Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Καλοδούλευτο Νίκο,πολύ καλή παρουσίαση,μιά χαρά εργαλεία είναι τά mcculloch καί σέ πιό προσιτές τιμές από τά Husqvarna-Stihl ,o Παπαδόπουλος τά φέρνει καί αυτά μαζί μέ Husqvarna-oregon-samurai κ.τ.λ

Καλοδούλευτο Νίκο,πολύ καλή παρουσίαση,μιά χαρά εργαλεία είναι τά mcculloch καί σέ πιό προσιτές τιμές από τά Husqvarna-Stihl ,o Παπαδόπουλος τά φέρνει καί αυτά μαζί μέ Husqvarna-oregon-samurai κ.τ.λ

Για την χρήση που το θέλω καλό είναι. Αν τα βάλεις κάτω είναι λίγο πιο φτηνά από Husqvarna αλλά δεν είναι στην ίδια ποιοτική κατηγορία, ωστόσο για ερασιτεχνική χρήση είναι πολύ καλά.

Λοιπον ειτε ειμαι γκαντεμο, ειτε ειμαι ασχετη, ειτε θα τα παρει ο διαολος τα dewalt και θα ξεμπερδευω. Βιδωνα τα ραφια και εφυγε απο το παλμικο ο μαγνητης του τσοκ. Εσπασε κιολας. Φωτογραφιες σε λιγο....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

NaqSywk.jpg

Νo good, κριμα. Ελπιζω να το καλυπτει η εγγυηση. Αλλα και παλι θα μεινει ο κοπος, ο χρονος και η αγανακτηση.

Και εχουμε πει με τον Κυριακο να παμε μια κοντρα να βιδωσουμε μια ξυλοβιδα, αυτος με το 18βολτο impact dewalt και εγω με το αντιστοιχο Ryobi.

Mετα απο την εμπειρια σου δηλωνω οτι ακυρωνω την κοντρα γιατι θα στεναχωρηθω πολυ στην περιπτωση που το πατριωτακι μου μεινει το εργαλειο στο χερι. Θα το εχω τυψεις :((

Κριμα για ενα τετοιο εργαλειο.
παρτε parkside που δεν παθενουν τιποτα.

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Άλλο είναι αυτό. Το παλμικό είναι ετούτο, το άλλο ήταν το κρουστικό μπαταρίας...

Ποιο μοντέλο είναι ?

Ο μαγνήτης είναι ψαθυρό υλικό και οι πιθανότητες να σπάσει λόγο κραδασμών πολύ μεγάλος...

Με αυτο ηρθαν και μου περασανε τα καλοριφερ στους τοιχους οι υδραυλικοι. Μου εκανε εντυπωση για το μικρο του μεγεθος που εβγαζε τετοια δουλεια. Ετυχε σε εσενα. Την τριτη φορα παντως θα ξερουμε. Οχι οτι τα dewalt ειναι χαλια, αλλα οτι εισαι σιδεροφαγος :p

Ειλικρινά έχω αρχίσει να αμφιβάλω για τη σωστή χρήση που κάνω στα εργαλεία μετά και απο αυτο. Από την άλλη το συγκεκριμένο όμως και να ήθελα να το πετύχω δε βρίσκω κάποιο τρόπο για να το κάνω.

Οπως και να έχει θα πάω αύριο στον Παυλάτο και ξέρω ότι θα πάρω καινούριο. Αυτό που με διαολίζει είναι ότι έχω κάνει ήδη πήγαινε έλα ένα dewalt και τα έχω πάρει κρανίο.

Ειλικρινά έχω αρχίσει να αμφιβάλω για τη σωστή χρήση που κάνω στα εργαλεία μετά και απο αυτο. Από την άλλη το συγκεκριμένο όμως και να ήθελα να το πετύχω δε βρίσκω κάποιο τρόπο για να το κάνω.

Οπως και να έχει θα πάω αύριο στον Παυλάτο και ξέρω ότι θα πάρω καινούριο. Αυτό που με διαολίζει είναι ότι έχω κάνει ήδη πήγαινε έλα ένα dewalt και τα έχω πάρει κρανίο.

Καί μέ τό δίκιο σου,καί εγώ τό ίδιο θά ένοιωθα,ξέρεις τί λενε ? άν δέν τριτώσει τό κακό :rip:,άρα από εδώ καί πέρα θά πάνε όλα καλά λογικά με τό τρίτο dewalt :a0210:

Τα Bits τα συγκρατεί μέσω του μαγνήτη ?

Κοιτα ανοίγεις/τραβάς το μαύρο τριγύρω που έχει στο τσοκ και ελευθερώνει το bit. Κουμπώνεις bit και το πιάνει.
Απλά όσο είχε μέσα το μαγνήτη και του έβαζες ένα μακρύ μπιτ μέσα έπιανε τη βίδα και δεν έπεφτε. Τώρα πρέπει ακόμα και στα μακρυά bits να βάζω προέκταση μαγνητική

Έχει δίκιο ο Γιάννης.
Οι κραδασμοι του παλμικου δεν είναι ότι καλύτερο για τους μαγνήτες.
Όπως και να έχει πιστεύω πως έτυχε και έτυχε και πάλι σε εσένα.
Τι λάθος να έκανες? Δεν γίνεται και λάθος εκεί, εκτός αν βιδωνες με γωνία στον άξονα της βίδας.

Κοιτα ανοίγεις/τραβάς το μαύρο τριγύρω που έχει στο τσοκ και ελευθερώνει το bit. Κουμπώνεις bit και το πιάνει.
Απλά όσο είχε μέσα το μαγνήτη και του έβαζες ένα μακρύ μπιτ μέσα έπιανε τη βίδα και δεν έπεφτε. Τώρα πρέπει ακόμα και στα μακρυά bits να βάζω προέκταση μαγνητική

Σε μαγνητικά καρυδάκια ο μαγνήτης έχει σπάσει σε όσα έχω χρησιμοποιήσει πάνω από μια φορά. Για να μην σπάει πρέπει το υλικό να μην μαγνήτης αλλά μαγνητισμένος χάλυβας ή σκληρότερο υλικό αλλά σε αυτήν την περίπτωση μάλλον δεν θα κρατάει η μαγνήτιση για πολύ χρόνο.

Για τα Bits πάρε ένα Μαγνητιστή ή βάλε πάνω τους ένα Neodymium magnet από HDD όταν δεν τα χρησιμοποιείς.