Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Μπράβο σας, Σωτήρη και στον "καρχαριάκια" για το τεστ και την παρουσίαση.

Αν η ροπή του κρουστικου επαρκεί για την εφαρμογή ενόειται πως θα είναι πολύ πιο γρήγορο, αφού την ροπή του την έχει μετρημενη σε 300 400 στροφές ανάλογα το μοντέλο. Αντίθετα το παλμικο η ροπή αναφέρεται από την στιγμή που θα αρχίσει η λειτουργία της (κρουσης) που ουσιαστικά έχει ελάχιστες στροφές ανά λεπτό.

https://youtu.be/MkYw02oZs70

πήγα και έκανα το χτεσινό τεστ με το παλμικό του λιντλ στο ίδιο ξύλο με την ίδια βίδα, παρατηρήσεις...το ίδιο πράγμα με το dewalt και μάλιστα η κρούση στο lidl μπαίνει πιο αργά (έχοντας χώσει το 1/3 της βίδας μέσα) από το dewalt.
το δραπανοκατσάβιδο του lidl δεν μπόρεσε να την βιδώσει περισσότερο από την μέση της βίδας.

Σχολιάζοντας την παραδοχή στο τέλος του video: Τα έχει πει ο Κυριάκος σχετικά με τα dewalt, τα έχω πει και εγώ σε διάφορα ποσταρίσματα μου... -bye- (... και ας μην έχω στην κατοχή μου dewalt τόσο τελευταίας τεχνολογίας brushless μοντέλα με 4Ah ή 5Αh μπαταρίες.) :p

Παιδιά πολύ ωραία τα video σας! Μπορεί μια εικόνα να είναι 1000 λέξεις, αλλά ένα βίντεο είναι 1.000.000

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πολύ ωραία τα video παιδιά! (λιγο το κούνημα της κάμερας να περιοριστεί μόνο)

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Όσοι έχουν makita παρόμοια να έρθουν στο σπίτι του Σωτήρη να τους τραβήξω και αυτους😋😋😋

Δεν νομίζω οτι θα το προλάβεις το Makita. Μέχρι να πατήσεις το ΟΝ τελείωσε... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Δεν νομίζω οτι θα το προλάβεις το Makita. Μέχρι να πατήσεις το ΟΝ τελείωσε... -bye-

Mακιτα? χο χο χο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Eιδα οτι το ryobi για ερασιτεχνικο εργαλειο τα παει καλυτερα απο μια χαρα.

4 τρυπες εκανε ο ανθρωπος με 18V. Αυτα τα εργαλεια βγαζουν 60+ τετοιες. Τι συμπερασμα να βγαλεις?
Και με το μακιτα τι σχεση εχει? Τις εβγαλε γρηγοροτερα? Γιατι δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που λεγε ο τυπος.
Αλλα το μακιτα αυτο πρεπει να το ειχε ο Οδυσεας στην Τροια. Με αυτο εφτιαξε τον δουρειο ιππο. Πρεπει να ειναι το πρωτο που εβγαλε γιατι δεν μπορω να το εντοπισω πουθενα σαν μοντελο.

Re: Απάντηση: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Και παλι καλοριζικα Σωτηρη, θαυμασια εργαλεια!! Και τα βιντεακια παρα πολυ απολαυστικα!!!

Εχω την εντυπωση οτι δυο δραπανοκατσαβιδα, το ενα brushless και το αλλο brushed, με ιδια ονομαστικη ροπη, το brushless για καποιο λογο αποδιδει πολυ καλυτερα.
Στο τεστακι που εκανες, ειδες με τι ευκολια το impact βιδωσε τη βιδα, ενω το αλλο, αν και γρηγοροτερο, θα μπορουσε να σου τραυματισει τον καρπο σε περιπτωση απροσεξιας.