The incredible Sony MH1 /MH1c!

πωπω ρε παίδες, αυτό το αλισάν Ε-01 δεν το είχα δει ... ωραία φάση δείχνει ... το έχει κανείς δικός μας που να έχει καταθέσει εντυπώσεις ;;;;

βέβαια δεν κάνει για το galaxy, γμτ ... μόνον για iphone ... πόσο δύσκολο τους ήταν να βάλουν το ίδιο με micro-usb οι άτιμοι ;

εμενα με το iphone παιζουν τουμπανο δεν ξερω τι περιμενετε απο ενα ακουστικο 10 ευρω και ποσο πιο δυνατα ακουτε,στην full ενταση ξεκουφαινουν απαραμορφωτα χωρις να πατας κουμπακια ουτε τιποτα,το μονο κακο τους ειναι το βαρυ καλωδιο αλλα με τις μικρες σιλικονες καρφωνονται βαθια και ειναι οκ.
για ενα μπασατο και καλουτσικο ακουστικο καλυτερο απο τα μαμισια ειναι perfect και μεχρι εκει.

εμενα με το iphone παιζουν τουμπανο δεν ξερω τι περιμενετε απο ενα ακουστικο 10 ευρω και ποσο πιο δυνατα ακουτε,στην full ενταση ξεκουφαινουν απαραμορφωτα χωρις να πατας κουμπακια ουτε τιποτα,το μονο κακο τους ειναι το βαρυ καλωδιο αλλα με τις μικρες σιλικονες καρφωνονται βαθια και ειναι οκ.
για ενα μπασατο και καλουτσικο ακουστικο καλυτερο απο τα μαμισια ειναι perfect και μεχρι εκει.

Τα έβαλες με αντάπτορα στο iPhone;

οχι ετσι παιζουν, μονο μουσικη βεβαια οι αλλες λειτουργιες τους δεν δουλευουν.
και γιαυτο τα πηρα μονο για μουσικη

Την "c" έκδοση έχεις; Εγώ πάντως πήρα τον αντάπτορα και ελπίζω να κάνει" θαύματα" και να δουλέψει κανονικά...

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

hands free στο iPhone νομιζω δεν προβλεπεται

Μια χαρά προβλέπεται,έχω της Logitech που μου έδωσαν μαζί,δώρο,το έχω ξαναγράψει.
Αλλά είναι άθλια από ήχο.

Ναι,το είδα.
Όμως αυτό εννοώ.
Στα logi δουλεύουν και τα κουμπάκια και όλα.
Στην αναπαραγωγή τα δυο ακρινά είναι για την ένταση,το μεσαίο κάνει play/pause,απαντάει στις κλήσεις,κλπ..

Επίδης πάλι έγινε μπέρδεμα! Το ανταπτοράκι που μας χρειάζεται για iPhone...???

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Ναι,το είδα.
Όμως αυτό εννοώ.
Στα logi δουλεύουν και τα κουμπάκια και όλα.
Στην αναπαραγωγή τα δυο ακρινά είναι για την ένταση,το μεσαίο κάνει play/pause,απαντάει στις κλήσεις,κλπ..

α οκ δεν το γνωριζα αλλα τεσπα δεν με καιει αυτο το θεμα,ποτε δεν μιλαω με ακουστικα οποτε...

Επειδή τελικά δεν give up και τόσο εύκολα όσο το λέω,έβαλα τα γατιά της κοινότητας της aplle να ψάξουν και μου βρήκαν αυτό.
Και παίζει μια χαρά και με εντάσεις ικανοποιητικότατες...
(flac κι απ' όλα,μέχρι 24/192).
Free είναι,έχει λίγη φασαρία γιατί πρέπει να βάλεις καινούργια αρχεία (κομμάτια) μέσω iTunes κατευθείαν στην εφαρμογή,στα Apps.
Αλλά είναι μια χαρά ξαναλέω...καλός ο Ιάπωνας...

Τι σχέση έχει αυτό με αυτά που λεμε δηλαδή για ενισχυτή στην έξοδο για καλύτερη προσαρμογή?

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τι σχέση έχει αυτό με αυτά που λεμε δηλαδή για ενισχυτή στην έξοδο για καλύτερη προσαρμογή?

Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Δεν έχει να κάνει με την προσαρμογή αλλά με την ποιότητα του ήχου και την ένταση.
Παίζει χωρίς παραμόρφωση ως το τέρμα και παίζει δυνατά.Αυτό δεν είχα παράπονο;
Βέβαια σίγουρα έχει λίγο τονισμένα άκρα,αλλά απ' το ψοφίμι που άκουγα πριν καμία σχέση.
Τώρα τα audiophile και τα ρέστα που λέει η ταμπέλα,τα ακούω βερεσέ,μουσικούλα της προκοπής να παίζει κι όλα τα άλλα.....

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Δεν έχει να κάνει με την προσαρμογή αλλά με την ποιότητα του ήχου και την ένταση.
Παίζει χωρίς παραμόρφωση ως το τέρμα και παίζει δυνατά.Αυτό δεν είχα παράπονο;
Βέβαια σίγουρα έχει λίγο τονισμένα άκρα,αλλά απ' το ψοφίμι που άκουγα πριν καμία σχέση.
Τώρα τα audiophile και τα ρέστα που λέει η ταμπέλα,τα ακούω βερεσέ,μουσικούλα της προκοπής να παίζει κι όλα τα άλλα.....

Θα το κατεβσω κι εγω καλο φαινεται και παιζει 24αρια,αλλα οταν λες ψοφιμι δεν καταλαβαινω,ποιο iphone εχεις?
εγω εχω το 4s και παιζει πολυ δυνατα το κατεβαζω 2 νταμακια απ το τελος να μην ξεκουφαθω.
Εκτος και αν εχεις καψει τουμπανο :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Θα το κατεβσω κι εγω καλο φαινεται και παιζει 24αρια,αλλα οταν λες ψοφιμι δεν καταλαβαινω,ποιο iphone εχεις?
εγω εχω το 4s και παιζει πολυ δυνατα το κατεβαζω 2 νταμακια απ το τελος να μην ξεκουφαθω.
Εκτος και αν εχεις καψει τουμπανο :)

Κι εγώ το 4s.
Δεν έχω πρόβλημα έντασης με όλα τα αρχεία.
Έχω όμως με αυτά που είναι ριπαρισμένα πολύ χαμηλά,κι αυτές όπως ξέρεις είναι οι γνωστές καλές εγγραφές 24/96,24/192.
Μετατρέπονται κιόλας στην μεταφορά σε 256 Kbps κατά την τακτική του iTunes και πάρε και κατάλαβε.
Τουλάχιστον αυτό τα έχει στην κανονική τους μορφή.
Δοκίμασε το,δεν έχει σχέση.