Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Σε εβαλα στην πριζα και δεν κρατηθηκες...;:music-smiley-004:

Ξερεις πιο ειναι το περιεργο...οτι στο site της bosch τα βλεπει σαν CYL-5 με τον ανωθεν κωδικο 2608588164 και οχι σαν Blue Granite..
https://www.bosch-professional.com/gr/el/%CF%83%CE%B5%CF%84-%CF%84%CF%81%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD-cyl-5-2593298-ocs-ac/#sku-2608588164

Αναμενουμε εντυπωσεις...θα ηθελα το σετακι αυτο....

Oποιος μπορει και εχει ορεξη ας διαβασει αυτον τον οδηγο για τρυπηματα..θαρρω πως ειναι πολυ χρησιμος...
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=...NG_GR-el.pdf&usg=AOvVaw28t-r4XG_RX5wt2RaSO-rj

Θα ήθελα Μιχάλη μια τέτοια συλλογή τρυπανιών. δεν κοστίζουν και πολύ.
Θα περιμένουμε το τεστ σου, και σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων.-bye-

Σε λιγες μερες θα εχουμε κοντα μας αλλα δυο ειδη τρυπανιων να τα δοκιμασουμε :)

Μολις παρηγγειλα τα blue granite Βosch, το μικρο σετακι https://www.xristoueshop.gr/eksarth...ue-granite-3tem-f5-6-8x50x100-2608588164.html

και ενα τρυπανι για πλακακια 4μμ της Bosch CYL9 ceramic
213608587164-o1_2.jpg

Καλή πρόταση! Τον έχω και δίπλα, θα περάσω μια βόλτα φαίνεται άμεσα (περιμένω κι εγώ τις εντυπώσεις σου Χιώτη!)

Μεχρι να ερθουν τα τρυπανια, θα ψαξω να βρω κανενα γρανιτοπλακακι η καποιο πλακακι σκληρο δαπεδου. Να υπαρξει και λιγο ζορι, oχι μονο β'διαλογης πλακακια :))

Το καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις σε γρανίτη 3 η 4 εκατοστών για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα..Εκεί να δεις ζόρι....

Το καβαλέτο εξυπηρετεί, η σπαθοσέγα με τις μακριές λάμες τα σπάει (τα κόβει).
Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά.

ωραιος
σε τετοιο ξυλο, η λαμα ανεβασε θερμοκρασια?

Δεν την έπιασα να πω την αλήθεια την λάμα αλλά τα ξύλα είναι φρέσκα - μούσκεμα.

Θα το δοκιμάσω & με το να κόψω φέτες Νεκ.

Έκοψες καθόλου ξερά ξύλα; Να δούμε τι ψάρια πιάνει σε σχέση με ένα αλυσσοπρίονο.
Αυτό το συγκεκριμένο ξύλο, και στην κατάσταση που είναι, κόβεται σαν βούτυρο.

Έκοψες καθόλου ξερά ξύλα; Να δούμε τι ψάρια πιάνει σε σχέση με ένα αλυσσοπρίονο.
Αυτό το συγκεκριμένο ξύλο, και στην κατάσταση που είναι, κόβεται σαν βούτυρο.

Κι αν σου πω ότι περισσότερο δυσκολεύει την σπαθοσέγα το μουσκεμενο ξύλο παρά το ξερό !

Θα κόψω αύριο με το ηλεκτρικό της Bosch τα ίδια ξύλα. Ξερά δεν έχω πολλά. Κάνα δύο κούτσουρα μου έχουν μείνει.

Όχι η σπαθοσέγα δεν αντικαθιστά το αλυσοπριονο, μην τρελαθούμε.
Όμως για να κόψεις γρήγορα, καθαρά κ ΑΘΌΡΥΒΑ μες στο μεσημέρι, χωρίς να γεμίσεις τον κόσμο πριονίδι είναι μια χαρά.

Απάντηση: Re: Test Drive Εργαλείων & αναλώσιμων

Στρατηγέ και εγώ νομίζω πως τα χλωρά κόβονται πολύ πιο δύσκολα,κολλάει η λάμα.Παθών..

Νικόλα παίζει ρόλο και για τι ξύλο μιλάμε;
Κάποια ξύλα αν ξεραθούν γίνονται πέτρα. Ο χλωρός ετκάλυπτος, σ´αυτά τα πάχη, κόβεται πολύ εύκολα και με το χέρι.

Η ελια, παντως, πολυ ξερη ειμαι εντυπωσιακα σκληρη. Εχω δει αλυσοπριονα να βγαζουν σπιθες, σαν τροχος...

Το βίωσα πρόσφατα με ρίζα 40 ετών.Μετά απο μια ψευτοφέτα που έβγαλα η oregon αλυσίδα έφυγε για τρόχισμα.
Μήπως είχε χώμα ή πετραδάκια; μόνο έτσι τρώγεται η αλυσίδα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk