Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

To 6453 ειναι το δικο μου κιτρινακι.
Εκτος του σχεδιασμου δεν βλεπω αλλη διαφορα και επιβεβαιωνω πως ειναι εξαιρετικο τριβειο.

Νικο ισως το παιρναμε κανενα 14 ευρω πιο φθηνα.
Αλλα δε ρωτας.....

Διαφέρει στην σύνδεση σκούπας αν δεις και λίγο στα πλαστικά.
Επίσης νομίζω ότι το δικό μου είναι σειράς Perform and protect.

Δεν νομίζω να είχε έξτρα περιθώρια έκπτωσης ο Παυλάτος αλλά και να είχε δεν νομίζω να ήταν τόσο πολύ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βλέπω τη μιλείς άπταιστα την Αγγλιστή !! :flipout:

Ναι τα έχω τα Εγγλέζικα!

Πολύ ωραία παρουσίαση μέ λεπτομέρειες,σέ ευχαριστούμε Νίκο,καί καλοδούλευτο

Και εμένα μ' ενδιαφέρει αν είναι να πέσει κι άλλο η τιμή του. Επίσης εκτός από το τριβείο να χτυπήσουμε και γυαλόχαρτα με ομαδική. Μήπως να το βάλουμε στο κατάλληλο Thread;

Απο 102 στα 91,80 αγορασα το δικο μου. 10 ευρω οχι 14 συγγνωμη για την λαθος ενημερωση.

Ομαδικη για γυαλοχαρτα εγινε προ διμηνου οποτε λιγο δυσκολο να βρεθει ξανα αγοραστικο ενδιαφερον.
Βεβαια δεν χανετε τπτ να το γραψετε στο "Ενδιαφερομαι να αγορασω. εσυ?"

91,80 από πού; Με ΦΠΑ; Ένα κομμάτι ή αγοράστηκαν 2-3 και έκανε καλύτερη τιμή;

Καλοριζικα τα τριβεια σας' οι σκουπες, οι κοφτες και ολα τα υπολοιπα.
Ποσο πιθανο λετε ειναι να πουλησω το gsr 10,8 και να παρω το gsb 10,8 solo, θα βρω υποψηφιο αγοραστη?

Μια φωτό από ένα τζάκετ 1,5 χιλιοστου με την εξαγωνη πενσουλα.
DSC_2586.jpg

Θεωρώ πως είναι πολύ καλό.

Μια φωτό από ένα τζάκετ 1,5 χιλιοστου με την εξαγωνη πενσουλα.
DSC_2586.jpg
Θεωρώ πως είναι πολύ καλό.

Ναι όντως φαίνεται πολύ καλό. Ελπίζω να σφίγγει γερά το απογυμνωμένο καλώδιο μέσα στο ακροχιτώνιο και να μην ''παίζει''

Το πριονακι αυτο ισως βολεψει καποιες μικρο εργασιες.
Εχει ενα αποτομο ξεκινημα (η σκανδαλη δεν εχει ρεοστατη, παρολη την διαδρομη της) που απαιτει πρωτα να το ξεκινας και μετα να το χαμηλωνεις για κοπη. Ειδικα σε κεραμικα θα πετα φλιδες.
Προσφερεται με αξεσουαρ αναρροφησης σκονης και 2 δισκους κοπης ξυλου-πλαστικου 30 - 34 δοντιων, και ενα δισκο για κεραμικα.
Ειναι στιβαρο και με αξιοπρεπή προστασια απο τον δισκο κοπης, ισως λιγο βαρυ; Επισης στους 5000 στρ. το λεπτο ειναι ισως πολυ αργο για κεραμικα; Το να πιασεις την εγκοπη για μπλοκαρισμα του δισκου για αλλαγη ειναι λιγο μπελας, και θα χρειαστει καπου να συμπιεσεις το ελατηριο της προστατευτικης ασπιδας για να δουλεψεις με τα δυο χερια.
Νομιζω οτι ειναι ενα τιμιο εργαλειο. Ας το συγκρινει καποιος πιο εμπειρος με τα μπος η αλλα ντρεμελ, παρακαλω.

20160512_101711.jpg

20160512_102218.jpg

20160512_102238.jpg

20160512_102537.jpg

20160512_102809.jpg

20160512_103357.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΣΕΓΑ PTS 500 A1

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δειτε και ΕΔΩ

ισως λιγο ακριβο στα 60 ευρω. Απολυτο κερδος εαν το ειχε 40 ευρω...

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Το πριονακι αυτο ισως βολεψει καποιες μικρο εργασιες.

Δυό χρόνια στο κουτί του το είχα το μικρό... Αχρησιμοποίητο.
Τώρα είμαι ερωτευμένος μαζί του. :worshippy: Ειδικά όταν χρειάστηκε να καθαρίςω την παλιά καλαμωτή και να κάνω κόψε-ράψε στο καφασωτό της πέργκολας πατώντας σαν ακροβάτης το ένα πόδι στο ένα δοκάρι και το άλλο στο άλλο.
Πανάλαφρο και κάργα μανιτζέβελο, σκέφτομαι γί αυτές τις δουλειές την επόμενη εναλλακτική που είχα, το μεγάλο το Makita, και λέω ο Θεός με φώτησε και το πήρα τότε.
Καλοδούλευτο!

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Δυό χρόνια στο κουτί του το είχα το μικρό... Αχρησιμοποίητο.
Τώρα είμαι ερωτευμένος μαζί του. :worshippy: Ειδικά όταν χρειάστηκε να καθαρίςω την παλιά καλαμωτή και να κάνω κόψε-ράψε στο καφασωτό της πέργκολας πατώντας σαν ακροβάτης το ένα πόδι στο ένα δοκάρι και το άλλο στο άλλο.
Πανάλαφρο και κάργα μανιτζέβελο, σκέφτομαι γί αυτές τις δουλειές την επόμενη εναλλακτική που είχα, το μεγάλο το Makita, και λέω ο Θεός με φώτησε και το πήρα τότε.
Καλοδούλευτο!
Φαντασου να ηταν και μπαταριας...