Ωραία παρουσίαση Δημήτρη να είσαι καλά.
Οσο γιά τά CYL-5 αγνοούσα την ύπαρξη εξογκωμάτων, πρέπει να κάνουν καλή δουλειά όπως ανέφερες και να μην γλυστράει το τσοκ όταν ζοριστούν κάπου.
η επόμενή μου αγορά, αλήθεια πόσο κοστίζουν ;
Εύστοχες για μια ακόμη φορά οι παρατηρήσεις σου Μιχάλη, ενημερωμένος πλήρως !!
Καλοδούλευτα Δημήτρη, γιατί όμως τόσα πολλά τρυπάνια?
Ευχαριστώ Κώστα,τά τρυπάνια ποτέ δέν είναι πολλά λόγο φθοράς,άς όψεται η δουλειά βλέπεις.
Για αυτό ρωτάω, εμείς σιγά σιγά καταργήσαμε τις τρύπες κ κάνουμε ηλεκτρονική (σοναρ) βυθομετρηση / παχυμέτρηση καθώς κ θερμομετρηση. Μην τυχόν σε βοηθήσω σε κάτι.
ζήλεψε τον Χιώτη, όλο παραλαβές...![]()
Γίνεται νά πάς στό κέντρο βίδας καί νά φύγεις μέ άδεια χέρια,όχι πές μου γίνεται ?:ernaehrung004:
Εχοντας τρία σέτ από τρυπάνια τά silver percussion γιά μπετόν-τούβλο,τά νεοαποκτηθέντα CYL-5 γιά μπετόν,τούβλο,γρανίτη,πέτρα,καί τά CYL-9 multiconstruction γιά μπετόν,τοιχοποιία,τούβλα,κεραμικά και πλακίδια, ξύλο,συνθετικά υλικά,μεταλλικά ελάσματα,αλουμίνιο.
Σέ ένα τέστ πού έκανα σέ μπετόν μέ κρούση τά CYL-5 μέ τά silver percussion είδα ότι η το CYL-5 ανοιγε καλύτερα πιό ομαλά καί ελαφρός γρηγορότερα από τα silver percussion.Επιπροσθέτος στό στέλεχος τό CYL-5 εχει τρία εξογκώματα γιά νά σφίγγει καλά στό τσόκ καί νά μειώνει κατά πολύ τήν τυχόν περιστροφή του μέσα στό τσόκ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα μινι συγκριτικο της κλασσικης cobra knipex και της γκαζοταναλιας σωληνων σιφωνιου της ιδιας εταιριας.
windows screenshot
Η τσιμπιδα σιφωνιου δεν κλεινει εντελος, δεν χρειαζεται αλλωστε λογω της χρησης της.
Επισης κατι αξιοπροσεκτο ειναι πως ενω στη cobra, οι λαβες εχουν παντα αποσταση μεταξυ τους, στη τσιμπιδα σιφωνιου οταν ανοιγουμε τις σιαγωνες οι λαβες ακουμπανε μεταξυ τους.
Στη cobra η μή προσεγγιση αυτων χαρακτηριζεται ως πλεονεκτημα απο την εταιρια. Στη γκαζοταναλια σιφωνιου αυτο ελπιζω να μην ειναι ατελεια σχεδιασμου αλλα να υποχωρηση για καλυτερη γεωμετρια των σιαγωνων.
Για λογους εργονομιας και καλυτερης προσβασης στους στενους χωρους που θα κληθει να δουλεψει γινεται.
Δεν μου ειπες τελικα τα ειχε τα κοκκινα πλαστικα προστατευτικα καλυπτρα στις σιαγωνες αυτη?
Να γράψω λίγα λόγια για το παγκοπρίονο DeWalt DW745.
Κόβεις και ξέρεις πως ότι έχεις ρυθμίσει αυτό παίρνεις. Η ευθεία είναι ευθεία με μηδέν ψεγάδια.
Θέλεις να αφαιρέσεις 1mm; 1mm θα αφαιρέσεις με απόλυτη ακρίβεια.
Κάθε φορά που κόβω το ευχαριστιέμαι. Παιδιά ότι και να πω είναι λίγο.
Για μένα μια πάρα πολύ καλή αγορά. 5 αστέρια. Δεν έχω αλλάξει ακόμα τον δίσκο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.