Τα Καλά Νέα:
-Δοκίμασα τα Sony MH1 με το iFi Nano iDSD. Τα ακουστικά κυριολεκτικά απογειώνονται ηχητικά! Η στερεοφωνική τους εικόνα διευρύνεται απίστευτα, τα πάντα βελτιώνονται. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι καλό το iFi. Έχω δοκιμάσει τα ακουστικά και με άλλες εξίσου καλές και καλύτερες πηγές. Είναι το ταίριασμα μεταξύ τους. Σαν να είναι φτιαγμένα τ' ακουστικά γι' αυτό το συνδυασμό!
Κι' ακόμα: Με το iFi Nano iDSD δε χρειάζονται ανταπτοράκι, ούτε πατημένο συνέχεια το κουμπάκι. Παίζουν κατ' ευθείαν άψογα.
-Τα δοκίμασα επίσης με κινητό Sony Ericsson Xperia. Είναι φτιαγμένα γι' αυτά τα κινητά. Ο ήχος πολύ καλός. Ήταν πολύ ενδιαφέρον να λειτουργούν χωρίς ανταπτοράκι. Ενώ από τα κουμπάκια της μικρής πλακετούλας ελεγχόταν πλήρως η ένταση, έναρξη/παύση κλπ. της μουσικής αναπαραγωγής. Έ, όσο να'ναι τόσο καιρό που τα λειτουργούμε με τη χρήση βοηθημάτων είναι έκπληξη να τα παρακολουθούμε να λειτουργούν στο "φυσικό" τους περιβάλλον!
Τα Κακά Νέα:
Και ξαφνικά στα καλά καθούμενα χωρίς να έχω κάνει κάτι, χωρίς να έχω πειράξει κάτι το ένα από τα δύο κανάλια άρχισε να παίζει πιο σιγά. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χρήσης να "ψοφάει" το ένα κανάλι. Είναι το τέταρτο ζευγάρι Sony MH1 στο οποίο μου συμβαίνει. Αν δεν κάνω λάθος, έχω χάσει το λογαριασμό. Και έχω χαλάσει μόνος μου -εκεί ναι, έφταιγα, το ξέρω- και ένα ακόμα ζευγάρι Sony MH1/c.
Είναι σύμπτωση; Συμβαίνει μόνο σε μένα; Ή έχει συμβεί και σε σας; Είναι εγγενές ελάττωμα των ακουστικών ή κάνω κάτι εντελώς λάθος και δεν το'χω καταλάβει; Αλλά τι όμως;
Γνωρίζει κανείς κάποια λύση;
Δηλώνω απογοητευμένος.Δεν έχω τι να πω.
Μόνο αυτό:
Υ.
Γ.
Αν κάποιος φίλος ασχολείται ή προσφέρεται να βοηθήσει στο "σφάξιμο", στην ανακαλωδίωση των ακουστικών, ας στείλει p.m.
Με τα καλά απομένοντα κανάλια των παροπλισμένων ακουστικών μπορούμε να φτιάξουμε δύο-τρία κανονικά...