The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μα προφανώς και χρειάζεται δεστρα.

Για συσκευές που δεν έχουν μικρόφωνο. ..
Το MH1 ναι.

Το MH1-C όχι, όπως αποδεικνύεται.

Συσκευές χωρίς μικρόφωνο; Ποιες εννοείς (laptops, netbooks); Γι' αυτές αδιάφορο...

Music players... ipods...
Σωστά. Τα είχα ξεχάσει αυτά.
Πάντως το MH1-C σε όλες τις περιπτώσεις δε χρειάζεται δέστρα, αυτό να διευκρινίσουμε, όπου και να το συνέδεσα.

Η συμπεριφορά του τώρα στη σύνδεση με το δικό μου Android κινητό (LG 5 Optimus) έχει ως εξής:

-Στις επικοινωνίες, ως handsfree set μικροφώνου και ακουστικών άψογο.

-Το κεντρικό κουμπάκι της πλακετούλας συμπεριφέρεται κανονικά ως διακόπτης On/Off για να δεχτούμε/τερματίσουμε μία κλήση.

-Τα υπόλοιπα κουμπάκια -που υποτίθεται ότι λειτουργούν για να ελέγχουν τον media player του κινητού έχουν περιορισμένη μόνο λειτουργικότητα. Όλα χωρίς εξαίρεση δουλεύουν ως διακόπτες Play/Pause και παίζουν η σταματούν το κομμάτι που είχαμε βάλει, τίποτε άλλο.

Με πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και σε κινητό Sony Experia, αφού υποτίθεται πως είναι φτιαγμένα γι' αυτά... -bye-

Προσωπικά όλα αυτά είναι αδιάφορα.
Για καθημερινή χρήση εχω τα ακουστικά της συσκευής.
Για μουσική τα ΜΗ1 με τη δεστρα.
Δεν χαλαλιζω αυτα τα ακουστικά για καθημερινη χρήση

Παρελαβα ενα ζευγαρι απο ebay και ενω δειχνουν να ειναι ιδια το σακουλακι λεει model ec450. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο παλι...

IMG_1680.jpg

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Όπου και να κοίταξα,το συγκεκριμένο μοντέλο (EC450),παραπέμπει σε καλώδιο,όχι σε ακουστικά...
Το σακουλάκι ήταν σφραγισμένο;

Με σελοτειπ, οποτε οχι. Παντως τα ακουστικα ειναι τα mh1...

Εδώ μάλιστα αναφέρει και το ίδιο S/N...
(στο κάτω μέρος της σελίδας.)

Και μια ερωτηση αλλη. Το sandisc clip+, παιζει flac?Μου ηρθε ενα refurbished και στο τερμα ακουγεται ψιθυριστα. Ειναι δυνατον να εχει να κανει με τα flac... Οχι απαντω μονος μου, ειναι προβληματικο.

Βάλε Rockbox και απόλαυσε μουσική (flac). Παίζει όχι απλά δυνατά, σου σπάει τα τύμπανα...

Επίσης να δηλώσεις κατά το setup χώρα Αμερική (... ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι), όχι Ευρώπη.
Το ότι είναι refurbished δε σημαίνει ότι έχει πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα.

Θα δοκινασω αυτο με την Αμερικη. Μιλαμε δεν ακουγεται, τοσο ψιθυριστα. Ισως εχει προβλημα, θα δοκιμασω και το rockbox (αν καταλαβω τι ειναι πρωτα :-) )

Απο οταν εδωσα χωρα Βορεια Αμερικη δυναμωσε αρκετα. Αρκετα παραξενο... Και παλι ομως παιζει πιο σιγα απο το iphone...παντα με τα απιθανα ΜΗ1 (για να ειμαι οn topic :p )

Last edited:
Στην Ευρώπη υπάρχει περιορισμός στην ένταση που μπορεί να βγάζει ένα MP3 player. Και εγώ έπαθα μια πλάκα όταν χρησιμοποίησα το Clip+ για πρώτη φορά. Ήταν και χαμηλά γραμμένο το αρχείο, απογοητεύτηκα.

Κανένα μαγαζί με καλή τιμή για ΜΗ1 ξέρετε;

Στην Ευρώπη υπάρχει περιορισμός στην ένταση που μπορεί να βγάζει ένα MP3 player. Και εγώ έπαθα μια πλάκα όταν χρησιμοποίησα το Clip+ για πρώτη φορά. Ήταν και χαμηλά γραμμένο το αρχείο, απογοητεύτηκα.

Κανένα μαγαζί με καλή τιμή για ΜΗ1 ξέρετε;

Εδώ πάντως όλοι 37 τα έχουνε...
http://www.ebw.gr/el/Product/91821/Original-Akoystika-Sony-Ericsson-MH-1-Livesound-HI-FI-Black
http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/akoystika/sony-livesound-mh-1c-mayro/prod3040726pp/