The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τώρα μπήκε! το πρωί δεν υπήρχε! Δεν σου κάνει περίεργο που λέει "εξαντλημένο"?

Αγαπητέ/ή κύριε/α

Κερί και λιβάνι!

Σας ενημερώνουμε ότι το προϊόν (TEL.009667) SONY ERICSSON MH1C SMART HEADSET WHITE/ORANGE που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας λόγω λανθασμένης παραλαβής, είναι το (TEL.009665) SONY ERICSSON MH1WO LIVESOUND HI-FI HEADSET WHITE/ORANGE, που αποτελεί σχεδόν το ίδιο προϊόν και προφανώς διατίθεται στην ίδια τιμή.
Προσοχή: Το προϊόν που θα διατεθεί σε εσάς είναι συμβατό ΜΟΝΟ με συσκευές Xperia Sony Ericsson και όχι με τα νέα Sony.

Ευχαριστούμε θερμά!
Με εκτίμηση
H ομάδα του e-shop

Γιατί άραγε χρειάστηκε και ΔΕΥΤΕΡΟ διευκρινιστικό mail? Προσέξτε διαφορά με το πρώτο. Ρε τι Fούστηδες που είναι όμως....

Bulk είναι, αφού περιλαμβάνει λέει 4 ζευγάρια σιλικόνες μόνο.
και στην Αγγλία βγαίνει 12 ευρώ.
Το link είναι αυτό που είχα δώσει τον Ιούλιο, όταν τα παρήγγειλα.

Παρέλαβα κανονική συσκευασία με 8 ζευγάρια "σιλικόνες" σε διαφανή σωλήνα και τα ακουστικά στημένα όρθια σαν την κόμπρα :)

Last edited:
Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τώρα μπήκε! το πρωί δεν υπήρχε! Δεν σου κάνει περίεργο που λέει "εξαντλημένο"?

Κερί και λιβάνι!

Γιατί άραγε χρειάστηκε και ΔΕΥΤΕΡΟ διευκρινιστικό mail? Προσέξτε διαφορά με το πρώτο. Ρε τι Fούστηδες που είναι όμως....

τραγικοι...

Τελικά δεν λένε τα MH1WO ?
Απλα θελουν την πατεντα με το tireup στο μεσαιο κουμπι για να παιξουν σωστα στα περισοτερα κινητα και δε λειτουργουν ως handsfree παρα μονο σε Sony experia παλιοτερης γενιας. Αν τα θες για απλα ακουστικα ειτε με τη λυση του tireup ειτε με ανταπτορακι πουυ αναφερθηκε παραπανω ειναι εξαιρετικα.

Μετά απο ολα αυτά , τα ξαναπήρα πίσω (τα είχα πάει το πρωί για να μου δώσουν τα c) και παράγγειλα ανταπτορακια απο το ebay.
Οσο εχω αντέξει να πατάω το μεσαίο κουμπί :p ακούγονται εξαιρετικά!

Πάντως το μακαρόνι που φοράνε , δεν ειναι καθόλου βολικό για στήριξι στο αφτί.
Η νορμάλ του χρήση / τοποθέτηση είναι για πίσω απο το κεφάλι και πάνω απο το αφτί?

MHN TA ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ !
Tα προιόντα είναι 2
το mh1 και mh1c.
Τα πρώτα θέλουν πάτημα κουμπί ή αντάπτορα τα δεύτερα όχι
Τα bl και wo σημαίνουν black - white orange. και είναι ΜΟΝΟ θέμα εμφάνισης.
Ηχητικά (θεωρητικά) είναι ίδια με όποιες διαφορές αμελητέες.
Όσα έρθουν σε retail συσκευασία έχουν κουτί οδηγίες κλπ + πάρα πολλές σιλικόνες.
Όσα έρθουν σε Bulk έρχονται σε σακουλάκι 5Χ5 εκατοστά και έχουν μέσα ένα ακόμα σακουλάκι πάνινο λευκό με ...έως συνολικά 4 ζεύγη σιλικόνες συν ένα μανταλάκι

Ερωτηση...

mh1 + αντάπτορας = mh1c σε λειτουργία?Θα δουλεύει και το μικρόφωνο ή απλα περνάει ο ήχος χωρις να χρειάζεται πάτημα το μεσαίο πληκτρο και λειτουργούν μονο σαν ακουστικά ?

Ερωτηση...

mh1 + αντάπτορας = mh1c σε λειτουργία?Θα δουλεύει και το μικρόφωνο ή απλα περνάει ο ήχος χωρις να χρειάζεται πάτημα το μεσαίο πληκτρο και λειτουργούν μονο σαν ακουστικά ?

τουλάχιστον στο s3 άψογα.
δουλεύουν όλα έχεις κλήσεις, απαντάς και κάνεις stop play στη μουσική.

Ειμαι ο μονος που με εχει βολεψει το μανταλακι που υπηρχε στη συσκευασια,για να κρατω πατημενο το μεσαιο κουμπι στα MH1,ωστε να παιξουν σωστα? Μια χαρα λοιπον με βολεψε,και δε δειχνει να φευγει απο τη θεση του...

Βλεπω να εχω ενα μικρο θεματακι με τις σιλικονες και την ανεση/εφαρμογη στα αυτια μου.Οι μικροτερες ειναι πιο ανετες,αλλα τεινουν να χανουν λιγο τη σωστη μονωση,δινοντας πιο λεπτοηχο αποτελεσμα,με μειωση του σωματος μεσοχαμηλα και χαμηλα κτλ.
Οι αμεσως μεγαλυτερες φαινονται να ειναι πιο σωστες τελικα μαλλον,αλλα με μια ελαφρια ενοχληση...

Υποψιαζομαι οτι ενα ενδιαμεσο μεγεθος απο τα δυο μικροτερα εκ των 4ων της συσκευασιας θα ηταν μαλλον το καταλληλο για τα αυτια μου.Υπαρχει αληθεια τετοιο στην πληρη συσκευασια που αναφερθηκε καπου?

Και σε εμένα όταν πήγα να παραλάβω τα άσπρα (τα οποία όντως θέλουν επίσης πάτημα του κουμπιου για να παίξουν σωστά) μου είπαν πως δεν ξέρουν αν και πότε θα έχουν 1C και η παραγγελία δεν ισχύει, για αυτό ακριβώς τον λόγο... επέλεξα να πάρω το ένα απο τα δυο ζευγάρια που είχα παραγγείλει!
Κρίμα!!!
Τελικά τα μοντέλα είναι δύο: τα απλά MH1 (BL -μάυρα- ή WO -άσπρα-, χωρίς στο ταμπελάκι πάνω στα ακουστικά να αναφέρεται το BL ή το WO σε κανένα απο τα δύο) και τα MH1C (πάλι φαντάζομαι σε μάυρο ή άσπρο)

Αρά πάω για αντάπτορα... εδώ ο μόνος που υπάρχει είναι αυτός του πλαισίου μαζί με το hands free; (κοιτα να δεις που αντί να λέμε hands free με αντάπτορα λέμε αντάπτορα με h/free... :flipout::flipout::flipout:)

Αν το καταστημα διαθετει γενικα στην αποθηκη του τα mh1c, τοτε δεν μας ενδιαφερει αν ο προμηθευτης του εστειλε λαθος ακουστικα με το τσουβαλι για να τα βαλει σε προσφορα.

Αυτοι στο eshop αντι να επωμιστουν το λαθος τους, προτιμουν ειτε να ξεσκαρταρουν τωρα τη λαθος παραλαβη, ή να σε κανουν να ακυρωσεις την παραγγελια. ?

Κακιστη αντιμετωπιση και ελλειψη σεβασμου στους καταναλωτες.

Γιατι το λιγοτερο που επρεπε να κανουν ακομα κι αν δεν εχουν τα mh1c καθολου, θα ηταν να κανουν ξανα παραγγελια στον προμηθευτη τα σωστα ακουστικα και να τα παραδοσουν στους πελατες τους που εκαναν παραγγελια με crazy sundays.

Ετσι κι αλλιως, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ οτι το λαθος ηταν του προμηθευτη που εστειλε λαθος ακουστικα.
Αρα υποτιθεται αυτοι (το eshop) ειχαν προθεση να δωσουν σε προσφορα τα mh1c.
Τι τους εμποδιζει τωρα να ξανα παραγγειλουν και να παραδωσουν τα σωστα ακουστικα. ?

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Να τους στείλουμε ένα ομαδικό mail ως μέλη του forum;;

Οοοχι,καλύτερο είναι να πάει ο supersonic αγριεμένος,ως εκπρόσωπος όλων και να παραδώσει την επιστολή.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Να τους στείλουμε ένα ομαδικό mail ως μέλη του forum;;

Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Οταν βλεπεις νοοτροπια του τυπου: "να ξεφορτωθουμε ετσι κι αλλιως τη λαθος παραλαβη" τι περιμενεις. ?

Σιγα μη τους νοιαξει η "δημοσια κατακραυγη".
Λες και μεχρι τωρα στο παρελθον εκαναν οτι περνουσε απο το χερι τους για την καλη τους φημη.

Πραγματι κι εγω που πηρα χθες τηλεφωνο να διαμαρτυρηθω για το "λαθος" ο υπαλληλος μου απαντησε σε στυλ κι εγω τι να σου κανω λαθος του προμηθευτη ,δε φταιμε εμεις. Ηταν παντως στα ορια της αγενειας. Ειναι φανερο οτι δεν τους πολυενδιαφερει η καλη εικονα προς τους πελατες πραγμα που μου είναι αδιανοητο.