The incredible Sony MH1 /MH1c!

Σταυρο, σου ηρθε το καλωδιο? Αν ναι πες μας εντυπωσεις!! το αλλο μου βγαινουν τα ακουστικα απο τα αφτια οταν περπαταω απο το βαρος.. :(
και ετσι οπως τα εχω κανει με το θερμοσυστελωμενο δεν μπορω να το φερω γυρω απο το αφτι..!

Ψήθηκα και τα τσίμπησα κι εγώ!
Τα πήρα για περιστασιακή χρήση με τον Γαλαξία μου (S III).
Βρήκα τους εξής αντάπτορες:

Νο 1
Νο 2

Για χρηστικούς λόγους θα προτιμούσα τον Νο 2 (θα εξέχει λιγότερο και θα κινδυνεύει λιγότερο το κινητό από "τραυματισμούς" λόγω κάποιας αδέξιας κίνησης).
Θεωρείτε ότι ελλοχεύει κίνδυνος σημαντικής υποβάθμισης του ήχου, σε σχεση με τον Νο 1;

Υ.Γ. Συγγνώμη αν έχει γίνει προηγούμενη αναφορά στο θέμα, η αναζήτηση δεν "έβγαλε" τίποτε...

συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό της επιλογής 2.
Εχω το 1 που δίνει τσάμπα το πλαίσιο με τις δικές του ψείρες, αλλά περισσεύει ένα κοτσάνι πάνω από το s3 και σε πρώτη κακοτυχία θα ξεσκίσει το κινητό.
Το 2 βέβαια καλό θα ήταν να βρισκόταν και με γωνιακό τζακ.
Κίνδυνος υποβάθμισης υπάρχει πάντα ΜΟΝΟ ψυχολογικός.

Τώρα, ....μετά από λίγες ακροάσεις των σφαγμένων σετ, με τον κλώνο lovely cube τα ΜΗ1 τείνουν να είναι τα καλύτερα σε ήχο ακουστικά μου συμπεριλαμβανομένων ίσως και των Κ1000

Ωχ ωχ! Είπαμε ρε Δημήτρη, όχι και έτσι. :)
Δοκίμασε να φτιάξεις και ένα ζεύγος με σφραγισμένο θάλαμο, bass light(er) version.
Ίσως πάθεις τη πλάκα σου.

ίσως είμαι υπερβολικός.
απλά παραδέχομαι ότι (όπως και εσύ παραδέχτηκες για το πικάπ) ότι τα Κ1000 ποτέ δεν παίξανε όπως τους αρμόζει με τα ενισχυτικά που δοκίμασα.

Για σφραγισμένο θάλαμο, περιμένω να πάρω το τρίτο ζευγάρι γιατί θέλω ένα μανίσιο να κρατήσω.

Ακόμη και απο τα 701 υπό οδηγούμενα δεν παίζουν καλύτερα στα δικά μου αυτιά.... Βέβαια μιλάμε για υποκειμενικές εκτιμήσεις οπότε...

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

...
Το 2 βέβαια καλό θα ήταν να βρισκόταν και με γωνιακό τζακ.
Κίνδυνος υποβάθμισης υπάρχει πάντα ΜΟΝΟ ψυχολογικός.
...

Κάτι τέτοιο, δηλαδή!

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση και... την ψυχολογική υποστήριξη! :D