The incredible Sony MH1 /MH1c!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και ''χτύπησα'' και τρίτο ακουστικό,γιατί το δεύτερο ήδη έχει μπεί στο χειρουργείο και δεν είμαι σίγουρος αν βγεί σώο και αβλαβή!
Μόλις τελειώσει η εγχείρηση και επιζήσει ο ασθενής θα πέσουν και οι σχετικές φωτό,αλλά από 'βδομάδα.:Banane0:

Βρε παιδια τα χτυπησα κι εγω απο το eshop , αλλα μολις διαπιστωσα οτι δεν ειναι τα σκετα ή c. ,αλλα στο τελος εχουν το "bl"

Αλλα ακουστικα ειναι απο αυτα που συζηταμε. ? Ποια η διαφορα με αυτα του τιτλου του νηματος. ?

Για όσους τα ακούσουν πρώτη φορά από κινητό, μην παραξενευτείτε από τον ήχο τους. Παρουσιάζουν μία απόκριση τύπου V (out-of-the-box) η οποία είναι μεν ευχάριστη, αλλά επ' ουδενί δεν αντιπροσωπεύουν το capacity των συγκεκριμένων ακουστικών. Νά' μαστε όλοι καλά να δούμε / δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσουν αυτά τα μικρά "αριστουργήματα". Αυτή τη στιγμή αποτελούν το κύριο μέσο ακρόασης στο home σετάπ, κάτι που μπορεί να ακουστεί από υπερβολικό μέχρι βλακώδες. Πιστεύω ότι μπορεί κανείς με το κατάλληλο "χέριασμα" (και το κατάλληλο απόθεμα ασφαλείας - ας είναι καλά το eshop :) ) μπορεί να πετύχει τον ήχο των ονείρων του.............. και σε τι κόστος!

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Βρε παιδια τα χτυπησα κι εγω απο το eshop , αλλα μολις διαπιστωσα οτι δεν ειναι τα σκετα ή c. ,αλλα στο τελος εχουν το "bl"

Αλλα ακουστικα ειναι απο αυτα που συζηταμε. ? Ποια η διαφορα με αυτα του τιτλου του νηματος. ?

Είναι τα Sony Ericsson MH1 (black). Όλα ίδια είναι άμα τα "χεριάσεις"...

Α, ειναι αυτα που για να δουλεψουν πρεπει να πατας συνεχεια το κουμπακι ή να το δεσεις αν δεν γινει ανακαλωδιωση. ?
:frown: φτου την πατησα.

Α, ειναι αυτα που για να δουλεψουν πρεπει να πατας συνεχεια το κουμπακι ή να το δεσεις αν δεν γινει ανακαλωδιωση. ?

Μην πας να παραλάβεις, σιγά το πράμα. Ή ρώτα μήπως τα θέλει κανείς άλλος εδώ μέσα.

Παιδια συγγνωμη που θα ξαναρωτησω ειναι τελευταια φορα το υποσχομαι :-p Για καποιους λογους δεν εχω κεφαλι να ανατρεξω πισω

Με το ipod nano 5th gen τα sony αυτα θα παιξουν σωστα ή μονο με πατημενο το κουμπι?

Και αν ναι στο 2ο,την ιδια δουλεια θα κανει και αυτος ο ανταπτορας που εχει αναφερθει καπου στο νημα ?

Έχει κι' απ' την άλλη Version, εκείνο που δε θέλει το κουμπάκι πατημένο, καλούτσικη τιμή κι' αυτή!

:grinning-smiley-043 Α ρε Μιχαλη!
Ξέρω, ο άλλος Γιάννης (warewolf73) άπληστο με ανεβάζει, άπληστο με κατεβάζει!
Αλλά είπαμε, τα δύο για δώρο (το ένα σε κοπέλλα), ένα για εφεδρεία κι' ένα για σφάξιμο! :blush:

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Έχει κι' απ' την άλλη Version, εκείνο που δε θέλει το κουμπάκι πατημένο, καλούτσικη τιμή κι' αυτή!

Ξέρω, ο άλλος Γιάννης (warewolf73) άπληστο με ανεβάζει, άπληστο με κατεβάζει!
Αλλά είπαμε, τα δύο για δώρο (το ένα σε κοπέλλα), ένα για εφεδρεία κι' ένα για σφάξιμο! :blush:

Tι λες καλε. ?
Για σφαξιμο θα τα παω και εγω.! (προσωρινα με πατημενο κουμπακι)
Οτι εισαι απληστος, εισαι.! Ευτυχως που δεν παραγγειλες καμια ντουζινα. :flipout:

Α ρε γμτ... και παραγγείλαμε από τον Εγγλέζο πάλι...

Σταύρο, έχω τώρα μια ρεζέρβα και ένα κανονικό να σφάξουμε... -bye-

Θύμισε μου πάλι τα καλώδια ποια είναι που πήρες, βρήκες τίποτε καλύτερο στο μεταξύ?

Δε σε ξέχασα Χρήστο.

Προτείνω - ξανά - τα παρακάτω (για πολλούς λόγους):

http://www.ebay.ie/itm/Screened-Spe...ion_Audio_Cables_Adapters&hash=item2a12880936

Δουλεύεται πολύ εύκολα, έχει εξαιρετική αντοχή, OFC αγωγοί (όχι a la mogami :ernaehrung004:), εξαιρετικά φιλικά στο άγγιγμα με τα ρούχα και τις τριβές, ενώ σε περίπτωση που θέλεις στριφτό καλώδιο (όπως έχω κάνει εγώ με το δεύτερο ζευγάρι), οι εσωτερικοί αγωγοί παρέχουν την απαραίτητη ευλυγισία αλλά και αντοχή σε απότομα τραβήγματα.

Τώρα όσο αναφορά στο χέριασμα του τρίτου ζευγαριού, δεν αποκλείεται να πάω σε κάτι πιο extreme (ασήμια, ξύλινο θάλαμο πίσω από το driver με dampers, ...και άλλα τρελά:2thumb22sup:). Θα δούμε...

...............................
Τώρα όσο αναφορά στο χέριασμα του τρίτου ζευγαριού, δεν αποκλείεται να πάω σε κάτι πιο extreme (ασήμια, ξύλινο θάλαμο πίσω από το driver με dampers, ...και άλλα τρελά:2thumb22sup:). Θα δούμε...
:worshippy:​

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Πρέπει να έχουν παίξει κανένα 10ωρο συνολικά. Θέλουν κι άλλο?

Μόνο από κινητό θέλουν πολλές ώρες, για καλύτερο αποτέλεσμα και ηχητικό αλλά και πιο γρήγορο στρώσιμο θες ενίσχυση...

ΥΓ. Ευχαριστώ Σταύρο, θα το παραγγείλω!

Δεν ξέρω πάντως αν κάνω λάθος και δεν θυμάμαι πως ήταν τα πρώτα μου στην αρχή αλλά αυτά μου φαίνονται κάπως...(Ίδιο μοντέλο.)
Το iPhone τα τινάζει στον αέρα,μπουκώνει τα μπάσα,δεν ξέρω...Στην ΕMU είναι καλύτερα αλλά και πάλι.
Για να τα αφήσω να στρώσουν να δω...