The incredible Sony MH1 /MH1c!

προφανώς θέλει ειδικό αντάπτορα που αλλάζει την επαφή μικροφώνου και γης.
κάτι σαν αυτό

http://www.meelec.com/MEElectronic_TRRS_Adapter_for_P_Version_Headphones_p/adptr-trrs-35.htm

σε μηχανήματα που η έξοδος δεν προορίζεται για handsfree δηλαδή δεν είναι τηλέφωνο το μηχάνημα μπορεί να παίζει χωρίς αντάπτορα 90%

Λοιπόν, αφού έζησα αρκετό χρόνο με τα μοντιφαρισμένα MH1 να κάνω εδώ ένα μίνι ρηβγιού.

Η μετατροπή ήταν ευγενής προσφορά του Supersonic, (τον οποίο ευχαριστώ θερμά και εδώ για μιά ακόμη φορά) ο οποίος ανέλαβε την παραγγελία από Κίνα, το κολλητήρι και την αποστολή προς Γερμανία (η οποία πήρε 15 μέρες, απίστευτα ταχυδρομεία!). Τελικά βέβαια ήρθε και παρελήφθη, ιδού και φωτογραφία του πλάι πλάι με ένα μαμά MH1 για σύγκριση.

20150327_145919.jpg

Το μοντιφαρισμένο είναι πιο μαζεμένο και ελαφρύ αν και λίγο ασχημούτσικο σε σχέση με το ορίτζιναλ. Αυτό δεν οφείλεται βέβαια στη δουλειά του Supersonic, που είναι εξαιρετική, δύσκολα καταλαβαίνεις ότι στο ακουστικό έχει γίνει επέμβαση. Στο κρίσιμο θέμα του θορύβου στα ρούχα η σύγκριση Α/Β καταδεικνύει το ίδιο επίπεδο θορύβου, αλλά σε καθημερινή χρήση το μοντιφαρισμενο ενοχλεί λιγότερο για κάποιο μυστηριώδη λόγο (μάλλον λόγω του μικρότερου βάρους). Ηχητικά δύσκολα καταλαβαίνεις διαφορές. Το μοντιφαρισμένο είναι λίγο πιο πριμάτο, αλλά όποιος κυνηγάει ακουστές διαφορές εδώ ψάχνει για ψύλλους στα άχυρα.

Γενικά συνιστάται, παρόλο που η ποιότητα κατασκευής δεν είναι ότι καλύτερο. το πλαστικό κάλυμμα του καρφιού έφυγε και το κόλλησα με UHU, το δε καρφί δεν κάνει το χαρακτηριστικό "κλακ" όταν κουμπώνει στο βύσμα της εξόδου ακουστικών. Λεπτομέρειες.

Ετσι είναι ,υπάρχουν διακρίσεις Τά δικά σου Κώστα τά έφτιαξε ,σέ μένα πού τόν βλέπω κάθε εβδομάδα τίποτε ....
Εχεις χώρο νά μέ φιλοξενήσεις .ετσι ώστε ώς ξενιτεμένος πού θά είμαι ,νά φτιάξει καί τά δικά μου;

Ax Πέτρο. Εγώ να σε φιλοξενήσω, αλλά όσο καλά και να είναι τα ακουστικά, δεν αξίζει να υποστείς τη Γερμανία για αυτά. Περίμενε λίγο ακόμα στη Μάνα Σαλονίκη, πιες ένα καφέ στην παραλία, χάζεψε καμιά ωραία Σαλονικιά...θα περάσει ο καιρός ευχάριστα μέχρι να στα φτιάξει ο Υπέρηχας.

Ψέμματα λέει. ..ουτε μια φορά δεν ζητησε.... ασε που καθε φορά που φερνω καλωδια τα κοιτάνε με τον Τσακωνα και ρωτάνε πως παίζουν. Αυτή τη βδομάδα σφάζονται του Κακαλιου....τωρα που γυρίζει. ... ;)

Επιτυχές recable πάνω στον driver, αν και επειδή δεν είχα πένσα δεν κράτησα το στοκ πλαστικό housing, αύριο θα πεταχτώ να πάρω σιλικόνη να το τελιώσω.
ua0lIih.jpg

EopNFTj.jpg

Κλείστο /σφράγισέ το καλά από πίσω γιατί θα έχεις υποελεγχόμενο μπάσο...

Κατά τα άλλα συγχαρητήρια. Πρέπει να είσαι ο δεύτερος τολμηρός!!

Κλείστο /σφράγισέ το καλά από πίσω γιατί θα έχεις υποελεγχόμενο μπάσο...

Κατά τα άλλα συγχαρητήρια. Πρέπει να είσαι ο δεύτερος τολμηρός!!

Thanks! Ναι για αυτό έψαχνα για σιλικόνη αλλά τα στρώσα με πατέντα.
5PkcUoS.jpg

XfhWLA3.jpg

Θα το βλέπαμε πολύ καλύτερα με φώτος με μικρότερη ανάλυση.
Μπράβο για την μόντα!

Μία ερώτηση: Μόλις παρέλαβα ένα ζευγάρι μαύρα MH1BL και τα σύνδεσα στο κινητό μου. Τα πλήκτρα ελέγχου κλήσης και αυξομείωσης της έντασης δεν δουλεύουν ούτε με τον αντάπτορα, ούτε χωρίς. Ενώ το παλιό μου ζευγάρι, τα άσπρα δεν είχαν τέτοιο θέμα. Να ζητήσω αντικατάσταση; Μου διαφεύγει κάτι;