The incredible Sony MH1 /MH1c!

Αυτά τα μικρούλια έχουν τέτοιο capacity που δεν φαντάζεσαι!!
Το δεύτερο bass-light(er) ζευγάρι έχουν μία διαφορετική γοητεία που δίνει επιπλέον ευχαρίστηση σε ορισμένα είδη μουσικής και όργανα. Π.χ. σε σόλο σαξόφωνο (Marantz audiophile recordings), ο ρεαλισμός είναι άνευ προηγουμένου και τα δυναμικά απίστευτα!
Το φοβερό επίσης είναι ότι το bass test τρακ του stereophile III δεν υποδεικνύει κάποιο roll-off στα μπάσα.

Ιphone friendly

DSC01624.JPG

PanMan, το θερμοσυστελόμμενο κόβει λιγάκι χαμηλό (φράζει κάπως τον αέρα στην είσοδο του φλατ καλωδίου στον θάλαμο του ακουστικού). Δεν είναι κακό αυτό. Τελευταία ακούω από το δεύτερο ζευγάρι (αυτό με τον σφραγισμένο θάλαμο). Ενώ υστερεί κάπως σε όγκο το χαμηλό (είναι όμως πιο ελεγχόμενο), η στερεοφωνική εικόνα γίνεται ακόμη πιο μεγάλη σε όλες τις διαστάσεις και η αναπαραγωγή ακόμη πιο φυσική.

Μου έχουν έρθει όλα εκτός από το sleeve και σκέφτομαι να πάρω από εδώ να τελειώνω. Ο πωλητής ξανά έβγαλε τα ακουστικά με μια λίρα παραπάνω μεταφορικά αυτή τη φορά. Θα πάρω άλλο ένα ζευγάρι να έχω..! Πραγματικά απίστευτη αγορά!

Ελα καλες ντοματες! Υπαιθριες! :-p

Πλακιτσα κανω μη παρεξηγηθω ;-)

Α ρε γμτ... και παραγγείλαμε από τον Εγγλέζο πάλι...

Σταύρο, έχω τώρα μια ρεζέρβα και ένα κανονικό να σφάξουμε... -bye-

Θύμισε μου πάλι τα καλώδια ποια είναι που πήρες, βρήκες τίποτε καλύτερο στο μεταξύ?

ok, αλλά αν μπορούσες να δεις τι μπορούν να κάνουν (τελικά) τα μικρά..........

Μ'αυτη την τιμη μπορω να πω οτι σκεφτομαι και γω να παρω ενα ζευγαρι.Αφου λεει οτι μπορεις να τα πληρωσεις και κατα την παραλαβη χωρις καρτες κτλ.

Και συγγνωμη για τη πλακιτσα,το εγραψα για καλαμπουρι :-)

Μηπως μπορει να με καθοδηγησει καποιος πως μπορω να κανω την αγορα,μενω Ηρακλειο Κρητης.Δεν εχω paypal κτλ και δε ξερω πως αγοραζουν μεσω ιντερνετ.Απ'οτι καταλαβα μπορουν να τα φερουν χωρις εξοδα αποστολης στο e shop εδω στην πολη μου?

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μηπως μπορει να με καθοδηγησει καποιος πως μπορω να κανω την αγορα,μενω Ηρακλειο Κρητης.Δεν εχω paypal κτλ και δε ξερω πως αγοραζουν μεσω ιντερνετ.Απ'οτι καταλαβα μπορουν να τα φερουν χωρις εξοδα αποστολης στο e shop εδω στην πολη μου?

Πανεύκολα,άρχισε να συμπληρώνεις την φόρμα και όρισε το κατάστημα ηρακλείου για παραλαβή (αντικαταβολή.)
Ελπίζω μόνο να προλάβεις,πέφτουν δικανιές!