Έτσι...ακόμα και τα επώνυμα μπορεί να χρειασθούν μικροεπεμβάσεις ....αλλά άμα είσαι μάστορας.....![]()
Αρα εξαιτιας του ελασματος δεν εκανε επαφη να εκκινησει...!!
Για Stilh παντως πολυ ακυρο να εχουν κανει τετοι πατατια..εκτος και εαν,λεω αν Μπαμπη, ειχε φαει κανα πεσιμο και την κουνηθηκε απο την θεση του ακομη και γαι λιγο το μπουτον...αν και τραβηγμενο σεναριο αλλα μπορει και να γινει...
Στο κέλυφος του μοτέρ διακρίνονται σημάδια οξείδωσης ή είναι η ιδέα μου;Τίποτε δεν υπάρχει γραμμένο, πουθενά δεν υπάρχει η ημερομηνία παραγωγής της μπαταρίας.
Λίγη σημασία έχει όμως αφού δεν είναι οι μπαταρίες το πρόβλημα.
Άνοιξα τελικά το εργαλείο και το πρόβλημα ήταν στην σκανδάλη η οποία πατούσε τον εσωτερικό διακόπτη αλλά όχι αρκετά.
View attachment 267995
Απλά λύγισα λίγο το έλασμα κι όλα μιά χαρά
View attachment 267996
Στο κέλυφος του μοτέρ διακρίνονται σημάδια οξείδωσης ή είναι η ιδέα μου;
Ήθελα να κάνω μακρόστενες κάποιες στρογγυλές τρύπες σε σιδερένια βάση τηλεόρασης (δεν ταίριαζαν με μικρή διαφορά οι τρύπες της βάσης με τις υποδοχές της τηλεόρασης).
Έβαλα στον ευθύ λειαντήρα αυτό το κινέζικο φρεζάκι (burr), από τα γνωστά που πουλάνε τα κινεζομάγαζα - με το που μπήκε μέσα στην τρύπα έσπασε. Βλέπω ότι αντί για να είναι ένα σώμα με το στέλεχος (6mm) έχει έναν εσωτερικό άξονα πολύ λεπτό σε πάχος. Το συγκεκριμένο φρεζάκι το είχα χρησιμοποιήσει μόνο άλλη μια φορά για δοκιμή μετά την αγορά...
Έχουμε υπόψη κανένα φρεζάκι για ευθύ λειαντήρα που να είναι της προκοπής ;
(Τελικά την δουλειά την έκανα με μια κυλινδρική λίμα για δράπανο)
View attachment 261570Παρε σετ φρεζακια μεταλου καρβιδιου απο INGO τα εχω λιωσει και ειναι σαν καινουργια.https://e-paraskevaidis.gr/product/ingco-hrrc0051/ Δεν το περιμενα με τιποτα τετοια αντοχη.

Χμμμμ….
Δεν ξέρω αλλά νομίζω οτι σ’αυτές τις περιπτώσεις, ειδικά στην τελευταία με το γυαλόχαρτο, όλη τη διυλειά την κάνει το γυαλόχαρτο και η φρέζα δρν συμμετέχει πουθενά.
Θα μπορούσε κι ένας απλός κώνος ή μια εντελώς στομωμένη φρρέζα να κάνει την ίδια δουλειά´.
Αυτό το λέω γιατί στην τρύπα υπάρχουν μόνο οι οριζόντιες γραμμές του χοντρού γυαλόχαρτου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.