The incredible Sony MH1 /MH1c!

Και ευκαμπτο; κρίμα τα δέκα ευρώ που δώσαμε στον Άγγλο δηλαδή; το χειρότερο μου σε όλους αυτούς τους πωλητές είναι που βάζουν "χαμηλή" τιμή και ζητάνε άλλα τόσα κ περισσότερα μεταφορικά. Νομίζουν πως μπορούν και μας κοροϊδεύουν.
Άσχετο: κανένα μαγαζί με μετασχηματιστές Θεσσαλονίκη ξέρετε; εκτός του Αντωνιάδη που του έστειλα μειλ δεν μου απάντησε πότε και το κατάλαβα σήμερα που πήγα από εκεί το γιατί. Ήταν κλειστό φυσικά.

Το μπλε δεν σε ικανοποιεί? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το ασημένιο το πήρα για πειραματισμό όχι για να καταργήσω το άλλο.
Το μπλε είναι ιδιαίτερα φιλικό τόσο ως έχει αλλά και όταν χρησιμοποιηθεί για τη κατασκευή συστραμμένων ζευγών.

Μτς θα πάρεις απο Γιατρά.
Θα παραγγείλει ς τηλεφωνικά και θα στο στείλει αντικαταβολή

εμενα δεν με βολευει το γυρω απο ταφτι. και ειναι οντως βαρυ..! το αποσυνδεσα σημερα και ξηλωσα το σλιβ. :/
@Σουπερσονικ τι ειδος μετασχηματιστη να παρω για τον lovely cube; τον θελω κοντο για να χωραει σε κανενα κουτι της προκοπης. ο Ιωαννιδης εχει εναν πολυ καλο ιδανικο για μουσικη 30va αλλα τεραστιο,με μονο 10ευρω. γενικα καταλαβα πως ειναι πιο φθηνος απο τους κινεζους και τα εχει να τα δεις και φυσικα γνωριζει τι πουλαει. και σημερα εκει ημουν παλι!:p

Θα πάρεις οτι λέει ο κινεζος.
Αν θες καντο 50 va
Τα άλλα ίδια
Δες στο site

χρειαζεται παραπανω απο 30;
τα rca παιζουν τον ρολο τους;
επισης τι σοκετ τροφοδοσιας να επιλεξω; θελω ασφαλεια και κουμπι μαζι!
εστειλα μειλ στον γιατρα και παραγγειλα τα τεφλον!!:)

Οχι απαραίτητα.
Ψυχολογικοι λογοι.
Παρε rca απο τα πιο ποιοτικά που έχει ο Ιωαννιδης.
Υπαρχει υποδοχη iecμε ασφαλεια μαζί.
Μπορεί και τα τρία μαζί

Μολις ολοκληρώθηκε η σφαγη νούμερο 1 για τον Έκτορα.
Ακούω μ αυτά τωρα.
Με το μπλε καλώδιο.
Τελικα καλα τα κρατάει και μικροφωνιζει λιγότερο.
Μεγαλο ζόρι με το να σιγουρευτουν οι κολλήσεις με τις τρίχες καλώδια της σονυ.
Κακως δεν έβαλα σιλικόνη γυρω απο τις κολλήσεις. Πάντως εκανα διάφορες πατέντες με τα θερμοσυστελομενα για να τα σιγουρεψω και ελπίζω να μην υποκυψουν στο πρώτο τραβηγμα.
Πάντως παίζουν πολυ καλα με το ipod

Παράγγειλα αυτό . Έχω μερικά interconnect της σειράς και είναι πολύ μαλακά, λεπτά και ευκολοτύλιχτα, γι αυτό σκέφτομαι ότι θα είναι καλή επιλογή για αντικατάσταση της ταλιατέλας. Σκέφτομαι να κόψω τα βύσματα RCA και να κολλήσω εκεί τα καλώδια του ακουστικού. Γλιτώνω έτσι το κόλλημα του καρφιού. Έχω όμως μιά απορία: όταν κόβεις την ταλιατέλα, πως καταλαβαίνεις ποιό χάλκινο είναι ποιό; Είναι χρωματισμένοι οι αγωγοί; (όπως καταλάβατε δεν ξέρω και πολλά από DIY).

Παράγγειλα αυτό . Έχω μερικά interconnect της σειράς και είναι πολύ μαλακά, λεπτά και ευκολοτύλιχτα, γι αυτό σκέφτομαι ότι θα είναι καλή επιλογή για αντικατάσταση της ταλιατέλας. Σκέφτομαι να κόψω τα βύσματα RCA και να κολλήσω εκεί τα καλώδια του ακουστικού. Γλιτώνω έτσι το κόλλημα του καρφιού. .

Μάλλον κακή επιλογή.

Η ταλιατελα κόβεται με ψαλιδι και μετά την σχιζεις με ξυραφάκι άστορ.
Θέλει μεγαλη προσοχη και σταθερό χέρι γιατι τα καλώδια είναι πολυ λεπτα και εχουν μέσα μεταξωτο μαλλί που θέλει καψιμο με αναπτήρα.
Εχω την εντυπωση οτι το μαλλι είναι διαφορετικά χρωματισμένο.
Τωρα για το πως καταλαβαίνεις ποιο παει που απλως κανεις το ιδιο για καθε ακουστικο. Πχ το σήμα το βαζεις παντα δεξια στην ταλιατελα. Μετα όταν κολλήσεις το τζακ κολλας πρωτα το ground κσι δοκιμάζεις με προσοχη ενα ενα τα καλωδια να δεις αν έρχονται σωστά τα κανάλια.
Το καλώδιο που δείχνει ς μου φαίνεται χοντρό. Πιο πολυ από το μπλε...
Ολο το ζόρι ειναι το κόλλημα των τριχων και Η εξασφάλιση ότι δεν θα κοπουν στο πρώτο ζόρι.

Πάντως εχει απίστευτη διαφορά το πρώτο μου στρωμενο απο ενα του κουτιού. ..

Ρε Δημήτρη, δεν καις τις ίνες με αναπτήρα, αλλά με κολλητήρι και καλάι!!!!!
Με τον αναπτήρα ζεσταίνεις τον μανδύα τόσο όσο να το τραβήξεις με μία λαβίδα...
Το έχω αναφέρει ξανά.

Δεν συμφωνω να μένουν μεσα στην κολληση. Χρόνια ετσι τα κανω χωρίς να έχω πρόβλημα.
Κσι το ξεγυμνωμα πάντα το κανω με ξυραφάκι. Θα μπορούσα να δοκιμασω τον δικό σου τρόπο αλλα δεν ξέρω αν θα εχω την ίδια επιτυχία. Ο καθένας όπως έχει μάθει. ..