Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Υπερ βαρέως τύπου φαίνεται Παναγιώτη.
Δοκίμασε και λίγο την λειτουργία και πες μας 2 κουβέντες!

Εργαλειάρα φαίνεται... :SFGSFGSF:
Με κολάζεις όμως τώρα, μου μπαίνουν ιδέες. :chinscratch:
Μάλλον έκανα λάθος που σου ζήτησα αναλυτικές εντυπώσεις... :flipout:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.

Ωραία παρουσίαση. αν και δεν ασχολούμαι με κολωνάτα, όντως φαίνεται καλό εργαλείο. Εσύ θα το δεις στην πράξη.

Εύχομαι οι εντυπώσεις που θα αποκομήσεις όταν το δουλέψεις να είναι καλύτερες από τις αναμενόμενες.

Υπερ βαρέως τύπου φαίνεται Παναγιώτη.
Δοκίμασε και λίγο την λειτουργία και πες μας 2 κουβέντες!

Όσο το δουλεύω τόσο το ευχαριστιέμαι περισσότερο. Ειδικά ο θόρυβος του είναι μηδαμινός.

Ωραίο εργαλείο.
Καλοδουλευτο.
Αν είχες λίγο παραπάνω χώρο ίσως άξιζε να πάρεις το δαπέδου με 30 ευρώ παραπάνω.

Θέμα χώρου αλλά το πήρα και αρκετά φτηνότερο... Σαφώς πολύ καλύτερο από αυτό που κάνει 30 παραπάνω... την κολόνα πληρώνεις συν τα 2 χρόνια εγγύηση έναντι του ενός του δαπέδου.

Παναγιώτη super!

Ευχαριστώ για τη σύσταση Κώστα. :a0210:

Εργαλειάρα φαίνεται... :SFGSFGSF:
Με κολάζεις όμως τώρα, μου μπαίνουν ιδέες. :chinscratch:
Μάλλον έκανα λάθος που σου ζήτησα αναλυτικές εντυπώσεις... :flipout:

Σε έτρωγε ο ποφτός σου... :flipout::flipout::flipout::flipout:

Έλα να το δείς από κοντά...Θα πάθεις.

καλορίζικο Παναγιώτη .
Πραγματικά ένα κολωνάτο δράπανο είναι από τις καλύτερες αγορές και must για ένα εργαστήριο. Δεν πιάνει χώρο , και μπορείς να κάνεις πολλές δουλειές , γρήγορα , καθαρά και με ασφάλεια .

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

καλορίζικο Παναγιώτη .
Πραγματικά ένα κολωνάτο δράπανο είναι από τις καλύτερες αγορές και must για ένα εργαστήριο. Δεν πιάνει χώρο , και μπορείς να κάνεις πολλές δουλειές , γρήγορα , καθαρά και με ασφάλεια .

Ευχαριστώ Βαγγέλη.

Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Πολυ ωραία παρουσίαση Παναγιώτη και εργαλειο τεφαρικι
Καλές δουλειές !

Sent from my iPad using Tapatalk

Kαλουδούλευτο Παναγιώτη,καί ευχαριστούμε γιά τήν αναλυτική παρουσίαση :a0210:

Πολυ ωραία παρουσίαση Παναγιώτη και εργαλειο τεφαρικι
Καλές δουλειές !

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλορίζικο μαστρο Παναγιώτη!Είμαι σίγουρος πως στα χέρια σου θα κάνει ομορφιές!

Kαλουδούλευτο Παναγιώτη,καί ευχαριστούμε γιά τήν αναλυτική παρουσίαση :a0210:

Ωραιο εργαλειο παναγιωτη και ωραια παρουσιαση οπως παντα!!

Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι.συνάδελφοι. Ποτέ δεν είναι αργά.

Παρουσίαση ράγας οδηγού Bosch FSN 1100 μαζί μέ τούς ειδικούς σφιγκτήρες

Η ράγα έχει απο κάτω και στήν άκρη κοπής ειδικό λάστιχο αντιολισθητικό,και έχει ειδικό αυλάκι πού μπαίνουν οι σφιγκτήρες
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ στά εύκολα μέ μικρό κομμάτι κοπής OSB,καί στά πιό δύσκολα μέ λεπτό κομμάτι μελαμίνης.
Στό άσπρο κομμάτι μελαμίνης πού ήταν μικρό σέ πλάτος γιά κοπή έβαλα και δυό παλιά κομμάτια μελαμίνη παραδίπλα ένα καφέ και ένα άσπρο στήν φωτό,απλά γιά νά πατήσει καλά η ράγα επάνω γιατί τό πρός κοπή κομμάτι τού πλάτους 11,6 cm η ράγα δέν πάταγε όλη επάνω.

Το θέμα είναι ότι μέ αυτήν τήν ράγα μπορώ νά κοψω κομάτι 1,4 cm απο ένα συνολικό πλάτος 11,6 cm καί μήκος 80 cm καί μέ ακρίβεια χιλιοστού στά 80 cm μήκος δέν έφυγε χιλιοστό,πράγμα πού μέ τίς ράγες ιδιοκατασκευής είναι αδύνατον σέ τόσο μικρό πλάτος ξύλου,επειδή πιάνουν οι σφιγκτήρες από κάτω και δέν ενοχλούν τό πέρασμα τού μικρού δισκοπρίονου μπαταρίας 10,8 volt πού έχω.Και επίσης οι οδηγοί ιδιοκατασκευής πρέπει να έχω τον νου μου μήν μου φύγει δεξιά τό δισκοπρίονο,ενώ μέ τήν ράγα ρολάρει στήν εγκοπή τό δισκοπρίονο καί πάει μέ τόν "αυτόματο πιλότο" σκέτη διασκέδαση δηλαδή η κοπή.
Στήν τελευταία φωτό φαίνονται και οι δύο ράγες ιδιοκατασκευής πού είχα φτιάξει σέ δύο διαφορετικές διαστάσεις.

Συμπέρασμα γιά μένα καί γιά τό αποτέλεσμα,τα αξίζει τά λεφτά της μέχρι τελευταίο ευρώ.

raga10.jpg

raga110.jpg

raga210.jpg

raga310.jpg

raga410.jpg

raga510.jpg

raga610.jpg

raga9913.jpg

raga710.jpg

raga810.jpg

raga910.jpg

raga9910.jpg

raga9912.jpg

raga9911.jpg

Δημητρη, αριστη αγορα μπραβο!!
Εκτος απο το δισκοπριονακι, η ραγα γραφει εαν δεχεται και την 10βολτη σεγα της bosch?

Δημητρη, αριστη αγορα μπραβο!!
Εκτος απο το δισκοπριονακι, η ραγα γραφει εαν δεχεται και την 10βολτη σεγα της bosch?

Eυχαριστώ Μιχάλη
Δέν γράφει αναλυτικά επάνω τί εργαλεία παίρνει,είδα μιά πατούρα γιά σέγες που κάνει γιά 18 volt σειρές,αλλα γιά 10,8 volt δέν γνωρίζω.

Δημήτρη καλές & ευθείες κοπές σου εύχομαι.

Υπενθύμιση. Βάζοντας χαρτοταινία στην γραμμή των υπό κοπή κομματιών, τόσο στην μελαμίνη όσο & στην σημύδα, γλυτώνεις τα περισσότερα "ξεφτίσματα".

Eυχαριστώ Κώστα,τό γνωρίζω αυτό γιά τήν χαρτοταινία,από τήν κάτω πλευρά πάντος είναι ολοκάθαρη η κοπή στήν μελαμίνη.

Δημήτρη ...εκτός θέματος.
Την προέκταση του "πεζοδρομίου" έπρεπε να την κάνεις πιο αριστερά ή πιο δεξιά από την πόρτα γιατί τώρα πατάς τα πριονίδια και τα πας μέσα.-bye-