The incredible Sony MH1 /MH1c!

Το cmoy τι αντίσταση έχει; κανει για αυτες τις ψείρες; έχουν βγάλει μέχρι και λαμπατο και το γλυκοκοιταζω!!!

Βρήκα και ένα κουτάκι της προκοπής (του αξίζει νομίζω)...

Attachments

• DSC_0670.jpg
    DSC_0670.jpg
    62.8 KB · Views: 392
Πόλυ ωραίο το κουτάκι!
Θα δοκιμασω ενα diy cmoy. Με υλικά απο Ελλάδα για μουσική. :)

Χρησιμοποίησε ένα γεφυρωμένο 4556 ανά κανάλι, α λα Objective2.
Και μη χρησιμοποιήσεις πυκνωτή σε σειρά με το σήμα. Για προενισχυτή κέρδους έναν ΝΕ5532.

Επανέρχομαι στο θέμα "φτιαξίματος" των Sony MH1 χωρίς επανακαλωδίωση.
Λοιπόν σήμερα παρέλαβα τον αντάπτορα Fiio LU1 και δοκίμασα σε: iPhone 4, Fiio E10, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy Note 10.1, audio output της motherboard και δουλεύει άψογα σε όλα αυτά!

Λογικά θα δουλεύει και σε Fiio X3 αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος γιατί σκέφτομαι να το τσιμπήσω...

LOL LOL LOL!!
Μόλις παρέλαβα τα δεύτερα ΜΗ1. Ηχητικά, δεν έχουν καμία σχέση με τα στρωμένα, ανακαλωδιωμένα.
Συγκριτικά, τα μαμίσια έχουν μουντό μπάσο, επίπεδη εικόνα (που πήγε το βάθος?), γενικά "φτηνιάρικος" ήχος.
Λοιπόν: προτείνεται στρώσιμο και ανακαλωδίωση άμεσα και μετά εξαγωγή συμπερασμάτων!

Ετσι ηταν και το δικό μου δεύτερο σε σχέση με το μη καλωδιομενο στρωμένο

Πιστεύω ότι τα ακουστικά είναι ότι καλύτερο έχω πάρει ειλικρινά. Είναι τσάμπα! Μου ήρθαν και μένα! Το s3 τα οδηγεί σε ένταση του όσο πρέπει. Δεν είναι λίγο δεν είναι πολύ. Θα πάθω αγκύλωση από το πατημένο κουμπί..! Αν έχετε απορία πως ακούγονται τα cx300 σε σχέση με αυτά απλά αφήστε το κεντρικό κουμπί..! Είναι απίστευτα! Σε ευχαριστώ Σταύρο, που άνοιξες αυτό το νήμα!

5-6 εργάσιμες θέλει με Royal Mail. Δευτέρα-Τρίτη θα έρθει φαντάζομαι.
Κάνε και μία ερώτηση στα ΕΛΤΑ, με την έλλειψη προσωπικού μπορεί να καθυστερήσει η παράδοση.

5-6 εργάσιμες θέλει με Royal Mail. Δευτέρα-Τρίτη θα έρθει φαντάζομαι.
Κάνε και μία ερώτηση στα ΕΛΤΑ, με την έλλειψη προσωπικού μπορεί να καθυστερήσει η παράδοση.

μαλλον αυτο ειναι αδελφε,εδω στην περιοχη μου εχουν ολα μεγαλες καθυστερησεις.

Δευτέρα , Τρίτη θα τό'χεις. :)
BTW, χθές έκανα βαθιά "εγχείρηση" στα ΜΗ1, μέχρι το σημείο που τερματίζει το καλώδιο πάνω στους ακροδέκτες του driver.
Δύσκολα τα πράγματα. Το πρόβλημα δεν είναι η πλήρης ανακαλωδίωση end-to-end (με μονόκλωνο και teflon), αλλά η αποκατάσταση του θαλάμου πίσω από το driver καθώς και της οπής εκτόνωσης στο πάνω μέρος του ακουστικού. Κάποια λύση θα βρεθεί...

Τα πήρα κι εγώ από τον Άγγλο. Τα άκουσα για λίγα δευτερόλεπτα στο Galaxy Ace μου και ακούγονταν χάλια. Κάτι μικρά Sennheiser του 20άρικου που έχω ήταν πολύ ανώτερα. Οπότε μάλλον χρειάζομαι αντάπτορα. Υπάρχει κάποιο λινκ;

Υπάρχει Κωστα, το Fiio LU1 ή Fiio LU2.
Εγώ έχω το Fiio LU1 και δουλεύει άψογα σε όποια πηγή και να δοκίμασα (δες προηγούμενο post μου).

Θα τα βρεις στο amazon.co.uk