξια-αριστερα) του πλανισμενου κομματιού ;
[κοπη λεπτης φετας περιπου 1 μμ με δισκο 20 δοντιων ,πολυ καλα αποτελεσματα.
Ναι με ενδιαφέρει , οταν έχεις όρεξη και μπορείς δωστου μια !Ηλία δεν μπήκα σε τέτοιες λεπτομέρειες αλλά να πω και την μαύρη αλήθεια δεν με πειράζει. Το οπτικό αποτέλεσμα με ικανοποιεί. Δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο που το έχω χρυσοπληρώσει για να έχω τις αντίστοιχες απαιτήσεις. Μπορεί κάποια φορά να το κάνω για χαβαλέ εκτός και αν σε ενδιαφέρει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.