Υ.Γ. Αλήθεια nikfor παπουτσάκια πήρες???
Αν και έκανα αίτηση για την προσφορά, νομίζω δεν με πιάνει γιατί αυτοί όταν λένε για προϊόντα 495 και άνω, έννουν την αξια πριν το ΦΠΑ. Για εσάς που πήρατε (ή θα ... πάρετε) το μεγάλο, ισχύει)
Στην Bosch πάντως έφαγα πόρτα. Μου έστειλαν mail πως απορρίφθηκε η αίτηση για το μικρό δωράκι επειδή ήμουν λίγο κάτω από την αξία που είχαν βάλει ως όριο.
Στη DeWALT ... θα δούμε.
Θα σας ενημερώσω όπως και αν έχει.
Στην προσφορά 125+ΦΠΑ δεν ανήκεις με το Gex-18v..;Πόσο το πήρες τελική τιμή.. ;Στην Bosch πάντως έφαγα πόρτα. Μου έστειλαν mail πως απορρίφθηκε η αίτηση για το μικρό δωράκι επειδή ήμουν λίγο κάτω από την αξία που είχαν βάλει ως όριο.
Καλοδούλευτο Θεόδωρε.Έκανα κάμποσες κοπές στο στο 7485 χτές το βράδυ.
Δεν είχα αγγίξει ξανά παγκοπρίονο/δισκοπρίονο και στην 20η μου κοπή κατάφερα να κόψω σε ένα 1,20μχ1,10μ 18άρι Κ/Π σημύδα 3 εκατοστά λωρίδα και είχα απόκλιση 0,3 του χιλιοστού στο 1 μέτρο! Μετρημένο με το ηλεκτρονικό χιλιοστόμετρο του λίντλ
Για εμένα είναι άριστο αποτέλεσμα.
Έφαγα στην αρχή 1 ώρα να το καλιμπράρω, βάζω το φράχτη να δείχνει 3εκατοστά και κόβω.
Και με το τεράστιο κομμάτι ήταν πολύ δύσκολο να το κρατάω ευθυγραμμισμένο μιας και δεν είχα να ακουμπήσω ούτε απο μπροστά ούτε απο πίσω.
Έχω αγοράσει ήδη τα ξύλα χοντροκομμένα για τον παρακάτω πάγκο και σιγά σιγά θα τον χτίσω.
Απαραίτητα τα ακουστικά και πολύ καλή σκούπα ειδάλλως χρειάζεται μάσκα και γυαλιά (που σφραγίζουν).
Να προσθέσω ότι ο εργοστασιακός δίσκος μου φαίνεται πολύ καλός (χωρίς να έχω άλλη εμπειρία). Και δεν ξεφτίζει το Κ/Π και κόβει πολύ γρήγορα σαν βούτυρο.
Στην προσφορά 125+ΦΠΑ δεν ανήκεις με το Gex-18v..;Πόσο το πήρες τελική τιμή.. ;
Στο λέω γιατί με την σπαθοσεγα στα 156 το πήρα...Από 155 και άνω έπρεπε να είσαι...
Ήρθε κανονικά email ότι το δικαιουμαι και μέσα σε 10 μέρες ήρθε...
Καλοδούλευτο Θεόδωρε.
Μου κάνει εντύπωση ότι χρειάστηκε καλιμπράρισμα, συνήθως από το εργοστάσιο είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Ο πάγκος που έβαλες στο μάτι είναι "όλα τα λεφτά" εφόσον διαθέτεις τον απαραίτητο χώρο.
Κάνε παρουσίαση όταν ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις να παίρνουμε μάτι κι εμείς.
Εσυ γιατι να παρεις μάτι????Καλοδούλευτο Θεόδωρε.
Μου κάνει εντύπωση ότι χρειάστηκε καλιμπράρισμα, συνήθως από το εργοστάσιο είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Ο πάγκος που έβαλες στο μάτι είναι "όλα τα λεφτά" εφόσον διαθέτεις τον απαραίτητο χώρο.
Κάνε παρουσίαση όταν ξεκινήσεις να τον φτιάχνεις να παίρνουμε μάτι κι εμείς.
Είδες..σε όλα της περιεργα...δυσκολεύονται ακόμη και πως να την προφέρουν ανά τον κόσμο...!!!Στην Αμερικη το λενε 'ντε γουάλτ', ξεκαθαρα ΝΤΕ γουαλτ. Εδω το 'γουαλτ' το λεμε βαλτ χαριν ευφωνιας και ευκολιας.
Στη Ρουμανια οι πρωτευουσιανοι το λενε ντε γουαλτ ενω στην βορειοανατολικη Ρουμανια (Ιασιο κλπ) -που εχουν κατι σαν την δικη μας 'βλαχικη' προφορα- το λενε ντι γουαλτ, περιπου σαν τους Αγγλους που το λενε ντι γουολτ
Θυμαμαι την ιδιαζουσα προφορα σαν και χτες, απο τους πωλητες μας που ειχαμε στις διαφορες περιοχες της Ρουμανιας!
ντιγουαλτ ντεν έκω καρντιά μου!Εσυ γιατι να παρεις μάτι????
Εχεις ντιγουαλτ???
κιτρινο δραπανοκατσαβιδο του εκανα αλλαγη σε μπαατριες λιθιου....εχει τριψει με παλτω, πατζουρια, μαρμμαρα, νεροχυτες ....Ολα της τα κιτρινα 10ετιας+ απο όσους έχω ακούσει είναι σκυλιά...
Ειδικά το Bavaria εκτός από μία αλλαγή τσοκ δεν έχει ζητήσει κάτι άλλο από το 2007...
Γενικά στους αναδευτηρες έχει πολύ καλό όνομα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.